- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
Olmaz otel çok pahalı diyorBeni fe götür deyin birlikte gidin.
Ben yalnız göndermezdim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz otel çok pahalı diyorBeni fe götür deyin birlikte gidin.
Ben yalnız göndermezdim...
Pahalıysa kendisi neden gidiyor sizinde hakkınız gitmek ya birlikte ya hiç deyip yollamayın bu ne be kendisine gelince pahalı demiyor ama...Olmaz otel çok pahalı diyor
Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden buvelisine mi şikayet ettiniz?
bir daha böyle birşey yapmayın haklıyken haksız konumuna düşmek böyle oluyor işte..
sorun hangisi peki ? borç mu yoksa güvensizlik mi?
borçsa haklısınız.
Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden bu
1 yıldır süreklı eşinizden şikayet eder konularınız var neden sabr ediyosunuz hala böyle anlayışsız bir adaama ?Eşimi seviyorum ondan tek beklentim ilgi sevgi şevkat bana bir sarılıp canım karım dese dünyaları veririm
Eşimi seviyorum ondan tek beklentim ilgi sevgi şevkat bana bir sarılıp canım karım dese dünyaları veririm
Gerçekten onu seviyorum1 yıldır süreklı eşinizden şikayet eder konularınız var neden sabr ediyosunuz hala böyle anlayışsız bir adaama ?
O sizi sevmiyor sankı .Gerçekten onu seviyorum
Sevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sankiO sizi sevmiyor sankı .
Bence önce sen kendıne değer ver.Sevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sanki
Evli bir erkek tatile gidecekse eşiyle gider bu kadar net! Ne o öyle...kadın olmayacak sanki, kayakmış! Mış mış da mış mış....Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Aynı şey. Seven insan değer verir.Sevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sanki