Lütfen bir akıl verin

Ayy bam telime dokundun ben geç yaşta ailemin zoru ile başladım üniversite ye onca masraf ettirdim onlara eğitim uğruna birde elin oğlu kartımı alacak Allah etmesin kabus
Oturun güzelce kpss çalışın.Hayatınızı kimsenin eline,vicdanına bırakmayın.

Dügün den önceki aksam vazgeceni var, dügün sirasinda vazgecenleri bile gördük. Giden gelini, ama giden damati da..Yeter ki kendi hayatinizi onun ellerine birakmayin

Hakkınızda hayırlı olsun ama görünen köy de kılavuz istemez bu evlilik pek hayırlı gibi durmuyor. Satarsınız aldığınız eşyaları, annenizden başlayın belki daha kolay ilerler.
Eşyalar hiç önemli değil dursun bir kenarda ailem de kullansın hatta boşa gitmesin. eşyaya hiç anlam yüklemiyorum insana veriyorum değeri ama eşyaya değer versem daha iyiymiş. Annemden başladım zaten durumu izahate şaşırdı kaldı beni haklı buluyor kv aramış konuşmuşlar biraz daha ılımlı şuan

Evet ailesinde ki kadınlar sizin dediğiniz gibi belli bir yaşam tarzında. erkekten biryere gitmek için izin almak. Bizde izin yok haberleri olur o kadar öyle alışmışım hayat düzenim yerle bir olacak
Dünyada birsuru insan var yol yakınken dön. Bak en büyük örneği kendimden veriyorum. Benim eşimde öyle bir ailede büyümüş biri. Ablasını ilk okuldan snra okutmamislar. Bakkala ekmek almaya bile yollamazlarmis. Bende tam tersi iş hayatı olan biriydim eve en erken akşam 10 11 de donerdim ailem guvenirdi. Evlendim eşim başta kısıtlamaya çalıştı. Sürekli bizde böyleydi ablami yollamazdik etmezdik diye bı kaç kavgamız oldu. Annesi biz evlendik oğlu evden gitti diye iki yıl psikolojik tedavi gördü. Bana benim oğlumu benim elimden alamazsın dedikten sonra psikologa götürmeye karar verdiler, inan hepimiz öyle huzur bulduk, öyle düzeldi. Eşimde sorunun annesinde olduğunu biliyordu zaten çünkü davranışlarıyla esimide psikolojik olarak yipratiyordu. Ama biz iki kavgadan snra anlastik yani ben ne zaman nereye gitmek istersem gittim. Bana asla hiçbir şekilde anneme git gel demedi. Sen bukadar şansli olamayabilirsin.... Kaç kurtar kendini. Ki biz birde evlenmeden önce asla böyle şeyler konuşmadık. Anneme gidersin aileme daha çok gitmek zorundasin falan gibi. Sen hayırdır derim yani benim aklım var şükür kime ne zaman canım isterse öyle giderim. Kendinden ne kadar taviz verirsen okadar mutsuz olursun

Ay evlerden ırak koca modeli…
Nişanlıyken bu şekilde çizgi çizen adam evlenince burnunuzu evden dışarı çıkartmaz.
İlle evlenicem derseniz adam kabak gibi ortada…

Sizin problemlerinizin çözülmesine sizin adınıza çok sevindim. Benim durumum sizin demek istediğiniz gibi tam bir risk. ben şimdi geri adım atmadım o da bunun farkında. Sevgili olsak tekmeyi yemişti bir saniye beklemezdim. Tek derdim aileler üzülmesin kendi üzüntüm de önemsiz. Geri adım asla atmayacağım inşallah. Böyle olacaksa istemiyorum bizden olmaz dedim bakalım hayırlısı

Ay evlerden ırak koca modeli…
Nişanlıyken bu şekilde çizgi çizen adam evlenince burnunuzu evden dışarı çıkartmaz.
İlle evlenicem derseniz adam kabak gibi ortada…
Kabul etmediğimi ailesi de kendisi de çok iyi biliyorlar top onlarda bana gelirlerse benim şartlarımı kabul ederek gelirler. Nişanlım gelir mi bilmiyorum oda ben de geri adım atacak karakterde değiliz

Tatlım daha işin başındasın önce böyle başlar sonra Allah bilir ne sorunlar cıkartırlar başına , adam akıllı konuş laftan anlamazsa kendi bilir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…