- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
3 kez arka arkaya denince bitiyor diye biliyorum ben bir defada. 3hak nerden çıkmis onu anlamadım.Dini nikahta hakkınız kalmadı diye mi boşanıyorsunuz? Hakkınız kalsaydı kurtaracak mıydınız hani terapi falan?
Dini nikahta hakkınız kalmadı diye mi boşanıyorsunuz? Hakkınız kalsaydı kurtaracak mıydınız hani terapi falan?
Bos ol dedi ama digerlerinde de demiş nasıl barıştınız?
Belki yine sakinlesir bir şey olmamış gibi olur.
Ama böyle gider mi iki de bir boş ol la
Ağla , hemde bağıra bağıra , tabiki geçecek , geçer .
Uzun kısası yok kiDanistigimiz hocanın anlatımına göre boşanma şekliyle ağzına aldı kelimeyi.. Şuan uzun bir konu basitçe anlatmam gerekirse evlenmek için mesela evet demek gerekli ya başka bi kelime söylesen kabul etmez mesela nikah memuru o şekil düşünün
Nasıl bir kavgaydı ki buraya geldi?. Çok detay vermemişsiniz ama sanki ani alınan bir kararmış gibi geldi bana. Olay tazeyse şimdi yatın güzelce bir uyuyun, bakalım yarın ikiniz de aynı şeyi mi düşünüyorsunuz yine.
Kesin alınmış bir kararsa şu an acı duymanız çok normal. Hiç bastırmayın yaşayın acınızı. Sonra geçer inşallah. İnsan en yakınının ölümünü bile kabulleniyor.
Uzun kısası yok ki
Dini nikah kıyıldı
Ardından 3 defa eşin boş ol derse dinen boşanmış oluyorsun.
Bu kadar basit.
Sonra birlesmek için tekrar kiydirman lazım hocaya.
Diğerlerinde öyle mi yaptınız kiydirdiniz mi?
Yine kiydirirsiniz da hep böyle olmaz ki
Niyet ettim aforoz edilmeye;Evet..Hakkımız kalsada terapiye gitmezdi eşim.. Daha önceki kavgalardada konusunu açtık..
Siz o kelimeyi bile ağzınıza alamıyorsunuz.sizi üç hocanın nezdinde iki kez boşamis biri için fazla dusunmuyor musunuzZaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi
Gerçekten normal mi bu kadar canımın yanıyor olması
Siz o kelimeyi bile ağzınıza alamıyorsunuz.sizi üç hocanın nezdinde iki kez boşamis biri için fazla dusunmuyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?