- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.950
- 598
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Hyr 3 saat arkadasinin yanında kaldı dedim
Ya şimdi akşam 5 bucuk isten gelio 1 saat anne yanında gecio eve gelio 2 saat yanimda sonra arkadaşı eve gelio 11 hop yatioYazdığınız cümle şu “dün misal arkadaşı cagirdi akşam 8 de o vakte kadar 3 saat oturduk beraber onun yanından da 11 de geldi”
Yatakta tlf lamı oynuyorÖle suphelendim 4 5 gündür de yatak ayirdi birde bu var eklemedim
EvetYatakta tlf lamı oynuyor
Yani evde olduğu süede sizinle ilgilenmek yerine telefonla uğraşiyorsa gidip ek iş yapsın daha iyi. Fazla para lazım değil diyorsunuz ama birde çocuk doğunca bakın bakalım çokmu lazım azmı.Ya öle birde yeni evliyiz nerdeyse böle daha zor
Asgari ücretle çalışan biri hem ev geçinidirip üzerinde bir de aldatıyor olması bana çok ütopik geliyor ya.Aldatiyor olması kuvvetle muhtemel
Oyun flnmi yada yazışma flnmi acaba
Yazisma oyunda oynadığı oluyoOyun flnmi yada yazışma flnmi acaba
Eşiyle ortak payda kalmamış. İşten sonra arkadas buluşmalarına gidiyor sürekli. Eşine ilgi sevgi göstermiyor. Bana normal gelmedi. Asgari ücret çalışıyor diye köle de değil insan eve gelince esini ozler sarılırAsgari ücretle çalışan biri hem ev geçinidirip üzerinde bir de aldatıyor olması bana çok ütopik geliyor ya.
AynenYazdığınız cümle şu “dün misal arkadaşı cagirdi akşam 8 de o vakte kadar 3 saat oturduk beraber onun yanından da 11 de geldi”
Kimle yazisiyorsa uyuyunca gece tlfnuna bak biYazisma oyunda oynadığı oluyo
Ben köle demedimEşiyle ortak payda kalmamış. İşten sonra arkadas buluşmalarına gidiyor sürekli. Eşine ilgi sevgi göstermiyor. Bana normal gelmedi. Asgari ücret çalışıyor diye köle de değil insan eve gelince esini ozler sarılır
Malesef şu dönemde aldatma olayı çok fazla bir yolunu buluyorlar emin olabilirsiniz..altlı üstlü kv ile oturan iki cocuklu kadin var tanidık eve sevgilisini aliyormuş. Para mesele degil yani. Bu kadar evden disarda olmak akla aldatmayı getiriyorBen köle demedim
Eşini severse özler, özlerse sarılır bunlar yoksa aldatıyor kesin diyemeyiz
Arkadaşları ile daha iyi vakit geçiriyordur belkide
Aldatmak para ister çünkü
Asgari ücretle hepsine yetiyorsa iyi yani
Yok Bn o kişi degilimYeni mi evlisiniz görücü usulü mü çocuk çoluk var mı bilmiyorum ama bana eşiniz ailesinden gördüğünü yapıyor gibi geliyor. Ben olsam onun yaptığının aynısını yaparak nasıl hissettiğimi anlamasını sağlardım. Ya da baktınız olmuyor bence oturup konuşup bir aile terapisi alın. Eşinizin aldattığı gibi bi his gelmedi bana. Sadece öyle görmüş ve öyle olmak da işine geliyormuş gibi geldi. Bir de benim çok yakından tanıdığım bir çift var böyle. Hatta acaba x de mi buraya üye diye bi düşündüm başta okurkenadam asgari ücretle çalışıyordu köyde yaşıyorlardı. Sürekli ek işlere gidiyordu kızcağız bir pazarımız olsun nolur derdi. O da geçim derdimiz yok kira ödemiyoruz masrafımız yok ben makyaj bile yapmam öyle habire kılık kıyafete para harcamam derdi çocuğuna etrafın verdiklerini giydirirdi kendi de giyerdi. Kız işe girdi eşiyle merkezden ev tuttular valla şu an gayet mutlular. Adam hiç de ek iş peşinde koşan ilgisiz bi koca değilmiş. Hatta çok şaşırdım eşine doğum gününde çiçek alıp yemeğe götürmüş. Çocuklarını gezdirmek için hafta sonları plan yapıyorlar yaz diye basketbol kursuna bile yazdırdılar. Bi biri bi biri götürüyor çocuğu. Yani demek ki maddi problemleri varmış yani mesele karın doyurmak değilmiş adam destek göremediği için bu kadar hödükmüş. Şu anki hallerine ben bile özeniyorum meğer ne kadar uyumlu çiftlermiş maşallah diyeyim.
Arkadaslari bi ara masaj salonu için para veriodu esimin yerineAsgari ücretle çalışan biri hem ev geçinidirip üzerinde bir de aldatıyor olması bana çok ütopik geliyor ya.
Aynen bulurlar en kotu Bi arkadaşı ısmarlar Bi hayat kadininin parasiniMalesef şu dönemde aldatma olayı çok fazla bir yolunu buluyorlar emin olabilirsiniz..altlı üstlü kv ile oturan iki cocuklu kadin var tanidık eve sevgilisini aliyormuş. Para mesele degil yani. Bu kadar evden disarda olmak akla aldatmayı getiriyor
Kayınvalide ne yapiyormus o siradaMalesef şu dönemde aldatma olayı çok fazla bir yolunu buluyorlar emin olabilirsiniz..altlı üstlü kv ile oturan iki cocuklu kadin var tanidık eve sevgilisini aliyormuş. Para mesele degil yani. Bu kadar evden disarda olmak akla aldatmayı getiriyor
Aynısı derken bnde evde koca yolu gozlemeyim gibimi çıkıp arkadaslarimlami bulusayimYeni mi evlisiniz görücü usulü mü çocuk çoluk var mı bilmiyorum ama bana eşiniz ailesinden gördüğünü yapıyor gibi geliyor. Ben olsam onun yaptığının aynısını yaparak nasıl hissettiğimi anlamasını sağlardım. Ya da baktınız olmuyor bence oturup konuşup bir aile terapisi alın. Eşinizin aldattığı gibi bi his gelmedi bana. Sadece öyle görmüş ve öyle olmak da işine geliyormuş gibi geldi. Bir de benim çok yakından tanıdığım bir çift var böyle. Hatta acaba x de mi buraya üye diye bi düşündüm başta okurkenadam asgari ücretle çalışıyordu köyde yaşıyorlardı. Sürekli ek işlere gidiyordu kızcağız bir pazarımız olsun nolur derdi. O da geçim derdimiz yok kira ödemiyoruz masrafımız yok ben makyaj bile yapmam öyle habire kılık kıyafete para harcamam derdi çocuğuna etrafın verdiklerini giydirirdi kendi de giyerdi. Kız işe girdi eşiyle merkezden ev tuttular valla şu an gayet mutlular. Adam hiç de ek iş peşinde koşan ilgisiz bi koca değilmiş. Hatta çok şaşırdım eşine doğum gününde çiçek alıp yemeğe götürmüş. Çocuklarını gezdirmek için hafta sonları plan yapıyorlar yaz diye basketbol kursuna bile yazdırdılar. Bi biri bi biri götürüyor çocuğu. Yani demek ki maddi problemleri varmış yani mesele karın doyurmak değilmiş adam destek göremediği için bu kadar hödükmüş. Şu anki hallerine ben bile özeniyorum meğer ne kadar uyumlu çiftlermiş maşallah diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?