- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Gerçekten evliliğimiz çok saçma olduğunu düşünüyorum eşim çok bencil ben fedakarkayaga gideceksek beraber gideriz arkadasla degil
paramiz yoksa ikimiz de gitmeyiz
cok sacma bir evlilik sizinki konu sahibi
Borcunuz varken tatile gitmesi gereksiz o konuda haklısınız ama kayınvalideyi arayıp oğlunu şikayet etmek doğru değil.Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Evet size hak veriyorum aramamlıydım ama bir yöndende aradığım iyi oşdu çünkü kv hep oğlunu çok övüyor nasıl biri olduğunu görsünArkadaşı karısını aldatmis o kısmı bilemem ama KV yi arayip oğul şikayet etmek yüzgöz olmak hiç hoş değil ..Aileler niye işin içine katılıyor bu kocanla senin aranda.
o zaman olmayinGerçekten evliliğimiz çok saçma olduğunu düşünüyorum eşim çok bencil ben fedakar
seninle neden gtmior eşin ilginç olan bence buEşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
İyide değişen birşey olmaz ki o onun oğlu bugün sana he he der yarın yine canım oğlum biricik oğlum haklı der.Tatil hakkı bilmem ne der,çok büyük sorun olmadıkça ailelere sorun anlatılmaz.Şiddet,aldatma vs olsa tabiki söylersin.Evet size hak veriyorum aramamlıydım ama bir yöndende aradığım iyi oşdu çünkü kv hep oğlunu çok övüyor nasıl biri olduğunu görsün
Yok bana hak verdi hemen kalk yanımıza gel bizimle kal yoksa çok üzülürüm dedi eşimi aramış açmamışİyide değişen birşey olmaz ki o onun oğlu bugün sana he he der yarın yine canım oğlum biricik oğlum haklı der.
Çünkü beni dinlemiyor sanane diyor adamAnnesını aramak ne saçma ya .
Neden başkalarını karıştırıyorsunuz?
Borç varken de tatil yapmak neymı ş , illa gitcem derse sende bi tatile çık .
Beni fe götür deyin birlikte gidin.Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Ozaman sana bir tavsiye böyle evlilik olmaz.Çünkü beni dinlemiyor sanane diyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?