Abime soylesemde sen mesajlarimi mi okuyorsun falan der. Yani soylemez zaten ne yazdiginiBen olsam abimle knsurdum
Sonuçta abiniz mutsuzlugunuzu istemez
Bende çok takardm.bu olayı nereye götürecek m.ettim doğrusu
Iste bende bunu merak ediyorum eger kotu biri olsaydi abim bastan izin vermezdi. Boyle birsey varsa abim neden goz yumup normal karsilasin diye dusunuyorumEgee boyle bir sey varsa ve abin buna canak tuttuysa abinin adamlıgından suphe ederim.
O zamn abinin tlfnunu gizlice alAbime soylesemde sen mesajlarimi mi okuyorsun falan der. Yani soylemez zaten ne yazdigini
iste bende o arada ne yazdiklarini bilmiyorum. Belke abime sana kiz bulalim falan demistir abimde ben okumayim diye silmistirO zamn abinin tlfnunu gizlice al
Nisanlina msj at
Seni götürürüm diyordunya götür beni flan bseler yaz knsmadan bska türlü ogrenemezsin
Abime soylesemde sen mesajlarimi mi okuyorsun falan der. Yani soylemez zaten ne yazdigini
Aslinda bende bunu dusundum. Nisanlimda beni cok sever hep hiss etdirir ne yazdigini tam bilmedigim bir konu icin ayrilmak aptalca olur. isanlima bunu baska dille nasil anlatabilirimBelki abin kendisiyle ilgili kimsenin görmek istemicei bisiler yazdi cok kabaca yazcam ama +18 bi yere gitmeye ihtiyacim var gb sonucta nisanlinininda senden once bi hayati vardi ve abine tavsiye edebilecegi bi yer bilio belki sonucta ne abin ne nisanlin bu bilgilerin baskasi tarafindan duyulmasini istemez. Kaldi ki hicbi abi mutsuz olup aldatilcai bi adamla kardesinin evlenmesine de izin vermez kuruntuya gerek yok bence
Onu yapsamda geri gelmezki. Sirf o konusmayi silmis ondan sora baska ne var ne yok yarin evde olsan ise gidene kadar bulusurduk gibi konusmalar devam etmis.Abinin telefonunu yarim saatligine alabilme imkanin varsa konusmalari geri yükleyebilirsin.
Whatsapi tamamen telefondan kaldirip yükledigin zaman sohbet gecmisi yüklensinmi diyor evet diyosn yükleniyor
Aslinda bende bunu dusundum. Nisanlimda beni cok sever hep hiss etdirir ne yazdigini tam bilmedigim bir konu icin ayrilmak aptalca olur. isanlima bunu baska dille nasil anlatabilirim
Onu yapsamda geri gelmezki. Sirf o konusmayi silmis ondan sora baska ne var ne yok yarin evde olsan ise gidene kadar bulusurduk gibi konusmalar devam etmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?