Lütfen bi bakarmısınız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu eşinizin ailesi, tabii ki eşiniz çözecek
Onun da tutumu belli.
Sizin stres olacağınız, ne desem diye düşüneceğiniz hiçbir şey yok.

Yüzyüze görmediğiniz insanlar sizi mi aradı geleceğiz diye?
Çok saçma.

Esiniz böyle anlattığıniz gibi düşünüyorsa o cevaplasin o zaman.
Katılıyorum. Eşiniz konuşmalı sizin kabul etmemenize hic gerek yok zaten evlilikte eslerin kendi aileleri ile konusmalari gerektigini düşünüyorum. Sizi değil eşinizi aramali ablasi bence. Biz izmirde otururken ayni durumu yaşadım. Taşınma arifesindeydik ev topluyorduk görümcem cocuklari alip gezmeye gelmek istemisti. Eşim abla sizinle ilgileneneyiz bu aralar eşya topluyoruz ev de uygun degil dedi. Sonrasında görümcem eşime bozuk atti ama bana hiç lafını bile etmedi. Benim haberim yokmus gibi davrandik. Şimdi dogudayiz hic gelme lafi falan yok. Ben de davet edip duruyorum Hamileyken böyle seylerle hiç uğraşmayın.

aynen banada saçma geldi işte. Hiç tanımıyoruz kaldıki ben zaten bebekle uğraşıyo olcam kendi kızımlada ayrıca daha fazla ilgilenmem gerekicek kıskanır kötü hisseder :) düşüncesizlik işte :) eşim çok kırıcı konuşur ben konusyum diye düşünmüştüm ama vazgeçtim :)

Neden o soyledigi anda ben yazin dogum yapicam abla kusura bakma sizi agirlayamayiz diyemedin? Sonradan soylemek daha zor o anda tepki vericektiniz ayrica esinize soyleyin ben soylersem alinir diye dusundum sen uygun bir dille yazin misafir edemeyecegimizi soyle diyin o halletsin

1 yıl sonrasının rezervasyonunu yapıyor sanki bana bi görseniz bende uğraşmak istemiyorum :) keşke bizimde ankara falan deniz olmayan bir yerlere çıksa gitsek

“Ay abla çok güzel olur ben de lohusa sayılacağım yorgun olurum, yetişemem sen bana yardım eder dinlendirirsin beni biraz” deseniz mi acaba? Gelmez belki

eşime söylicem zaten o konuşsun huylarını bilmiyorum :) yakınlığımız hiç bir şeyimiz yok beklemiyordum birden sorunca bişey diyemedim şaşkınlıktan çünkü eşimlede araları açık .

1 yıl sonrasının rezervasyonunu yapıyor sanki bana bi görseniz bende uğraşmak istemiyorum :) keşke bizimde ankara falan deniz olmayan bir yerlere çıksa gitsek
Ankara'ya daha cok işleri düşebilir. Dua kapınız açık olabilir ne dilediginize dikkat etmelisiniz ankara bizim görümce ve kayinvalide arasinda orta nokta idi. Ne gelirken ugrayip kalmak istemeleri biterdi ne de geçerken. Sağlık, memuriyet, tayin ve benzeri isler icin de hep ankaraya ugramak gerekir. Ne geleni biter ne gideni ankaranin

doğru diyosunuz :) aman allah korusun yaaaa maaalesef 5 sene buradayız inşallah her yaz burasının otel olmadığını anlatmak zorunda kalmayız kimseye . İnanın yeni taşındık bi anda soğudum

ben anlamadım sizin nikahınız yok mu?
düğün nikah herneyse gelmedi mi bu görümce?
düğüne nikaha icabet etmeyenin tatil için evinize kalmaya gelme yüzü olamaz bu sebeple resmi nikahınızın olmadığı izlenimi verdiniz bana.
kendisine de ben yeni doğum yapmış olacağım misafir ağarlayabilecek durumda olamam kusura bakma niye demediniz?

yeni evlendik zaten :) :) 2 ay oluyor. Ailesiyle arası hiç yok kimseyi çağırmadı kimsede gelelim demedi işin doğrusu :) benim bi tek annem var başka kimsem yok oda rahatsızdı :) çok güzel kıydık :) nikahım var yani. Bende ona şaşırıyorum beni hiç görmeden etmeden tanımadan nasıl tatile gelmek isteyebiliyor :)

ben şaşırdım işin doğrusu eşimlede araları kötüydü yani . hemen konuyu değiştirdi ben cevap vermeden

Canım niye mirelini bozup kendini strese sokuyosun. Ben de bi tatil yerinde yaşıyorum. İnsanlar geliyor eğleniyor gidiyo. Sizin tavriniz önemli. Kimseyi yüksek beklentiye sokmayın.
Huzmet5bekleyen otele gitsin siz de kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Eşiniz kendisi istediği kadar hizmet edebilir. Benim evime gelenler geri6geliyo yemegi kendileri yapıyor. Bir defa benden yatak toplamami beklediler dedim ki " on numara beş yıldız ama burası self servis" . Burası ev neticede tatil köyü değil di mi ? Onlar o kadar anlayışsız olup geliyorsa sizin anlayışlı olmanızı gerektirecek tek bir durum yok üstelik lohusa olacaksınız. Eşinizle konuşun o da desin ki " gelmeniz çok iyi olur hem eşime de bakarsınız lohusa olacak zaten o dönem. Aile olmak bunu gerektirir.

doğru diyosunuz :) aman allah korusun yaaaa maaalesef 5 sene buradayız inşallah her yaz burasının otel olmadığını anlatmak zorunda kalmayız kimseye . İnanın yeni taşındık bi anda soğudum
Sıkmayın canınızı vardir bi hayır mutlaka. Antalyada da yaşadım. İster istemez oluyor arada ama sizin bebeginiz olacagi icin bu yazi es gecerler kafaya koydularsa sonrasinda mutlaka gelirler. Size de degisiklik olur. Atlatamazsaniz ve gelirlerse hizmet etmeye calismayin salın gitsin. Otel ucreti odemedikleri icin mutlu olan tatilci akrabalar misafir gibi davranmazlar

ailesiyle arası niye yok belli oldu.
şaka gibi tanımadığın kadını geçtim tanımadığın adamın sen lohusayken ne işi var evinde. sen tektar konuyu açarsa söyle x abla lohusa olacağım rahat edemem hem uygunda olmaz de.

on numara beş yıldız ama burası self servis" . iyimis

ben böyle işleri eşime bırakmam, bana sorulduysa kendim cevap veririm.. evim küçük ve loğusa halimle misafir ağırlayacak müsaitliğim yok diyeceksiniz.
onlar kendi kendilerini davet ediyorlarsa siz de bunu söyleyebilirsiniz. Kocanız ilişkinin basın sözcüsü mü kendinizi ifade etme işini neden ona bırakıyorsunuz anlamadım

Eşiniz açıklayacı bir şekilde konuşsun, ablasıyla onun konuşması daha doğru. Sonuçta 3 çocuğu varmış, halden anlaması lazım gibi.

Nasıl daha yüz yüze tanışmadınız e evlenmediniz mi görmediniz mi ablasını düğüne gelmedi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…