- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Evet yaptınız, dayattığımı direttiğimi, inancımın sorunlu olduğunu, açık açık ve alıntı yapa yapa söylediniz. Hiç sevmem ama kiblicez artık ne yapalım. Tık tık tık eyi günlerrBen sizin inancınııza dair bir yorummm yaptım mı? İnancını hrr şeyden üstün tut falan mı dedim? S ad deve böyle düşünenlerden bunun aksini talep etmeniz yanlış diyorum. Bu size son mesajım çünkü hepsi aynı şeyi anlaşmasına ragmen ısrarla farklı yerlere çekip farklı ithamlarda bulunuyorsunız. İstediğiniz yere çekmiyorum olayı. Size de iyi günler
3 yıl önceki mesajınız.canım isim yok ama çok şükür öyle pasif deilim yaparım da bakarım da hem kendime hem cocuguma ailemde arkamda ama hani ya bi adim atsam geri kalanlar çorap söküğü gibi gelecek ..amin..
Iyi O zaman yapacak bir şey yok .“O talak iki defadır. Her birinden sonra kadını ya iyilikle tutmak, ya da güzellikle ayırmak gerekir.” (Bakara 2/229)
Bu inancın bedeli degil adamın dengesizliği. Madem böyle bir sorunu var bu hale gelmeden,çözüm arasaymış. Ayrıca bu şekilde alay etmeniz çok mu eglenceli?Iyi O zaman yapacak bir şey yok .
Konu sahibi kocanı unutacaksın . Inancin belirli bedelleri var .
Biraz konuşmalarına dikkat et cnm mazallah dinin zedelene bilir peygamber efendimizin sözü zaten hadis önce k.kerim sonra hadis sonra tabiin sonra tebeu tabine bakılır hoca ile Hacı ile alakasi yok cnm eğer hocalar bu dini öğrenip ogretmeseler nerden öğreneceksin öyle Google ogrenilecek mesele deil bunlar okadar zor şartlarda ilim ogren icin ailesinden uzaklara gidiliyor.biraz daha ince meseleleri araştırıp öyle yazinYa din sanki biraz maneviyata kalmalı ya .
Peygamber muhammed kaç yıl yaşamış ki dini nikahın bozulması için soylenilen sözcük obegi hakknda böyle detaylı konuşmuş yani ?
Bir kitap var kitap bellidir yani . Bu haci hocalara bu kadar güç vermek neden
Pardon da sanki burada kendi kendimize konuşuyoruz. Sürekli insanlara iftira almaktansa keşke somut şeyler gösterseniz. Sürekli sen şusun sen busun demekle olmaz. İftira atmak nasıl bir haz veriyorsa artıkKonu konu olmaktan çıktı. Dini yorum ve dini konular yasak. Konu sahibinin sesini çıkardığı yok, bazı malum üyeler konu kendilerine aitmiş gibi sürekli alıntılarla insan taciz edip kendi muhteşem fikirlerini dayatmaya çalışıyor, yasalarla belirlenmiş düşünce ve inanç özgürlüğü zedeleniyor.Mune hanım konuyu acilen kapatın, cımbızla bir temizlik yapın bence.
Pardon da sanki burada kendi kendimize konuşuyoruz. Sürekli insanlara iftira almaktansa keşke somut şeyler gösterseniz. Sürekli sen şusun sen busun demekle olmaz. İftira atmak nasıl bir haz veriyorsa artık
Sacmalik ya.3 kez arka arkaya denince bitiyor diye biliyorum ben bir defada. 3hak nerden çıkmis onu anlamadım.
3 hak mi var boş ol için
Alay ettiğimi nerden çıkardınız pardon?Bu inancın bedeli degil adamın dengesizliği. Madem böyle bir sorunu var bu hale gelmeden,çözüm arasaymış. Ayrıca bu şekilde alay etmeniz çok mu eglenceli?
Ben inançlı değilim zaten benimki yeterince zedelenmiş .Biraz konuşmalarına dikkat et cnm mazallah dinin zedelene bilir peygamber efendimizin sözü zaten hadis önce k.kerim sonra hadis sonra tabiin sonra tebeu tabine bakılır hoca ile Hacı ile alakasi yok cnm eğer hocalar bu dini öğrenip ogretmeseler nerden öğreneceksin öyle Google ogrenilecek mesele deil bunlar okadar zor şartlarda ilim ogren icin ailesinden uzaklara gidiliyor.biraz daha ince meseleleri araştırıp öyle yazin
Yazım tarzınızı tekrar okursanız ve ifade bırakan kişinin de ifadesini görürseniz böyle düşünen tek kişi ben degilim. Buna ragmen de yanlış anlamışsam kusura bakmayınAlay ettiğimi nerden çıkardınız pardon?
Alay etmedim . Ben inançlı biride değilim ama madem hanımefendi inancı herhalde zina yapmak istemez . Yapacak bir şey yok kuranda yazıyormuş .
Niye alay edeyim milletin inancı ile ?
Siz bence tekrar okuyun. Emoji yok bir şey yok. Milletin inancı ile dalga geçecek yaşta ya da bilinçte değilim . Kimin bana ne emoji bırakacağını ben secmiyorum degil mi ?Yazım tarzınızı tekrar okursanız ve ifade bırakan kişinin de ifadesini görürseniz böyle düşünen tek kişi ben degilim. Buna ragmen de yanlış anlamışsam kusura bakmayın
şey medeniyet denen tek dişi kalmış canavar devrinde.Dini nikahin bir gecerliligi yok. Resmi nikah bitmeden bosanma olmaz. Adam bos ol dedi diye bosanilmaz. Hangi devirde yasiyoruz
Dinin devri olmaz, dini nikah kıyılıyorsa bir evlilikte onun kurallarına uymak gibi bir sorumluluğu vardır eşlerin.Dini nikahin bir gecerliligi yok. Resmi nikah bitmeden bosanma olmaz. Adam bos ol dedi diye bosanilmaz. Hangi devirde yasiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?