Lütfen geçecek deyin bosaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yaptınız, dayattığımı direttiğimi, inancımın sorunlu olduğunu, açık açık ve alıntı yapa yapa söylediniz. Hiç sevmem ama kiblicez artık ne yapalım. Tık tık tık eyi günlerr

canım isim yok ama çok şükür öyle pasif deilim yaparım da bakarım da hem kendime hem cocuguma ailemde arkamda ama hani ya bi adim atsam geri kalanlar çorap söküğü gibi gelecek ..amin..
3 yıl önceki mesajınız.
Daha nişanlıyken konu açmışsınız ve tüm KK kadınları yapma etme demiş.
Siz herkese bebek istiyorum diye cevap vermişsiniz.
Cahil cesareti işte.
Keşke size verilen tavsiyeleri dinleseydiniz.

Ama olsun. Zararın neresinden dönülse kârdır.

Iyi O zaman yapacak bir şey yok .
Konu sahibi kocanı unutacaksın . Inancin belirli bedelleri var .
Bu inancın bedeli degil adamın dengesizliği. Madem böyle bir sorunu var bu hale gelmeden,çözüm arasaymış. Ayrıca bu şekilde alay etmeniz çok mu eglenceli?

Biraz konuşmalarına dikkat et cnm mazallah dinin zedelene bilir peygamber efendimizin sözü zaten hadis önce k.kerim sonra hadis sonra tabiin sonra tebeu tabine bakılır hoca ile Hacı ile alakasi yok cnm eğer hocalar bu dini öğrenip ogretmeseler nerden öğreneceksin öyle Google ogrenilecek mesele deil bunlar okadar zor şartlarda ilim ogren icin ailesinden uzaklara gidiliyor.biraz daha ince meseleleri araştırıp öyle yazin

Konu konu olmaktan çıktı. Dini yorum ve dini konular yasak. Konu sahibinin sesini çıkardığı yok, bazı malum üyeler konu kendilerine aitmiş gibi sürekli alıntılarla insan taciz edip kendi muhteşem fikirlerini dayatmaya çalışıyor, yasalarla belirlenmiş düşünce ve inanç özgürlüğü zedeleniyor. Mune hanım konuyu acilen kapatın, cımbızla bir temizlik yapın bence.

Pardon da sanki burada kendi kendimize konuşuyoruz. Sürekli insanlara iftira almaktansa keşke somut şeyler gösterseniz. Sürekli sen şusun sen busun demekle olmaz. İftira atmak nasıl bir haz veriyorsa artık

Bu inancın bedeli degil adamın dengesizliği. Madem böyle bir sorunu var bu hale gelmeden,çözüm arasaymış. Ayrıca bu şekilde alay etmeniz çok mu eglenceli?
Alay ettiğimi nerden çıkardınız pardon?
Alay etmedim . Ben inançlı biride değilim ama madem hanımefendi inancı herhalde zina yapmak istemez . Yapacak bir şey yok kuranda yazıyormuş .
Niye alay edeyim milletin inancı ile ?

Ben inançlı değilim zaten benimki yeterince zedelenmiş .
Iyi günler diliyorum.

Yazım tarzınızı tekrar okursanız ve ifade bırakan kişinin de ifadesini görürseniz böyle düşünen tek kişi ben degilim. Buna ragmen de yanlış anlamışsam kusura bakmayın

Yazım tarzınızı tekrar okursanız ve ifade bırakan kişinin de ifadesini görürseniz böyle düşünen tek kişi ben degilim. Buna ragmen de yanlış anlamışsam kusura bakmayın
Siz bence tekrar okuyun. Emoji yok bir şey yok. Milletin inancı ile dalga geçecek yaşta ya da bilinçte değilim . Kimin bana ne emoji bırakacağını ben secmiyorum degil mi ?
Kim öyle anlamışsa öyle anlamak istediği için anlamıştır .

üç boşolda 1 talak hakkı gıder. gerıye kalır ıkı talak.
ama bunu ıvırta zıvırta soylemesı saçma ve evlılık tabıkı zarar gırer.tazelemekde güzel olur.
dınımız erkeğe vermiş boşama hakkını,kadın duygularıyla hareket eder her defasında boşanır dıye diye ama anlaşılan gunumuz şartlarında tam tersi olmuş..erkekler kadın gıbı burnundan kıl aldırmıyor.
merak etme geçer..

Insan ne emeklerle kurdugu yuvasini yikiyor sevdigi adamin canavara donustugunu goruyor,cocuklarina mutlu bi aile vermeiyorsun,aliskanlik bunlarin hepsi var insan illaki uzulur de aglarda ama gececk ve daha mutlu olacaksin ins. Agla rahatla aglamak istiyorsan ama kendini kaptirma depresif hallere cocuklarini dusun ve onlarla zaman gecirip mutlu olmaya calis

Dini nikahin bir gecerliligi yok. Resmi nikah bitmeden bosanma olmaz. Adam bos ol dedi diye bosanilmaz. Hangi devirde yasiyoruz
Dinin devri olmaz, dini nikah kıyılıyorsa bir evlilikte onun kurallarına uymak gibi bir sorumluluğu vardır eşlerin.

Dini yorum yapılıp da kafamıza göre yorumlamasak bazı şeyleri ne güzel olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…