Canım endişelenme,heyecandan böyle olmuş olabilir.
cevabın için teşekkür ederim ama 3 kere böyle oldu heyecandan mı dersin
Canım eşime danıştım konuyu..ilk kez oluyorsa çok normal diyor,heyecandan olabiliyormuş..yaşı kaç nişanlının?sen sordun mu ona "daha önce böyle bişey gelmişmi başına?"çok özel oldu sorular ama..madem çare arıyoruz sormak zorundayız
çok normal bı durum cinsel deneyımı olmayan bı erkek için
iyi de herkesin deneyimi mi var yani?ya da deneyimi olmayan herkes böyle bir sorun yaşıyorsa nasıl bekaretleri bozuluyor.bi kaç ay sonra mı
yaşı 28 hayır daha önce kimseyle hiçbir yakınlaşması olmadı.ilginden dolayı çok teşekkür ederim canım
aklıma amerikan pastası 1 filmi geldi :)) nişanlının ilk öpüşmesi olabilir cinsel anlamda ilk kez bir bayanla yakınlaştığı için böyle olmuştur... birbirinize alıştıkça böyle şeyler yaşadıkça geçer :)) not: aynı olay bir arkaaşımın başına gelmişti ordan biliyorum.... neredeyse aynı durumdu...
Bu devirde böyle bi adam:26: ama kesinlikle heyecan canım,bi heyecanı dinsin birbirinize alışın düzelir..üzüldüğünü ona belli etme ama,bu seferde stresten biter adam.
üzüldüğümü belli ettimarkadaşlar benim derdim aslında şu:ben zaten ilk geceden korkan biriyim ve o gece en büyük destekçim o olacak diye sevinirken onunda böyle bi sorunu olunca napcaz diye kara kara düşünmeye başladım
elimde olmadan gülümsedim , çok özür dilerim. bu devirde böyle erkek ... ne diyeyim maşallah, kıymetini bilin. bir ömür mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?