Lütfen bana bir çare bulun

Tabiki çocuk olunca yardım etmeli kocası. Benim bahsettiğim kafada kurma çocuk olunca başka şeylere takmak olarak devam etmesi.
Bunu önlemenin tek yolu meşguliyet.

Birbiri ile konuşup dışarı çıkma olayı belli bir plana sokulabilir ancak o günlerde kendinin de sosyalleşmesi önemli.

Bnm kocamin hamileyken faydası yok bana

Napicam bilmiyorum nolur bir akıl verin çok caresizim
Alip karsiniza konusacaksiniz, Ben seninle daha fazla zaman gecirmek istiyorum diyeceksiniz. Hadi haftadabir iki gece is icin cikilir, Hadi bi gece de arkadaslariyla cikti size 4 gece kaliyor. Patlatin misir, cayi demleyin iki meyve dograyin acin bir film izleyin bari, bi aksam birlikte yurumeye cikin. Illa ki Cok absurd seyler yapmaniz gerekmiyor. Karsilikli iki kahve icin, piknige gidin ne bileyim. Bana daha cok iletisim sorununuz var gibi geldi?

Temizlik, yemek vs olarak mı?
Yani oda var gerçi o çok sorun değil Bi şekilde hallediyorum bunaldigimda strese girdiğimde konuşacağım insan yok herkes arkadaş demis ama bu zamanda kime guven olurki etrafımdakiler anlamio bni birde dedikoducular herkese herseyimi anlatamıyorum esim ailem ona anlatmak istiyorum oda yok

Acaba fazla vakit gecirmiyoruz beraber ondan mı böle iletişim kopuklugu oldu bizde

Çok nadir çıkarız ayda bir iki onun haricinde evde gordugum 3 4 saat işte para yok der disari istedigimde ama çağıranlara hemen gider
Kendi durumunuzu yumuşak bişekilde konusun esinizle. Evet hayat sartlari zor, bizim icin calisiyosun tabiki aileni arkadaslarini gör zaman geçir. Ama beni unutma deyin, bak son zamanlar evde bikaç saat gorusuyoruz benimle vakit gecirmek istemez misin. Dişari cikalim illa avm dd para harciyalim degil bi sahil kenarinda yuruyus yapin bi cay icin yeter yani deyin hala konusursa bu ilgisiziligin beni senden uzaklastiriyor haberin olsun deyin umarim duzelir.

Çok sagolun dün konustum bende onla kısmen biraz dediklerinizi beni senden uzaklastiriyor demedim birtek ama diyecegim yardiminiz icin teşekkürler iyi günler dilerim

Çok sagolun dün konustum bende onla kısmen biraz dediklerinizi beni senden uzaklastiriyor demedim birtek ama diyecegim yardiminiz icin teşekkürler iyi günler dilerim
Rica ederim.Şunu açikca soylemeliyim ki bu evlilik gemisi tek bi tarafla yurumuyor. Evet maddi kisim onemli ama manevi kisimda cok onemli.Eşiniz sanirim calisiyorum evime bakiyorum ya yeter diyerek kendini hakli goruyor fakat para kadar onemli birsey var o da bi hayati beraber paylasmak.

Bebek olduktan sonra bir süre gecsin calisicam zaten bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…