Lütfen bir bakın zor durumdayım

Sevmekten ziyade değer vermediğini düşünüyorum bende değerini kazanmaya çalışıyorum ama çalıştıkca batıyorum sanki
Bir insanın değerini kazanmak nedir bence önce kendinizi sevin, değer verin bir başkası değer verirse verir vermezse kendi bilir bu nedir paşa torunu falan mı kazanmaya çalışılıyor pahalı diye tek başına gidiyor arkadaşını da yanına alarak maddi sıkışıklıkta kendi başına gitmeyi biliyor bir de sizi götürmüyor daha ne diye bu adamla uğraşılır

Koskoca adami anasina sikayet etmek anlamsiz. Nooldu duzeldi mi sikayetten sonra? Hayir. E o halde o kadini da huzursuz etmeye hakkiniz yok. Esiniz ilgisizse de ayrilmak en guzeli. Kayikta yasasin. Mis gibi. Bari beynine oksijen gider iki gidim.

Normalde asla ayri gezmelere karsi degilim ama esiyle gitmeyene de uyuz olurum. Arkadasinin karisini aldatmis olmasiyla alakali bir sey yok.

Bence eşinizi çok sıkmayın. Belki o da borç filan derken stres olmuştur, arkadaşlarıyla zaman geçirmek istemiştir. Evet siz de haklısınız ama şimdi böyle yaparsanız kendini çok daha baskı altında ve bunalmış hisseder. Bence arayıp gitmesinden rahatsız olmadığınızı sadece maddi olarak müsait olmadığınız için endişelendiğinizi söyleyin. İkinizin de huzurunuz kaçmasın. Ayrıca kv ye şikayet etmeniz çok yanlış olmuş bence.

İlk öncelikle eşini annesine şikayet etmen hoş bişey değil. Benim eşimde yapar bunu beni aileme şikayet eder. Ben rahatsız oluyorum bundan dolayı. Ama eşinde seninle beraber gitmeli diye düşünüyorum. Aldatmaya gelecek olursak yapacak olan her türlü yapar.

Birak gitsin bunalmis belli ki ama adam ilgisiz belli ki ve bence asil onemli sorun bu.Ben ilgisiz kendimi degersiz hissettiren adamla yapamazdim.Cocugunuza karsi nasi peki?

Allah allah evlisin bi eşin var tatile gidiyosun kayaga hemde romantik bi tatil insan niye arkadasiyla gider ki ne sacma iş!
Bende istemezdim ama kv ye şikayet etmekte sacma sen ayri tatile gidebiliyomusun arkadaşlarınla fln?

Senin derdin tatile gitmesi değil
O arkadaşıyla gitmesi
Anneye şikayet etmek ultra saçmalık o ayrı
İnsanlara bahane yerine gerçekleri sunun .
Ve biri karısını aldattı diye yanındakini de azdıracak değil

Sende acıma kısıtlamada , kendine vakit ayır. Herşey karşılıklıysa , senin emeklerinin karşığıda biraz dinlenmek , takdr edilmek olsun
...

Babanın evine gitme. Burada tadında bırak. Gitse bile zaten bin pişman olur bi daha denemez.

Bana arkadasını goster sana kim oldugunu soyleyim demişler. Tedirginliginde haklısın sorumsuzluguna kızmakta da. Ama baba evine gitmek yerine karsına al konus anlayacagı dilden ha erkeklerin anlayacagı dil varmı dersen onlar işlerine geleni anlar. Yinede sevgi diliyle konus manda fayda olabilir.

Bence iziin ver gelince de borçları o düşünsün.Kv yi aramakla iyi etmemişsin.Bu tarz şeylerde eşinle halletmelisin.Kimseye güvenmiyorum demen de yanlış olmuş bence.Kv ne biz aramızda hallettik de gitsin istiyorsa kndisi bilir de yeter

senden tiksinen, umursamayan, ilgilenmeyen, başka kadınlara güleryüz gösteren bir kocayla ne işin var?

Ben olsam asla kabul etmezdim bu konuda haklisiniz..gidecekse benimle gider..bi adam evlendikten sonra arkadaslariyla tatile filan gidemez esiyle gider gidecekse taviz vermeyin derim ben..para yoksa sikinti varsa bu sikinti sadece sizin degil o da fedakarlik yapmali..

Ya ben birşeylerden kısıyorum çocuğumdan kendimden fedakarlık ediyorum eşimden para bile istemiyorum harçlıklarımı hep babam veriyor yük olmamaya çalışıyorum ama adam tatile gidiyor zoruma giden bu
paranı da baban veriyorsa git kendi ailenle yaşa.
niye bu oduna yapıştın?

Öncelikle yukarıdaki bazı yorumlara hitaben borcu olan insanların da nefeslenmeye hakkı olduğunu belirtmek isterim. Sizin siteminize gelince haklısınız, arkadaşı yerine sizinle gitmesi daha uygun olur, arkadaşıyla gitmek istemesi garip geldi. Ve kayınvalidenizi aramanız da çok garip geldi, çocuk şikayet eder gibi. Bi problem varsa eşler en başta kendileri çözümlemeli

borç konusunda buyuk oranda, o adi arkadaş konusunda ise kesinlikle haklisin.
Fakat ben bu hayatta kimseye guvenmiyorum demen cok yanlis ve kabaca. Ki guvenmiyorsan neden birliktesin?
Bunu tarif etmenin yolu bu sekilde konusmak degil. Simdi borc var diye hayattan soyutlanmak olmaz, ki esinide dusun belki bir nefes almak istedi, arti maalesef insanlar borca mecbur ediliyor, en basitinden evlilik asamasini ornek verirsek aileler resmen damadin iflahini kesiyor, yani bu borc yuzunden cokda ustune gitmeyin. Ki yukarda dedigim gibi zaten buyuk oranda haklisinizda, sadece borc denen illetin huzurunuzu bozmasina izin vermeyin.
Arkadas meselesine gelirsek, bu konuda sen kesinlikle haklisin. Ama yine gidis yolun ve dusunce yapin yanlis. Bu hayatta kimseye guvenmem demek en cok sana zarar verir, ve zaten guvenin olmadigi bir evlilik neye yararki? Bu durumda esine mesela ben senin yanina oyle adi bir adami yakistiramiyorum, durust insanlar durust kisiler ile muhatap olur, aldatandan kimseye hayir gelmez tarzi seyler soyleyebilirsin.
Bu arada oyle hemen aileyi meseleye karistirmayin, bu son care olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…