- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Yani nasıl sorayim birde sıkıldığını nasıl anlicam bir erkek Bi kadından neden sıkılır kiSizinle hiç vakit geçirmiyor ama arkadaşlarına vakit ayırıyorsa, üzgünüm sizinle vakit geçirmekten hoşlanmıyor demek ki.
Açık açık konuşun, sorun. Öyle bir anlatmışsınız ki, sizden sıkılmış gibi görünüyor.
Biz çok sevgilide kalmadık acikcasi sevgiliyken vakit ayırırdi o kısa zamanda bile isim çıktı demezmiGitmesine bir şey demiyorsanız niye uzun uzun adamın gitmesini eleştiriyorsunuz yüzünü göremiyorum diye? Sevgiliyken nasıldı aranız? Siz konu açtığınızda konuşmuyor mu? Biraz siz yönlendirseniz gel birlikte şunu yapalım, şuraya gidelim diye? Gerçi bence yine bunun çözümü sizin çalışmanız başka meşguliyetleriniz olunca eşiniz odak noktanızdan çıkar geliriniz artacağı için daha rahat dışarı çıkabilirsiniz
Niye sıkılmasın yahu, sevmiyordur sıkılır?Yani nasıl sorayim birde sıkıldığını nasıl anlicam bir erkek Bi kadından neden sıkılır ki
sevişmek dışında sizinle birlikte yapılacak aktivite bilmiyordur adamYani nasıl sorayim birde sıkıldığını nasıl anlicam bir erkek Bi kadından neden sıkılır ki
Biz çok sevgilide kalmadık acikcasi sevgiliyken vakit ayırırdi o kısa zamanda bile isim çıktı demezmi
Aynen dediğiniz gibisevişmek dışında sizinle birlikte yapılacak aktivite bilmiyordur adam
evde de ev işi hiç yapmamıştır muhtemelen, evde durmayı da bilmiyor. hep öylesini biliyor, kadın evde erkek dışarıda...
Baktim listeye sosyal medya yok bisi bide birikmis mesajlari silioEğer ortada aldatma varsa telefonda tutmaz. (ikinci telefon yoksa ya da günübirlik yapmıyorsa)
Engellenenler listesine bakabilirsin, sosyal medya bakabilirsin
Aldatiyor olması kuvvetle muhtemelYa eve gelir muhabbet çok az hep tel elinde yada tv hiç yanima oturup sarilmaz hep yorgunum diyor başka açıklaması yok
Banada öle geliyo gene Bi arkadaşı aradı bu akşam onada yenge kızmasın dedi esimAldatiyor olması kuvvetle muhtemel
Nasıl ögrencemAldatiyor olması kuvvetle muhtemel
O kadar az vakti varsa gormesin. Karısını yeterince gorsun aile arkadasa da sonra sira gelir. Karısını daha görmeden onunla vakit gecirmeden aile arkadasa ne koşuyor hemen. Bunun maddiyatla ne ilgisi var ayricaAdama yazık tüm yükü tek başına sırtlamış. Günümüz ekonomisinde asgari ücretle düzgün yaşam olmaz anca hayatta kalırsınız. En masrafsız halinizle bile tek maaş iki kişiye yetmez. Yetmiyor ki ek işlere gidiyor adam. İşten zaten geç geliyormuş, hafta sonu bile çalışıyor diyorsunuz ailesini, arkadaşlarını görmesin mi? Siz kendi pencerenizden bakıyorsunuz sadece eşiniz hem eve hem işe hem kök ailesine hem arkadaşlarına yetmeye çalışıyor. Siz de işe girin bence, biraz yükünü alırsanız üstünden o da rahatlar. Birbirinize daha çok vakit ayırabilirsiniz böylelikle
O kadar az vakti varsa gormesin. Karısını yeterince gorsun aile arkadasa da sonra sira gelir. Karısını daha görmeden onunla vakit gecirmeden aile arkadasa ne koşuyor hemen. Bunun maddiyatla ne ilgisi var ayrica
Teşekkürler bni anladiginiz için bakın dün çıktı bugün gene çağrıldı o zaman yorgun olmuo dediginiz gibi gitmedi tavır yaptim salmadim ama yatti uyudu şimdi o vakte kadarda ne sohbeti muhabbet birde 4 5 gündür yatak ayirio yanına gidince kaldirirken bagiriyo azarlio gelicem sen git deyip gelmioSizin sorununuzun ek isle ya da psra beklememenizle ilgisi yok anladigim kadariyla. Kocaniz 50 bin lira da kazansa, mesaisi cok esnek veya rahat da olsa yine de evde durmayacak arkadas vs bahane uydurup gidecek bi tip galiba. Bundan sikayet ediyorsunuz gibi geldi bana. Bana gore evliliklerdeki en buyuk sorun. Esim haftada 1 falan gider ona bile surat ederim hic canim istemez gitmesini. Duyuyorum eslerinden diger arkadaslari her gun disardaymis yaptiklari da gidip gece 2-3 e kadar okey oynamak falan. Aptal bu erkekler gercekten. Size vakit ayirmasi lazim. Sizle ilgilenmeye gelince cok yorucu olan isi arkadas cagirinca yorucu olmuyor mu? Tepkinizi koyun. Oturup evde sessiz sedasiz koca yolu gozlemeyin.
Hyr 3 saat arkadasinin yanında kaldı dedimKonu sahibinin eşi yeterince gördüğüne inanıyor demek ki. Bir cümlesinde de 8e kadar birlikteydik 3 saat sonra arkaşına gitti yazmış. Annesini gördüğü de arada sırada bir saat. Çok mu geliyor size gerçekten? İnsanların evlendi diye hayatlarının sadece iş ve eş olmasını çok yanlış buluyorum. İnsan bir bütündür aile arkadaş da bu bütünün içinde. Evlilik eşine prangayla bağlanmak olmamalı. Konu sahibinin bütün hayatı eşi olduğu için aynı pencereden bakmıyorlar. Hak verdiğinize göre sanırım sizin de öyle. Eşi haftada bir arkadaşını gördü diye surat asan birinin benimle aynı düşünmesi şaşırtıcı olurdu zaten. Adam ek işe gidiyormuş ya hani akşamları hayrına gitmiyordur para kazanmak için gidiyor. Maddiyatla o ilgisi var yani. Sadece arkaşlarıyla gezip tozmak için çıkmıyormuş dikkatli okursanız.
Öle suphelendim 4 5 gündür de yatak ayirdi birde bu var eklemedimİlk etapta okuyunca esin hayat şartları zor çalışıyor gelir gider uğraşıyor diye düşündüm.dger yorumlarını da okuyunca karım evde otursun beni beklesin istediğim zmn istediğim gbi afedersiniz kullanayım...istemediğim zaman beni darlamasin zihniyette
Bide suphelenmis gbi. Bi haliniz var eşinizden...durup dururken değildir bu şüphe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?