Lütfen bana bir çare bulun

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
13
Merhaba hanımlar eşim asgari ücretli 8 saat bir çalışan haftasonlari bile yarım gün bile ise cagiriliyor bazen diğer günlerde eve geldiğinde 1 saat annesinde oturur her seferinde eve gelir ya arkadaşları çağırır ya başka islerden aranir ek is de yapıyor bazen ben öle ondan çok para pul bekleyen biride degilim sürekli iş cikartiyor kendine eve geldiğinde yanimda oturdugu 3 4 saat sonra yorgun olduğundan yatiyor ama bu her zaman olmuyor surekli tel ne zaman calcak cagirilcak diye panik atak gibi birsey oldum esimin yüzünü pek göremiyorum dün misal arkadaşı cagirdi akşam 8 de o vakte kadar 3 saat oturduk beraber onun yanından da 11 de geldi sonra yatti bugünde biri çağırcak gibi ek iş icin herhalde haber beklio para muhabbeti yaptilar cunku ama daha bugün pazar yaptı ben ne yapmalıyım bu durumda ne olur akıl verin

Yok çalışmıyorum ama ev kira değil zaten öle çok masrafimiz yok bide hep iş için cikmio disari dedigim gibi

Eşinizle bu durumu hiç konuştunuz mu yani kendi içinizde kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi size karşı sevgisi ilgisi nasıl yorgun oluyor uyuyor demişsiniz bu gayet normal değilmi

Çalışmayı ve dışarıda gezmeyi seven biri galiba eşiniz. Evde oturduğu zaman bunalıyor olabilir. Birlikte dışarı çıkmıyor musunuz? İşten geldiği zaman teklif et bu gün dışarıda yemek yiyelim vakit geçirelim de mesela

Yok çalışmıyorum ama ev kira değil zaten öle çok masrafimiz yok bide hep iş için cikmio disari dedigim gibi

Adama yazık tüm yükü tek başına sırtlamış. Günümüz ekonomisinde asgari ücretle düzgün yaşam olmaz anca hayatta kalırsınız. En masrafsız halinizle bile tek maaş iki kişiye yetmez. Yetmiyor ki ek işlere gidiyor adam. İşten zaten geç geliyormuş, hafta sonu bile çalışıyor diyorsunuz ailesini, arkadaşlarını görmesin mi? Siz kendi pencerenizden bakıyorsunuz sadece eşiniz hem eve hem işe hem kök ailesine hem arkadaşlarına yetmeye çalışıyor. Siz de işe girin bence, biraz yükünü alırsanız üstünden o da rahatlar. Birbirinize daha çok vakit ayırabilirsiniz böylelikle

Baska isler karistiriyor olmasin?

Eşinizle bu durumu hiç konuştunuz mu yani kendi içinizde kuruntu yapıyorsunuz gibi geldi size karşı sevgisi ilgisi nasıl yorgun oluyor uyuyor demişsiniz bu gayet normal değilmi
Ya eve gelir muhabbet çok az hep tel elinde yada tv hiç yanima oturup sarilmaz hep yorgunum diyor başka açıklaması yok

para yetmiyordur asgari neye yetsin, o ayrı konu da

bazı erkekler böyle ya
bakın babam 65 yaşında emekli, evi arabası var, annemin babamın geçrekten bir masrafı yok, sigara vs içmezler mesela,
4 çocuğu var herkes çalışıyor ve iyi de kazanıyor. zaten sadece 1 çocuk yanlarında kimse evlnecem beni ever filan demez o konuda da rahatlar.

neyse
ama babam çalışıyor
c.tesi dahil çalışıyor
çünkü onu normali, rutini bu

ha annemle de her cenazaye, düğüne, arada akşam gezmeye, alışverişe vs de giderler

ama babam çalışmasa vakit geçiremez
sabah namaza kalkar ve sonra yatmaz mesela, akşam da en geç 11 dedin mi uyur.

emekli adamım evde yayılıp oturum gibi bir kafası yok

hoş bizde kimsede yok o kafar. hepimiz fazla aktifiz. ben de emekli de olsam çalışırım.

sorun işte şu ki ev hanımı Türk kadını için buna adapte olmak çok zor.

Ya öle birde yeni evliyiz nerdeyse böle daha zor

Ya gitsin bisi demiyorum ama eve gelince muhabbet yok bnle hep tv cep telefonu sonra uyuyo digerleriyle böle değil ailesiyle arkadaslariyla vs

Çok nadir çıkarız ayda bir iki onun haricinde evde gordugum 3 4 saat işte para yok der disari istedigimde ama çağıranlara hemen gider

Çok nadir çıkarız ayda bir iki onun haricinde evde gordugum 3 4 saat işte para yok der disari istedigimde ama çağıranlara hemen gider
mesela çağıranlar ek iş yapmak için çağırıyorsa ya da atıyorum Ahmet'e gitti yardım etti Ahmet de yarın başka işte ona yardım ediyorsa, bu sizinle dışarı çıkmasıyla aynı şey değil

ama

çağıran okey oynamaya (bunu sadece örnek verdim, bira içmek olur, PS atmak olur) çağıyorsa
onlara zaman bulup size bulamamayı bahane ediyorsa

üzgünüm

ya sizinle vakit geçirmekte gönlü yok -ki olabilir Türk erkeği evlenmiş olmak için evleniyor

ya da kadın-erkek ilişkisi yönünden zayıf, pratiği olmayan, aile kültüründe olmayan vs vs bir adamdır. böyle bir olayı olmamıştır, görmemiştir, kendisi de düşünemiyordur.

öyleyse eğitmeniz lazım. demeniz lazım ki gel film izleyelim, gel dondurma yemeye gidelim,gel balkonda karşılıklı kahve içelim. gel çay yaptım termosa koydum parkta/sahilde/x manzaralı yerde içelim.

öyle yani

Ya gitsin bisi demiyorum ama eve gelince muhabbet yok bnle hep tv cep telefonu sonra uyuyo digerleriyle böle değil ailesiyle arkadaslariyla vs

Gitmesine bir şey demiyorsanız niye uzun uzun adamın gitmesini eleştiriyorsunuz yüzünü göremiyorum diye? Sevgiliyken nasıldı aranız? Siz konu açtığınızda konuşmuyor mu? Biraz siz yönlendirseniz gel birlikte şunu yapalım, şuraya gidelim diye? Gerçi bence yine bunun çözümü sizin çalışmanız başka meşguliyetleriniz olunca eşiniz odak noktanızdan çıkar geliriniz artacağı için daha rahat dışarı çıkabilirsiniz

Sizinle hiç vakit geçirmiyor ama arkadaşlarına vakit ayırıyorsa, üzgünüm sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor demek ki.
Açık açık konuşun, sorun. Öyle bir anlatmışsınız ki, sizden sıkılmış gibi görünüyor.

Siz çalışıyor musunuz? Çok para pul beklemiyorsunuzdur belki ama para lazım ki çalışıyor eşiniz. Kimsenin evinde ayaklarını uzatıp oturmak varken ek işe gitmek isteyeceğini düşünmüyorum

Ya aileside öle babasida evini otel gibi kullanir kaynanami gorurum hep evde yanliz adamı da eve gelir 3 4 saat oturur yatar esimdede korkuyorum aynisimi örnek mi alio diye cunku bide aile apartmanında oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…