Lutfen bir akil

Pelinnt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
15
0
1
33
Merhaba arkadaslar. Kendimi cok kotu hissediyorum. Nisanlimla cok guzel giden bir iliskimiz var. Haftada bir evde olur mutlaka benimle gecirir zamanini. Ise gitdiginde isten ciktiginda hep bana yazar. Nisanlim abimin arkadasi. Bunlarin yazmamin sebebini anlatiyorum. Bazen abimle nisanlimin whats appdaki yazismalarini okurum merak iste. Bugun yine abimle mesajlarini okuyordum. Abim yeni ise girdi nisanlim soyle yazmis ne iyi oldu is bulman bide kendine kiz bula bilsen. Sonrada seni bir yere gotururum istersen yazmis. 15 dakkalik aradan sonra abim sildim yazmis. Yani mesaji sildim demek istemis. Simdi dusunmeden edemiyorum abimi nereye goturmek istedi niye mesajlari silmis ortada ne konusma olmus diye. Biliyorum zaten erkekler arasinda boyle konusmalar gecer ama gozumle okumam cok dokundu acaba nisanlim baska yerlere mi gidiyor beni aldatiyormu diye cok tedirgin oldum. Bunu nisanlima soylemeliyim? Zaten soyleseme bir kanitim yok baska birsey yazdigini soyleceyek ben kotu duruma dusecegim. Siz olsaniz ne yapardiniz bos kuruntu mu ediyorum?

Ben olsam abimle knsurdum
Sonuçta abiniz mutsuzlugunuzu istemez
Bende çok takardm.bu olayı nereye götürecek m.ettim doğrusu

Tuhaf bi konuşmaymış cidden
Ama o seni aldatıyo olsa abin nişanlanmanıza bile müsaade etmezdi herhalde ?

Abinle aran nasıl böyle bir şeyi kendi kardeşine neden yapsın arkadaşı bu tarz bir insanla bile bile evlenmelimiyim istemez bence

Is
O zamn abinin tlfnunu gizlice al
Nisanlina msj at
Seni götürürüm diyordunya götür beni flan bseler yaz knsmadan bska türlü ogrenemezsin
iste bende o arada ne yazdiklarini bilmiyorum. Belke abime sana kiz bulalim falan demistir abimde ben okumayim diye silmistir

yanlış birşey yapsa abinle konusmaz bunu dimi? ya da abin agzının payını verir.. canını sıkma fazla o yüzden

Kendisine soylemeliyim belkide nereye goturecektin diye. Cok kararsizim ne yapacagimi bilmiyorum.

Abime soylesemde sen mesajlarimi mi okuyorsun falan der. Yani soylemez zaten ne yazdigini

Abinin telefonunu yarim saatligine alabilme imkanin varsa konusmalari geri yükleyebilirsin.
Whatsapi tamamen telefondan kaldirip yükledigin zaman sohbet gecmisi yüklensinmi diyor evet diyosn yükleniyor

Belki abin kendisiyle ilgili kimsenin görmek istemicei bisiler yazdi cok kabaca yazcam ama +18 bi yere gitmeye ihtiyacim var gb sonucta nisanlinininda senden once bi hayati vardi ve abine tavsiye edebilecegi bi yer bilio belki sonucta ne abin ne nisanlin bu bilgilerin baskasi tarafindan duyulmasini istemez. Kaldi ki hicbi abi mutsuz olup aldatilcai bi adamla kardesinin evlenmesine de izin vermez kuruntuya gerek yok bence

Aslinda bende bunu dusundum. Nisanlimda beni cok sever hep hiss etdirir ne yazdigini tam bilmedigim bir konu icin ayrilmak aptalca olur. isanlima bunu baska dille nasil anlatabilirim
Abinin telefonunu yarim saatligine alabilme imkanin varsa konusmalari geri yükleyebilirsin.
Whatsapi tamamen telefondan kaldirip yükledigin zaman sohbet gecmisi yüklensinmi diyor evet diyosn yükleniyor
Onu yapsamda geri gelmezki. Sirf o konusmayi silmis ondan sora baska ne var ne yok yarin evde olsan ise gidene kadar bulusurduk gibi konusmalar devam etmis.

Gelir diye biliyorum ama yine pek kesin bisey söyleyemicem ben meraktan bikere denemistim gelmisti tam ayrintisini blmiyorum ama

Bilemedim..
Ama herhalde getireceği yer senden öncesiyle alakalıdır,şu anlık bir durum olsa abin buna göz yumacak kadar karaktersiz değildir.O yüzden pek kurcalama ama peşinide bırakma konuşmaları takip edersen mutlaka açık verirler birşey varsa.

erkekler arasında bazen saçma sapan geyikler olabiliyor, keşke olmasa ama yapacak bişey yok
çok fazla takılma derim, sonuçta bir abi var işin içinde
ikisi bir olup arkanızdan iş çevirmezler sanırım.

Kötü bir şey olsa abinizle konuşamaz bu konuyu. Abinizin tepki verir en başta bence. Ama niye mesajlar silindi onu bilmiyorum. Eğer kıskanç yada sinirli bir yapınız varsa yanlış anlamanızı istemediğinden demiş olabilir.

Ya ne diyim bilemedim Abinin senin nişanlın olan adamın sana zarar verecek birşeyini nasıl konuşup onaylar Bence bi abi öyle bişey yapmaz Hadi diyelim ki yaptı Nasıl desem sonuçta abin "bir gecelik bi ilişki" tarzı bişey aramadığına göre belki bir arkadaş ortamı yeni insanlarla tanışabileceği bir yerden mi bahsetti gibisinden iyi niyetli düşünmek istiyorum Ee o zaman da neden sildi sorusu geliyor aklıma Valla mesele karışık açık açık sor bence abine değil nişanlına sor

Bence soyle acikca okudum abimin telinden nereye goturcen abimi merak ettim de kizmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…