- 14 Mart 2023
- 48
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi Ahdevefa44
-
Konuşmayı denediniz mi? Aranızdaki cinsel tabuları yıkmayı, bu konuları rahatlıkla konuşmayı farklı şeyler yapmayı denediniz mi?Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilirim...
Çok şey sebep olabilir buna. İlk önce konuşun konuşmadıysanız. Sebebi hakkında tahmininiz var mı?Ani üzüntü bile etkiler.Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilirim...
Evet önceden defalarca konustum hatta bir defasında cok kötu kavga ettik ben buyum sen cok duskun isen git başkasi ile evlen demişti.. oysa anlamıyor kı ben öyle biri olsam kendisine bu konuda rahatsızlık duyduğumu duzelmesını istediğimi belirtmezdım....Konuşmayı denediniz mi? Aranızdaki cinsel tabuları yıkmayı, bu konuları rahatlıkla konuşmayı farklı şeyler yapmayı denediniz mi?
Oha baskasyla evlen miEvet önceden defalarca konustum hatta bir defasında cok kötu kavga ettik ben buyum sen cok duskun isen git başkasi ile evlen demişti.. oysa anlamıyor kı ben öyle biri olsam kendisine bu konuda rahatsızlık duyduğumu duzelmesını istediğimi belirtmezdım....
Hiçbir fikrim yokki bi kadın olarak çok üzülüyorum....Çok şey sebep olabilir buna. İlk önce konuşun konuşmadıysanız. Sebebi hakkında tahmininiz var mı?Ani üzüntü bile etkiler.
Aylarca yaklaşma durumumu var ? Biraz heyecan katsaniz ilişkinize değişik ortamlar oluştursaniz ?Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilirim...
EvetOha baskasyla evlen mi
Aylarca değil de şöyle söyleyeyim Kendi istediği zaman sorun yok ama ben kendi isteğimi belirttiğim zaman ya direk uyuma modu yada sessizliğe gömülüyo onemsemiyo ve uyuyo...Aylarca yaklaşma durumumu var ? Biraz heyecan katsaniz ilişkinize değişik ortamlar oluştursaniz ?
Adam gay mi acaba? Aklımda deli sorular.Oha baskasyla evlen mi
Bakımlı misiniz ? Aranızda ki muhabbet nasıl ?Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilirim...
Sıklık önemli fakat aslolan sıklıktan öte içeriktir. Ten uyumunuz var mı, evde cilveleşiyor musunuz? Ön sevişme var mı, tam olarak karsılıklı tatmin oluyor musnuz? Hiç değilse bile 15 dk falan sürüyor mu? Bunlar var ise hafta bir bile yeterli gelebilir.Evet önceden defalarca konustum hatta bir defasında cok kötu kavga ettik ben buyum sen cok duskun isen git başkasi ile evlen demişti.. oysa anlamıyor kı ben öyle biri olsam kendisine bu konuda rahatsızlık duyduğumu duzelmesını istediğimi belirtmezdım....
Biz bekarlar sağa çektik çekirdek çitliyoruz şuan.
Zaten bi takım seyleri affede affede bu hale geliyoruz Çoğu zaman... Hayır görücü usulüBen çok düşkünsen başkasıyla evlen demesine de çok takıldım bence normal bi tavır sergilememiş severek mi evlenmiştiniz acaba
Ben 3 yıllık evliyim eşim çok iyi biri yardımsever merhametli evladımıza iyi bi baba fakat karı koca hayatında ciddi sıkıntılarımız mevcut... Fazla yaklasmayan ben yaklasmak istediğim zaman önemsemeyen bir yapısı var evliliğin ilk zamanlarında Boyle değildi ama sonradan farklı olmaya başladı. Hayatında kimse yok eminim çünkü iş dışında evden bir yere gittiği bile yok Sadece Twitter kullanıyor baska sosyal medya hesabı bile yok istediğim zaman telefonuna bakabiliyorum öyle müsade etmeyen biride değil . Ve daha 26 yasındayım oda 30 yasında.. çok üzülüyorum fikir verin ne yapabilir
Malesef bazı erkeklerde bu durum olabiliyor. Siz istekli olduğunuz dönemde farklı kıyafetler parfüm makyaj gibi şeylerle karşısına çıkıp isteğinizi tavrinizla gosterseniz geri ceviremeyebilir.Aylarca değil de şöyle söyleyeyim Kendi istediği zaman sorun yok ama ben kendi isteğimi belirttiğim zaman ya direk uyuma modu yada sessizliğe gömülüyo onemsemiyo ve uyuyo...
Sıklık önemli fakat aslolan sıklıktan öte içeriktir. Ten uyumunuz var mı, evde cilveleşiyor musunuz? Ön sevişme var mı, tam olarak karsılıklı tatmin oluyor musnuz? Hiç değilse bile 15 dk falan sürüyor mu? Bunlar var ise hafta bir bile yeterli gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?