- 3 Nisan 2014
- 36.468
- 149.119
- 798
- Konu Sahibi isimsiz965
-
3 kez arka arkaya denince bitiyor diye biliyorum ben bir defada. 3hak nerden çıkmis onu anlamadım.
3 hak mi var boş ol için
Zaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi
Zaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi
Astoria eşi bu kelimeyi bayana karsi kullanıyor korkutmak amaçlı söylüyor bence ağzına sakız yapmış bakkk boşarımmm heee modundaValla hocayı falan bilmem de sizin evliliğinizden ikinize de hayır gelmez kusura bakmayın, çocuk oyununa çevirmişsiniz evliliğinizi. Bu kadar dini hassasiyetiniz var madem, yok 3 kere boş ol de, tekrar nikah kıydır sonra tekrar boş ol de... Nereye kadar sürecek bu? Daha evlilik kurumunun ciddiyetinin farkında değilsiniz, yapboz yapar gibi yani. Böyle olmaz, yürütemiyorsanız ayrılın bitsin. Yok illa yürüteceğim diyorsanız da bu lafları lügatınızdan çıkarın ikiniz de. Ben çift ve aile terapistiyim, çiftlere ilk koyduğum kural boşanma lafını ağızlarına almamaları ve bu konuda da oldukça katıyımdır.
Astoria eşi bu kelimeyi bayana karsi kullanıyor korkutmak amaçlı söylüyor bence ağzına sakız yapmış bakkk boşarımmm heee modunda
Bence baska bi hocaya danısınZaten daha önce bu kadar ciddi anlamda iki defa söyle ve iki defa nikah kiydirdik yeniden.. Hocada 3 talak hakkın olduğunu ve 2 hakkımızı kullandığımızı bir daha böyle bir kelime ağzımıza aldığınızda bitecegini soyledi
Niye ki?Bence baska bi hocaya danısın
4 yasında bir oğlum ve yeni doğmuş kizim var ve dun boşandım... hic üzülme güzel kardeşim cabalaman gerkeiyorsa hakediyorsa çabala, ben öyle yaptım. Baktim olmadi anlasmali kabul ettim o da benim şartlarımı kabul etti boşandık daha dün sabah. Ben daha kotu olurum yıkılirm sanıyordum ama inan bu annelik var ya oyle guc veriyor ki biz kadınlara. Evlatlarıma bakıyorum evet icom acıyor anne baba elinde tutup gezip yazacaktı daha yavrularim diyorum ama bir yandan da onların kıymetini bilemeemis bir babadansa ben onlara hem anne hem baba olurum diyorum. Hiç üzülme allah ferahlığını veriyor dua et bol bolBuraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgün boşanma konumu açacağım.. çok canım yanıyor kızlar lütfen geçecek deyin.. 2 çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına çok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yüzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugün aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede söyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl üzülüyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava açıyoruz.. Öyle kötüyüm ki alışkanlık mi dersiniz yoksa çocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. içime öyle bir ateş düştü ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin geçecek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler söyleyin lütfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek üzereyim.sanki bugünler hiç gecmicek bu aci hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.
Üç kez arka arkaya denince tamamen biter. Barışma şansı yoktur.3 kez arka arkaya denince bitiyor diye biliyorum ben bir defada. 3hak nerden çıkmis onu anlamadım.
3 hak mi var boş ol için
Ben boşanalı 9 sene olduBuraya ilk evlilik geri sayımları yaparken kaydolmuştum ama ne bilebilirdim ki birgün boşanma konumu açacağım.. çok canım yanıyor kızlar lütfen geçecek deyin.. 2 çocuğum var biri 4 biri 1 yaşında ve boşanıyoruz.. evliliğimizin basindan beri ailesi ile alakalı kavgalarımız oldu hatta bu kavga anlarında eşim bosuyorum seni diye ağzına çok kelime aldı.. Zaten genellikle her kavgamızda sinirle alırdı ağzına bunu.. 2 defa dini nikahimiz bozuldu bu yüzden son 1 hakkımız kalmıştı dini anlamda bugün aksam kavga anında bitirdi.. burda konuları okurdum hep bosaniyorum mutsuzum şunları yaptı ama ayrılırken yinede söyle hissediyorum diyen kişilerin yorumları okurdum bu kadar şey yapmış nasıl üzülüyorsun derdim hep.. Şuan o durumdayım yarın dava açıyoruz.. Öyle kötüyüm ki alışkanlık mi dersiniz yoksa çocuklar ve gelecek kaygısı mi bilmiyorum.. ama deli gibi ağlamak istiyorum.. içime öyle bir ateş düştü ki ne yapacağimi bilmiyorum.. ne olur kızlar biseyler deyin geçecek deyin aynı durumu yaşayanlar biseyler söyleyin lütfen bu saatte arayacak kimsem yok delirmek üzereyim.sanki bugünler hiç gecmicek bu aci hiç bitmeyecek gibi hissediyorum.
Yanlış bilmiyorsam 3 kez yeniden evlenebilirler ama 3 kezden sonra artık olmaz3 kez arka arkaya denince bitiyor diye biliyorum ben bir defada. 3hak nerden çıkmis onu anlamadım.
3 hak mi var boş ol için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?