- 21 Mart 2018
- 1.880
- 6.738
- 158
- Konu Sahibi Dertlipande
-
Oturun güzelce kpss çalışın.Hayatınızı kimsenin eline,vicdanına bırakmayın.Ayy bam telime dokundunben geç yaşta ailemin zoru ile başladım üniversite ye onca masraf ettirdim onlara eğitim uğruna birde elin oğlu kartımı alacak Allah etmesin kabus
Erkekler evlenince ailesine daha da düşkün oluyor diyorlar bilemiyorum onun hesabını yapıyor olabilirya daha evlenmeden bile ana babasının evinde kalma hayali kuranda çok makul değil bence evlenmek için
Eşyalar herşey alındı eksik birşey kalmadı diyebilirim düğüne çok var ama erkenden aldık aileler o denli ayrılmayacağımıza eminler yıllardır ayrılmamıştık. Nişan atamıyorum ki bırak boşanmayı
Eşyalar hiç önemli değil dursun bir kenarda ailem de kullansın hatta boşa gitmesin. eşyaya hiç anlam yüklemiyorum insana veriyorum değeri ama eşyaya değer versem daha iyiymiş. Annemden başladım zaten durumu izahate şaşırdı kaldı beni haklı buluyor kv aramış konuşmuşlar biraz daha ılımlı şuanHakkınızda hayırlı olsun ama görünen köy de kılavuz istemez bu evlilik pek hayırlı gibi durmuyor. Satarsınız aldığınız eşyaları, annenizden başlayın belki daha kolay ilerler.
Aynen öyle. Çok doğru inşallah ağız tadıyla sonuçlanır bu işDügün den önceki aksam vazgeceni var, dügün sirasinda vazgecenleri bile gördük. Giden gelini, ama giden damati da..Yeter ki kendi hayatinizi onun ellerine birakmayin
Öyle yapacağım inşallah.Oturun güzelce kpss çalışın.Hayatınızı kimsenin eline,vicdanına bırakmayın.
Dünyada birsuru insan var yol yakınken dön. Bak en büyük örneği kendimden veriyorum. Benim eşimde öyle bir ailede büyümüş biri. Ablasını ilk okuldan snra okutmamislar. Bakkala ekmek almaya bile yollamazlarmis. Bende tam tersi iş hayatı olan biriydim eve en erken akşam 10 11 de donerdim ailem guvenirdi. Evlendim eşim başta kısıtlamaya çalıştı. Sürekli bizde böyleydi ablami yollamazdik etmezdik diye bı kaç kavgamız oldu. Annesi biz evlendik oğlu evden gitti diye iki yıl psikolojik tedavi gördü. Bana benim oğlumu benim elimden alamazsın dedikten sonra psikologa götürmeye karar verdiler, inan hepimiz öyle huzur bulduk, öyle düzeldi. Eşimde sorunun annesinde olduğunu biliyordu zaten çünkü davranışlarıyla esimide psikolojik olarak yipratiyordu. Ama biz iki kavgadan snra anlastik yani ben ne zaman nereye gitmek istersem gittim. Bana asla hiçbir şekilde anneme git gel demedi. Sen bukadar şansli olamayabilirsin.... Kaç kurtar kendini. Ki biz birde evlenmeden önce asla böyle şeyler konuşmadık. Anneme gidersin aileme daha çok gitmek zorundasin falan gibi. Sen hayırdır derim yani benim aklım var şükür kime ne zaman canım isterse öyle giderim. Kendinden ne kadar taviz verirsen okadar mutsuz olursunEvet ailesinde ki kadınlar sizin dediğiniz gibi belli bir yaşam tarzında. erkekten biryere gitmek için izin almak. Bizde izin yok haberleri olur o kadar öyle alışmışım hayat düzenim yerle bir olacak
Sizin problemlerinizin çözülmesine sizin adınıza çok sevindimDünyada birsuru insan var yol yakınken dön. Bak en büyük örneği kendimden veriyorum. Benim eşimde öyle bir ailede büyümüş biri. Ablasını ilk okuldan snra okutmamislar. Bakkala ekmek almaya bile yollamazlarmis. Bende tam tersi iş hayatı olan biriydim eve en erken akşam 10 11 de donerdim ailem guvenirdi. Evlendim eşim başta kısıtlamaya çalıştı. Sürekli bizde böyleydi ablami yollamazdik etmezdik diye bı kaç kavgamız oldu. Annesi biz evlendik oğlu evden gitti diye iki yıl psikolojik tedavi gördü. Bana benim oğlumu benim elimden alamazsın dedikten sonra psikologa götürmeye karar verdiler, inan hepimiz öyle huzur bulduk, öyle düzeldi. Eşimde sorunun annesinde olduğunu biliyordu zaten çünkü davranışlarıyla esimide psikolojik olarak yipratiyordu. Ama biz iki kavgadan snra anlastik yani ben ne zaman nereye gitmek istersem gittim. Bana asla hiçbir şekilde anneme git gel demedi. Sen bukadar şansli olamayabilirsin.... Kaç kurtar kendini. Ki biz birde evlenmeden önce asla böyle şeyler konuşmadık. Anneme gidersin aileme daha çok gitmek zorundasin falan gibi. Sen hayırdır derim yani benim aklım var şükür kime ne zaman canım isterse öyle giderim. Kendinden ne kadar taviz verirsen okadar mutsuz olursun
Kabul etmediğimi ailesi de kendisi de çok iyi biliyorlar top onlarda bana gelirlerse benim şartlarımı kabul ederek gelirler. Nişanlım gelir mi bilmiyorum oda ben de geri adım atacak karakterde değilizAy evlerden ırak koca modeli…
Nişanlıyken bu şekilde çizgi çizen adam evlenince burnunuzu evden dışarı çıkartmaz.
İlle evlenicem derseniz adam kabak gibi ortada…
Erken i geçtim gerek yok bunlara. herkes işini bilir yapması gerekeni yapar. Bazen de yapamazsın insanız sonuçta. Ne bileyim hayat bi çizgide bi hizada gidemez ki..Bu tarz itici pazarlıklar için erken değil mi? Ayrıl gitsin
Çok haklısınız. Şöyle afilli bir konuşma yapacağız onunla. benden yana geri adım yok inşallahTatlım daha işin başındasın önce böyle başlar sonra Allah bilir ne sorunlar cıkartırlar başına , adam akıllı konuş laftan anlamazsa kendi bilir .
Sizin için hayırlısı neyse o olsunÇok haklısınız. Şöyle afilli bir konuşma yapacağız onunla. benden yana geri adım yok inşallah
Amin. Çok sağolunSizin için hayırlısı neyse o olsun
İlk duyduğumda atardım ben. Gerisi size kalmış...nişan atma derecesindeyim
Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
Her zaman böyle birisiydi. Sadece artık gerçek yüzünü göstermeye başladıBöyle birisi değildi aslında ilk defa bir havalandı
Merhaba Hanımlarnişanlımla konuştuğumuz bir konuyu size danışmak için üye oldum. 7 aydır nişanlıyım evlilik için de bi o kadar vakit var bazı sebeplerle. İyi ki de var düşünmek için vaktim var diye seviniyorum. Nişanlım bey bana yakın bir vakitte kendi ailene benim ailemden fazla gidemezsin her işin bir raconu vardır
Nokta! şeklinde bir söylemde bulundu. Kendisi uzağa gidiyor çalışmaya ancak sık sık geliyor her hafta sonu. O evde olmadığında evlenince bende sürekli evde tek başıma kalamam aileme giderim diyordum elbette onun ailesini de ihmal etmeyeceğim şekilde olacaktı bu inşallah. ama artık kendi ailene bir gittin bize iki üç gideceksin sözü beni iğrendirdi nişan atma derecesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?