- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
Bir insanın değerini kazanmak nedir bence önce kendinizi sevin, değer verin bir başkası değer verirse verir vermezse kendi bilir bu nedir paşa torunu falan mı kazanmaya çalışılıyorSevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sanki
Bence eşinizi çok sıkmayın. Belki o da borç filan derken stres olmuştur, arkadaşlarıyla zaman geçirmek istemiştir. Evet siz de haklısınız ama şimdi böyle yaparsanız kendini çok daha baskı altında ve bunalmış hisseder. Bence arayıp gitmesinden rahatsız olmadığınızı sadece maddi olarak müsait olmadığınız için endişelendiğinizi söyleyin. İkinizin de huzurunuz kaçmasın. Ayrıca kv ye şikayet etmeniz çok yanlış olmuş bence.Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
Tabi ki hayır asla gidememAllah allah evlisin bi eşin var tatile gidiyosun kayaga hemde romantik bi tatil insan niye arkadasiyla gider ki ne sacma iş!
Bende istemezdim ama kv ye şikayet etmekte sacma sen ayri tatile gidebiliyomusun arkadaşlarınla fln?
Babanın evine gitme. Burada tadında bırak. Gitse bile zaten bin pişman olur bi daha denemez.Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
senden tiksinen, umursamayan, ilgilenmeyen, başka kadınlara güleryüz gösteren bir kocayla ne işin var?Eşim arkadaşlarıyla haftasonu kayağa gitmek istiyor daha doğrusu gidiyor ama ben gitmesini istemiyorum bir sürü borcumuz var ben evde birieyler kısıp harcamalarıma dikkat ediyorum ki zor durumda kalmasın ama o bu durumda tatile gidiyor tartıştık beni dinlemedi bende annesini aradım dayanamadım ağladım durumu anlattım pda eşimi aramış eşim bana çok kız dı bir tatile gidecem çok mu gördün sanki seni aldatıyor muyum yanlış birşey mi yapıyorum bende bu hayatta kimseye güvenmediği mi söyledim oda yazıklar olsun deyip yüzüme kapattı. Tatile gitmek istediği arkadaşı karısını aldatmış ve sevgilisi olan boşanmış bir adam en çok ta bu yüzden istemiyorum yanlış mı yapıyorum siz olsanız ne yapardınız babamın evine gitmeyi düşünüyorum akıl verin lütfen ayrıca şunuda eklemek istiyorum kocam çok ilgisiz bir adam
paranı da baban veriyorsa git kendi ailenle yaşa.Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?