Lütfen bir bakın zor durumdayım

velisine mi şikayet ettiniz?
bir daha böyle birşey yapmayın haklıyken haksız konumuna düşmek böyle oluyor işte..

sorun hangisi peki ? borç mu yoksa güvensizlik mi?
borçsa haklısınız.

velisine mi şikayet ettiniz?
bir daha böyle birşey yapmayın haklıyken haksız konumuna düşmek böyle oluyor işte..

sorun hangisi peki ? borç mu yoksa güvensizlik mi?
borçsa haklısınız.
Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden bu

Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden bu

valla kısıpta, kendi ihtiyaçlarını ikinci plana atıp fedakarlık edenin kıymet gördüğünü görmedim

Eşim iş nedeniyle gece 11 de eve geliyor ve sabah 9 da gidiyor çocuğum ve ben onu hiç görmüyoruz evi otel gibi kullanıyor diyebilirim bir tek pazarımız var o gün hazırlık yapıyorum birlikte vakit geçirelim istiyorum o gün benim için çok kıymetli ama ondada çarşıya gidiyor bizimle ilgilenmiyor adam bekar hayatı gibi yaşamak istiyor arkadaşıyla tatil planı yapıyor evde olduğu zman çayımı getir yemeğimi getir çocuk sussun konuşma televizyon izliyorum modunda

O halde bugünden itibaren bu gereksiz fedakarlığı bırakacaksınız ve kendinize yoğunlaşacaksınız. Eşiniz nasıl ki kendi isteklerini önemseyip o doğrultuda hareket ediyorsa siz de aynen öyle yapacaksınız.

Arkadaşım yapacak bir şeyin yok. Adam sen istemediğin halde o tatile gidiyorsa zaten seni gözden çıkarmıştır. Demek ki umursamıyor. Ya ayrılırsın sana saygı sevgi hiçbir şey duymayan bu adamdan ya da hiç sesini çıkarmazsın nasıl yaşamak üstiyorsa öyle yaşar.

Eşimi seviyorum ondan tek beklentim ilgi sevgi şevkat bana bir sarılıp canım karım dese dünyaları veririm

Keşke önce kendinizi sevmeyi deneseniz. Belli ki bu ilgi ihtiyacınızı eşiniz karşılamıyor, bu şekilde sevgi dilenmekle yanlış yapıyorsunuz. Evi otel gibi kullanan, kendi ihtiyaçları dışında olanlara kayıtsız kalan bir adamı sevmek asıl sorun bu. Lütfen kendinize biraz değer verin ve öncelikle kendi kıymetinizi anlayın. Silkelenin, kendinize gelin.

Sevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sanki
Bence önce sen kendıne değer ver.
Seven insan Değer veririr zaten.
Ya adam böyle değil siz abarta abarta anlatıyorsunuz .
Ya da gerçekten böyle sizde hayatınızı mahvediyorsunuz.

Evli bir erkek tatile gidecekse eşiyle gider bu kadar net! Ne o öyle...kadın olmayacak sanki, kayakmış! Mış mış da mış mış.... kudurmuş bence...

Bi de yanlış m yapıyorum diye soruyomusunuz, tabiki yanlış yapıyosunuz tatile gitmek istiyosa gitsin haftasonu milyar harcamıycak ya adam. Sizde söylenmek için kendinizi kasıyosanız kasmayın. Bi de kv arayıp adamı şikayet etmişsiniz napmasını ümit ettiniz çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…