Lütfen bi bakarmısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:KK70: :KK70: yaaa :KK70: gerçekten anlamıyormusunuz . diyorumki lohusalık zor biliyorum yeni doğan bebekle kimseyle uğraşamam erkek le aynı evdede rahatta edemem zaten farkındayım ki istemiyorum :) ama bunu onun kendisi düşünmüyor :)
Bence sen aradan çık hic karisma. Kocan akıllı adam birak o halletsin. Yok annesiyle küs şu bu karistirma. Bunlar da kusmeyi hak ediyor demek ki.

Bence sen aradan çık hic karisma. Kocan akıllı adam birak o halletsin. Yok annesiyle küs şu bu karistirma. Bunlar da kusmeyi hak ediyor demek ki.
Aynen daha hiç bir samimiyetimiz görüşmüşlüğümüz de yok yani. Ben bişey desem alınacak darılacak belki bilmiyorum huylarını eşim halletsin çook teşekkür ederim :)

• Beğen
Reactions: JES
Aynen daha hiç bir samimiyetimiz görüşmüşlüğümüz de yok yani. Ben bişey desem alınacak darılacak belki bilmiyorum huylarını eşim halletsin çook teşekkür ederim :)
Ya gercekten 3 defa gördüğü insana nasıl rahatlar ya. Hani ne bileyim ben olsam cekinirdim.

Neyse saglikla dogurun da gerisi şuan mühim degil. Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadığımdan hassasım bu konulara tepkim size değildi, yeni anne olmuş her kadını koruma içgüdüsellesti bende sanirim.😁 Hayirli olsun 🙏

Neyse saglikla dogurun da gerisi şuan mühim degil. Lohusa depresyonunu dibine kadar yaşadığımdan hassasım bu konulara tepkim size değildi, yeni anne olmuş her kadını koruma içgüdüsellesti bende sanirim.😁 Hayirli olsun 🙏
Çook teşekkür ederim haklısınız :) bende ilkinde yaşadım bunda yaşamamak için elinden geleni yapcam :) ama işte biz ne kadar uğraşırsakta çevreninde biraz anlayış göstermesi gerek :) oda nerdeeeeee :D anca küslük olacak bişey olacak yani :)

• Beğen
Reactions: JES
Dugunde nikahta felan yuz yuze gelmediniz mi? Hic yuzyuze gelmedik demissiniz de. Yeni evliyim demissiniz ikinci cocugum diyorsunuz ikinci evliliginiz mi? Ayrica kirilirlarsa kirilsinlar aninda tepkinizi verseydiniz keske. Umarim esiniz gercekten dediginiz gibi davranir.

Dugunde nikahta felan yuz yuze gelmediniz mi? Hic yuzyuze gelmedik demissiniz de. Yeni evliyim demissiniz ikinci cocugum diyorsunuz ikinci evliliginiz mi? Ayrica kirilirlarsa kirilsinlar aninda tepkinizi verseydiniz keske. Umarim esiniz gercekten dediginiz gibi davranir.
:) eşime ben konuyu hiç açmadım üstü kapalı sorduydum kimse gelmesin bizde gitmeyelim diye :) ama işten gelicek birazdan açık açık sorucam söylicem napalım diye bakalım ne dicek :) beni yanıltmaz sanırım .

Yok gelmedik hiç yüz yüze :) biz nikahıda kendimiz kıydık gidip kimseyi katmadık :) benim sadece bi annem var eşimde ailesiyle görüşmeyi pek sevmiyor :) hiç uğraşmadık. Evet 2. evliliğim :)

Anında tepki veremedim ya bende ona yanıyorum. Hiç beklemiyodum böyle bir şey diyeceğini :) birden sorunca kaldım öyle allahtan kendi kendine kapadı konuyuda cevap vermek zorunda kalmadım

Arkadaşlar eşimle muğlada yaşıyoruz tayini buraya çıktı maalesef :) maalesef diyorum çünkü bi kaç gün önce eşimin ablası aradı ve yazın tatil için para ayarladıklarını otelle uğraşmak istemediklerini söylediler biz dururken istememişler :/ yanlız ben biraz sinirlendim çünkü hamileyim allah nasip ederse haziran başı mayıs sonu gibi doğumum var . Biraz toparlandıktan sonra da zaten eşimle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Onlarla zaten gitmemiz imkansız eşim istemez. Baş başa rahatca vakit geçirmekten yana hem kendide rahat edemez :) Hadi gidemesek bile daha bebek küçücük oluyor ben nasıl ilgilenebilirim yada uğraşmak zorundamıyım kızmakta haksızmıyım? Siz olsanız naparsınız :) bide evim çoooook küçük :) bi kızım var onlarında 3 çocuğu var evim 3+1 ama 1+1 gibi minicik :KK70: :KK70: :KK70: odaları falan olsun hani :KK70: :KK70: . Gerçekten ben biraz sinirlendim. Şimdi yazlık tatillk yerde oturuyoruz diye yazın benden böyle beklentiye girilmemesini istiyorum . Bu arada yeni evliyim :) . Daha kendileriylede yüz yüze tanışmadım onuda söyleyim

Valla bu kadar dertlenecek bir şey yok. Hemen bugün arıyorsun görümceyi. "Ben bu yaz yeni doğum yapmış olacağım, siz de rahat edemezsiniz biz de rahat edemeyiz. Ben size buradan uygun bir pansiyon bakarım merak etme" diyorsun. Eşin de zaten seninle aynı fikirdeymiş.

Anında tepki veremedim ya bende ona yanıyorum. Hiç beklemiyodum böyle bir şey diyeceğini :) birden sorunca kaldım öyle allahtan kendi kendine kapadı konuyuda cevap vermek zorunda kalmadım
Tuhaf geldi kendi kendinize nikah kiymaniz. Esiniz ailesiyle arasi acikken nasil boyle bir teklif geldi size yani insan utanir tatile size gelcez demeye.

Valla bu kadar dertlenecek bir şey yok. Hemen bugün arıyorsun görümceyi. "Ben bu yaz yeni doğum yapmış olacağım, siz de rahat edemezsiniz biz de rahat edemeyiz. Ben size buradan uygun bir pansiyon bakarım merak etme" diyorsun. Eşin de zaten seninle aynı fikirdeymiş.
:) tamam :) net olmak iyidir

Tuhaf geldi kendi kendinize nikah kiymaniz. Esiniz ailesiyle arasi acikken nasil boyle bir teklif geldi size yani insan utanir tatile size gelcez demeye.
:) aynen öyle utanır tabiki ama bunları ben anlayamadım işte. Tuhaf değil aslında kimsem yok benim öyle :) eşimde ailesiyle malum . Annem rahatsızdı çok kızımla gittik :) o kadar yapacak bir şey yok yakının akraban olmayınca :)

Bi kaç günlükse idare edilir de bir haftalıkta olmaz
ya evim çook küçük nasıl idare ediyim :) 3 çocuğu kendisi ve eşi ben yeni doğum yapmış olucam :) benim ayrıyetten bi kızım var :) idare edemem ben eşimde işte olucak bu arada tek başıma nasıl bakıyım fırsat buldukça dinlenmem gerekmiyor mu :)

Bi kaç günlükse idare edilir de bir haftalıkta olmaz
valla 2 senedir tatile gidememişler hiç 4 5 gün dşünüyormuş :D ben ağırlayamam 4 5 günde olsa :) belki bebek büyüse falan neysede yenidoğanla zor yani. Tatil için birde bizi görmeye gelinmeyecek :) tatile geleceklermiş . yani gez toz et sonra bizim eve sanırım :/ kum bilmem ne temizleyemem ki :) eşimde evde olmayacak nöbeti falan oluyor bazen akşamlarıda olmuyo :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X