Lütfen bir akıl verin

Hı hıı kesin bilmiyorlardır içlerinden çıkanı, büyütüp terbiyesini verdiklerini, hatta o saçmalıkları aklına onlar da sokmamıştır biz de yedik.
Yine ailesine bir laf etmiyorum ama kadın erkeğin hizasında gider kafa yapısıyla yetiştirdilerse de Allah bildiği gibi yapsın onları benim başını yakacaklardı az kalsın

Bu da ilginc bir insanin calismasi neden ekonomiye zarar oluyormus ona gore?

Aynılarını söyledim sessiz de kalmadım kendine söylediğim gibi hızımı alamadım ailese de oğlunuz ne biçim bir kişilik diye saydırdım tekrar konuşulacak muhtemelen sizin yazdığınız gibi söyleyeceğim tekrar. Aynılarını kendisine söylemiştim

Kurtulmuşsunız darısı bana. Çeyiz ler eşyalar önemli değil almasalarmış esyaları ben istemedim zaten düğüne süre var diye

Yine ailesine bir laf etmiyorum ama kadın erkeğin hizasında gider kafa yapısıyla yetiştirdilerse de Allah bildiği gibi yapsın onları benim başını yakacaklardı az kalsın
Bu adam aileni ailemden fazla görmeyeceksin gibi bir lafı durduk yere etmedi. Ailesinden bu yönde direktif geldi, o da ailesinin yılmaz askeri olduğu için doğrudan size gelip böyle saçmaladı, nokta mokta diye efelendi. Bu adam o aileden çıktı, o ailenin terbiyesinde büyüdü. Evleneceğiniz adam bunu yapıyorsa o ailesinden de çok şey beklemeyin.

İşsizliğe sebep oluyormuş. Kadın iş hayatına girdiği için erkekler kendi alanlarında iş bulamıyormuş bir de ekonomik yönden istatistik vererek anlatmıştı şu yıllarda şöyleydi de diye

Bunlar ilginç bir şekilde kadınlar yüzünden erkeklerin işsiz kaldığına inanıyor Facebookta yıllar önce görmüştüm, kızlar babasının evinde rahat rahat ders çalışıp sınav kazanıyormuş da, erkekler erkenden hayata atılmaktan böyle şeyler yapmaya vakti kalmıyormuş Kimse ben vasıfsızım, tembelin tekiyim, gençliği serserilikle boşa harcadım demiyor, durduk yere suçlu biz oluyoruz.

onun bu tavırlarının farkındayım artık kabul edersem de sen istedin olacak. Görüşürsün lafına bile tahammülüm yok ona ne ben ondan izin almadım ki zaten bana direktif vermeyecekti. Kendi ayağına kurşun sıktı işleri mahvetti

İşsizliğe sebep oluyormuş. Kadın iş hayatına girdiği için erkekler kendi alanlarında iş bulamıyormuş bir de ekonomik yönden istatistik vererek anlatmıştı şu yıllarda şöyleydi de diye
Biyolojik çöp yemin ediyorum

Hay yaşa ben yazmadan anlamışsın. Benimki de aynen böyle diyordu. Bir de istatistiksel anlatmaya çalışıyordu şu yıllarda böyle diye

Köprüyü geçene kadar iyi olur sonrası malum durumunu bende düşünüyorum.

Amaan ya, ataerkil kafanin egitimlisi de hic cekilmiyor. Gitmis universite okumus ama kafa hala primatlarla ayni calisiyor. Benim doktora yaptigim universitede maymunlar davranis analizi deneyleri yapiyordu, onlar da egitiliyor deney icin, ne farki var simdi bu insan gorunumlu primat kafalilardan? Daha cok ise yariyorlar hatta bilimsel olarak. Bunlar bi de oksijen israfi gibi, etrafinda bir kadin olmasa arkasini toplayamayan parazitik yasam formlari. Sinirlendim.

Genel olarak erkeklerin boyle olduguna kim inandirdi sizi? Benim ailemdeki erkeklerde de esimde de boyle birsey yok tanidigim erkeklerde de hic yoktu.
Benim ailem de de yok aslında çevremde de çok nadir rastladım bu tarz durumlara. Bu çocukla tanışmadan önce bir kaç görüşmem olmuştu ciddi anlamda o kişilerden de bu tarz söylemler duymuştum direk bitirmiştim

Aynı şeyleri düşünüyorum 30 uma vardım şu çektiğim rezillik şu sebeplerde ötürü evlenmedim zaten yanı başımdaymış kıro nun kendisi

Yani bunu diyen de öğretmen, ikinci üniversite hukuk okumuş. Düşünsene böyle bir öğretmen kızların okumasına üniversite kazanmasına nasıl destek verir? Kardeşi de KPSS’ye hazırlanıyordu dışardan çok destekliyor gibi görünüyordu ama bu düşüncesinden sonra gizli gizli kazanamaz inşallah dediğini de düşünüyorum. Bana kendi de diyordu eşim çalışmasa da olur diye. Eşini çalıştırmak istemiyorsan senin aylık gelirin en az 30-40 olacak demiştim de sesini kesmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…