Lütfen fikir verin...

Hiçbir fikrim yokki bi kadın olarak çok üzülüyorum....
1 ayda kaç kez birliktelik oluyor mesela?
Başkasıyla evlen demesi çirkin. Biraz renk katmayı falan deneseniz.
Bir sorunu var desem yaklaşıyor istediğinde bal gibi.
Konu sahibi ihanet olmadığından emin ol lütfen.

Çocuk olmasa yap derdim de çocuk var.. ama merhamet vicdan bu değil sana söyleyeyim.. haklısn düzeltmeye calısırım derdi baskasyla evlen düşkünsün diyeceğine.. çünkü başlarda böyle değilmiş sende doğal olarak sorguluyorsun cvbı bu olamaz..

Cilve yapıyorum ama gülüp geçiyor hep yani çok robot bi yapısı var
Ya sizi sevmiyor ya da farklı yönelimleri var. Çok garip geldi. Kocişleri olanlar daha iyi yorum yapar. Ya da siz çok fazla isteklisiniz. (Chemistten çaldim)

Dikkat ediyorum kendime tabı bakımlı olmaya temiz giyinmeye özen gösteriyorum ama buda işe yaramıyor malesef
Sizinle biraz açık konusayim. Ben şahsen canım istediginde sıcak duştan sonra en sevdiğim geceligimi giyiyorum parfüm sikiyorum kırmızı rujumu surup direk kucağına sonrası o istemese de geliyor dayanamıyor. Değişik gecelikler iccamasirlari alabilirsiniz. İnternetten gizlilik ve güvenlik ön planda oluyor kimse görmüyor aldıklarını.

Genelde, evli erkekler her dakika seks yapmak için davet bekliyormuş gibi görünseler de,meselenin aslı bu değil.
Onlarında yorgun ve isteksiz olduğu dönemler olabilir.
Bunu anlarım.
Fakat,başkasıyla evlen cümlesini en angut koca bile kolay kolay kurmaz.
Çok çirkin.

Peki cinsellik harici normal evlilik hayatınız nasıl beraber aktiviteler sohbetler vs yani sorun sadece cinsel yaşantınızda mı sizce yoksa genel olarak evliliğinizde de mi var
Onlarda hiç sorun yok beraber çok zaman geçiriyoruz hatta diyorum ya dışarı hayatı hiç yok polis memuru zaten kendisi çalışma saati bile şimdilik çok değil çıkıp eve geliyor direk gezeriz dolasırız öyle herseye karısan biri değil

Zaten o kelimesi bi donem aramızda buyuk kırgınlığa sebep oldu ailem duydu abim vs bayagı kavga oldu o dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…