- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Yorgunum yada hep iş arada çıkmak bnmde hakkim gibi seyler ama isten Bi yerlere giderken canlanio nedense başka Bi yere gitmicekse evdeyken yorgunum der yatarEşinizle konuştuğunuzda ne diyor?
Yorgunum yada hep iş arada çıkmak bnmde hakkim gibi seyler ama isten Bi yerlere giderken canlanio nedense başka Bi yere gitmicekse evdeyken yorgunum der yatar
Asgari ücretle geçinmek kolaymı. Her ne kadar kiramız yok masrafımız yok destenizde o para neye yeter. En fazla evin ihtiyaçlarına mutfak masrafına yeter. peki hayat bundan ibaretimi karnımız doyuyor eşim eve gelir evde biraz vakit geçiririz sonra uyuruz. Zaten asgari ücretle bu kadar yaşanabilir Dışarı çıkmak istediğinizde eşiniz kendi diyormuş param yok diye belki bahane fakat bunu size bahane edebiliyor. Zaten birlikte bir şeyde paylamıyorsunuz. İşten geliyor siz evdesiniz sürekli evde vakit geçir ertesi gün aynı yine aynı anlatırken bile sıkıcı geldi. Muhtemelen Eşinizde sıkılmıştır. Sizde çalışın eşiniz o zaman ek işi bırakır. Hafta içi ikinizde çalışırsanız arada dışarıda yemek yersiniz bir yere gider kahve içersiniz o arada yürüyüşler yaparsınız. Hafta sonları arada kaçamak yapıp kalmalı küçük tatillere gidersiniz Yada bir mekana müzik dinlemeye gidersiniz. Yıllık izinlerde tatile gidersiniz. (Tabi bunlar tek kişinin çalışmasıyla olmaz) Adamda sizinle vakit geçirmeye gezmeye tozmaya sizinle sosyalleşmeye sizinle eğlenmeye alışır. Yeni evlisiniz bol bol anı biriktirmeye bakın. Böyle devam ederse zamanla bu evlilikten sizde sıkılacaksınızÇok nadir çıkarız ayda bir iki onun haricinde evde gordugum 3 4 saat işte para yok der disari istedigimde ama çağıranlara hemen gider
E tabi. Onun arkadaşı var da sizin yok mu. Bence sizin de acil sosyalleşmeniz gerek. Hatta part time bile olsa bi işe girseniz göreceksiniz hayatınızda neler değişecekAynısı derken bnde evde koca yolu gozlemeyim gibimi çıkıp arkadaslarimlami bulusayim
Eşi için yıpratıcı ama erkeğin de calışkanı iyidir. İmkanınız varsa siz de çalışın. Eşinizle de sadece ev değil dısarıda da buluşun. İşe cagrıldıysa beraber cıkın yolda konusa konusa gidin. Ya da işten almaya gidin o arada dolasın falan. Adam asgari ücretle evi çeviremeyecegini görüyor.Merhaba hanımlar eşim asgari ücretli 8 saat bir çalışan haftasonlari bile yarım gün bile ise cagiriliyor bazen diğer günlerde eve geldiğinde 1 saat annesinde oturur her seferinde eve gelir ya arkadaşları çağırır ya başka islerden aranir ek is de yapıyor bazen ben öle ondan çok para pul bekleyen biride degilim sürekli iş cikartiyor kendine eve geldiğinde yanimda oturdugu 3 4 saat sonra yorgun olduğundan yatiyor ama bu her zaman olmuyor surekli tel ne zaman calcak cagirilcak diye panik atak gibi birsey oldum esimin yüzünü pek göremiyorum dün misal arkadaşı cagirdi akşam 8 de o vakte kadar 3 saat oturduk beraber onun yanından da 11 de geldi sonra yatti bugünde biri çağırcak gibi ek iş icin herhalde haber beklio para muhabbeti yaptilar cunku ama daha bugün pazar yaptı ben ne yapmalıyım bu durumda ne olur akıl verin
Hamileyken hangi işi yapayim tavsiyen var mıAsgari ücretle geçinmek kolaymı. Her ne kadar kiramız yok masrafımız yok destenizde o para neye yeter. En fazla evin ihtiyaçlarına mutfak masrafına yeter. peki hayat bundan ibaretimi karnımız doyuyor eşim eve gelir evde biraz vakit geçiririz sonra uyuruz. Zaten asgari ücretle bu kadar yaşanabilir Dışarı çıkmak istediğinizde eşiniz kendi diyormuş param yok diye belki bahane fakat bunu size bahane edebiliyor. Zaten birlikte bir şeyde paylamıyorsunuz. İşten geliyor siz evdesiniz sürekli evde vakit geçir ertesi gün aynı yine aynı anlatırken bile sıkıcı geldi. Muhtemelen Eşinizde sıkılmıştır. Sizde çalışın eşiniz o zaman ek işi bırakır. Hafta içi ikinizde çalışırsanız arada dışarıda yemek yersiniz bir yere gider kahve içersiniz o arada yürüyüşler yaparsınız. Hafta sonları arada kaçamak yapıp kalmalı küçük tatillere gidersiniz Yada bir mekana müzik dinlemeye gidersiniz. Yıllık izinlerde tatile gidersiniz. (Tabi bunlar tek kişinin çalışmasıyla olmaz) Adamda sizinle vakit geçirmeye gezmeye tozmaya sizinle sosyalleşmeye sizinle eğlenmeye alışır. Yeni evlisiniz bol bol anı biriktirmeye bakın. Böyle devam ederse zamanla bu evlilikten sizde sıkılacaksınız
Bni goturmuyoki ise giderkenEşi için yıpratıcı ama erkeğin de calışkanı iyidir. İmkanınız varsa siz de çalışın. Eşinizle de sadece ev değil dısarıda da buluşun. İşe cagrıldıysa beraber cıkın yolda konusa konusa gidin. Ya da işten almaya gidin o arada dolasın falan. Adam asgari ücretle evi çeviremeyecegini görüyor.
Hay aklınızla bir yaşayın demekki hemcinslerinin halinden anlayan kadınlarda varmisEşiyle ortak payda kalmamış. İşten sonra arkadas buluşmalarına gidiyor sürekli. Eşine ilgi sevgi göstermiyor. Bana normal gelmedi. Asgari ücret çalışıyor diye köle de değil insan eve gelince esini ozler sarılır
Konu sahibi hamile mymis31 haftalık kadına çalış çalış diyeni de gördü ya bı gözler daha ne diyeyim . Sanki ev kadınları akşama kadar yan gel yat yapıyor
Konu sahibi yakında bebeğiniz de olacak , bu kadar dışarıda kalırsa bunalıma girersiniz otomatik . Şimdiden oturun konuşun orta yolu bulun derim . Sağlıcakla gelsin miniğiniz , ailenize neşe mutluluk getirsin
31 haftalık kadına çalış çalış diyeni de gördü ya bı gözler daha ne diyeyim . Sanki ev kadınları akşama kadar yan gel yat yapıyor
Konu sahibi yakında bebeğiniz de olacak , bu kadar dışarıda kalırsa bunalıma girersiniz otomatik . Şimdiden oturun konuşun orta yolu bulun derim . Sağlıcakla gelsin miniğiniz , ailenize neşe mutluluk getirsin
31. hafta diyor hamilelik günlügündeKonu sahibi hamile mymis
HAmilelik hakkinda bilgim yoktu sureclerini de bilmiyorum oyleyse psikolojik olarak daha da kotu etkileniyordur uzuldum31. hafta diyor hamilelik günlügünde
Buradaki herkes sizi anladı zaten.Hay aklınızla bir yaşayın demekki hemcinslerinin halinden anlayan kadınlarda varmis
Siz de böyle akşama kadar konu sahibi gibi kafanızda kuruyor musunuz akşama kadar?31 haftalık kadına çalış çalış diyeni de gördü ya bı gözler daha ne diyeyim . Sanki ev kadınları akşama kadar yan gel yat yapıyor
Konu sahibi hamile mymis
Napicam bilmiyorum nolur bir akıl verin çok caresiziminanin hic vaktim yok, dun mesela koltuktan bebek boku temizledimhayat sabah bebegin uyanmasi ile aksam uyumasina kadar full time devam ediyor. Ben o hem bebegi desteksiz büyüten hem de evi termemiz yemegi yapilmis kaynanasina börek acan kadinlarimiz kadar becerikli hic olamam. Esimle birlikte buyutmemize ragmen zorlaniyorum.
Su ana kadar konu sahibi evde oturmaktan kurdu kurmadi bilemem, ama bebek olunca evde kocasindan destek beklemesi kadar dogal baska birsey olamaz. Ne yapsin anasini kaynanasini eve doldurup hayatina devam mi etsin
Sahsen ben bebek olmasa da kocamin her gece disarda olmasini da istemezdim. Isterse dunyalari kazansin, bazi seylerin degeri para ile olculemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?