Lütfen geçecek deyin bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kafam o kadar allak bullak ki ne düşüneceğimi bilemiyorum

Cocugun var mi varsa onlar cok etkilendi mi?
Oda sessiz yapacak bisey yok artık dedi.. çocuklar için üzülüyorum dedi o kadar

Aynı durumu yaşadım geçti ve şimdi çok pişmanım daha önce bosanmadigima kafa rahat ben huzurulu.Sende gecireceksin sabırlı ol.

Şuan böyle hissetmeniz normal ama iki çocuk için boşanmak istemesenizde ona kalben çok değer vermeyin artık üzüleceksiniz çünkü

Insanın boğazı düğümlenir ya sanki boğazına bisey oturmuş ne yutkunabiliyorum ne nefes alabiliyorum

Tv de Yusuf kavaklı hocaya biri sormuştu sinirliyken 3talakla boşadı eşim ne yapabiliriz diye o da 1ay dolmadıysa müftülüğe gidin derdinizi anlatın onlar sizi yönlendirir demişti. Boşanmak istemiyorsanız bir gidin sizde.

Var canım 2 tane hiçte etkilenmediler eskisinden daha iyiyiz çok şükür anne mutluysa cocuklarda mutlu hic unutma bunu seninkiler küçükmüş daha iyi senin için huc bunlara takılma sen kendi huzurunu düşün

Kaç yaşındalar

Ama bizim daha önce 2 kere daha yaşandı bu olay iki kere daha nikah kiydirdik

Uzulmezler inşallah
Canim bu ne mario bross gibi hak mı kovalayacaksin
Bence bosanmazsiniz içime öyle doğdu
Hayırlısı

Cocugun var mi varsa onlar cok etkilendi mi?
Oda sessiz yapacak bisey yok artık dedi.. çocuklar için üzülüyorum dedi o kadar
3 tane biri karnimdaydi hemde.Ben bosanmadim davayı geri çekti barışmaya geldi ama düzeltmek için ben bir şey yapmadım sürekli bosanalim diyen bir adam vardı karşımda.Ayrica eşin bahane yapıyor ne demek yapacak bir şey yok sinirle söylemis şahit mi varmış hem kolay mı öyle ya çocuklarınız var kelimeyle yuvami yıkılır nikah mi düşer bence saçma sapan bir şey bu dini alet etmesin

Lütfen sende korkma dakka başı boşanalim ne niye evlenmiş cocuk yapmış o zaman anasının buyutemedigi avutamadigi adamlar milletin başına bela oluyor hayatlarına kara oluyor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…