LUTFEN BI AKIL VERIN OKADAR DOLU KI ICIM

Kadin kocasina sarildi yatti uyudu siz hala burda konusun gencler
Cikalim gidelim mune de gelsin hortumla cali supurgesiyle bi temiz yikasin bu topigi bence. Boyle rezil varos hayatlar yasandigina inanamiyorum. Cocuklarimiz ayni okullarda okuyacak,ayni yerlerde calisacaklar ona uzuluyorum sadece.

Son olarak: bosansana be kadin! Demek istiyorum musaadenizle

Agzina saglik.cidden ben cok safim diyen insanlari anlamiyorum bu saflik degil artk neyse soylemim. Anasini esini Sarmas dolas gorse rahatsiz ettim kusura bakmayn isiniz bittiginde seslenin dicek duruma gelmisler

Annende suç bulmuyor musun gerçekten?

hala annemde suç yok diyor ya.
bacım ne kullanıyorsan bukafadan bana da lazım.

Bence sen saf değilsin konu sahibi saf ayağına yatıyor gibisin gidecek yerin yok diye dusundugun icin

Neyin çaresizliği bu ya hangi devirdeyiz sen çaresizlikten bahsediyorsun!!! Gerçekten sana cok kızdım ya susuyorum...

Annende suç bulmuyor musun gerçekten?
evet bulmuyorum geliyor evet ama eşimin yüzüne bile bakmıyor bugünden sonra değişecek çok şey var hayırlısı olur inşallah sanmayın annem geliyor konuşuyor sohbet ediyor ben sadece simden supheleniyorum hoşlanıyor belkide ama annem de kesinlikle suç yok

Bak inan tek şeye dertlendim okurken, dediğin gibi bu ailelerin çocuklarıyla bizim cilt cilt kitap okuyarak , her şeyini didik didik ederek büyüttüğümüz çocuklar aynı ortamda olacak. Asıl mesele bu.

Bak inan tek şeye dertlendim okurken, dediğin gibi bu ailelerin çocuklarıyla bizim cilt cilt kitap okuyarak , her şeyini didik didik ederek büyüttüğümüz çocuklar aynı ortamda olacak. Asıl mesele bu.
pardonda siz benim çocuklarıma nasıl laf edebilirsinz aman zaten sizin gibi burnu havada insanların çocuklarıyla ay i ortamda olmak allah korusun

hala annemde suç yok diyor ya.
bacım ne kullanıyorsan bukafadan bana da lazım.
Niye oyle düşündünüz, daha önce acilan konuda da anne esi tersledigi yazıyor ve evde söylesin diyor cikmak istemiyor. Anneside bisey hissetse cikmaz mi rahatca, adam tehtid ediyor gibi geldi. Konu sahibi hep caresizim diyor döndüm diyor annede belki çaresiz. Ben annenin birşeyi olduğunu düşünmek istemiyorum gerçekten olmsin anne yaa

pardonda siz benim çocuklarıma nasıl laf edebilirsinz aman zaten sizin gibi burnu havada insanların çocuklarıyla ay i ortamda olmak allah korusun
tabi siz ailecek çok sağlıklısınız maşşallah.

Kızım annen de eşin de senin ayakta uyutuyo... birbirinden nefret eder gibi gözüken iki aşık deyip bamlanmayı göze alıyorum!!!

Siz bu kafayla normal çocuk büyüttüğünüzü mü sanıyorsunuz??
Amin amin bence de Allah korusun

allah razı olsun dizden ağzıniza saglik

Seni o evde o adamla bırakması bile yeter anneni suçlamak için.Arabaya binip binip gitmekten bahsetmiyorum bile.Ama tabi herkesin hayatına kimse karışamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…