kaynana ile beraber oturacağını sonra belirtmişsin bu evlilik değil cehenneme gidişin olur siz evliliğin ne demek olduğunu biliyormusunuz.? :-(
sevgilimin tepkisine ne diyorsunuz peki? kime sorsam haklı çocuk diyorlar o aramadığı için bende aramıyorum sorunca tamam tepkisi yanlış ama aramayarak onu haklı çıkarıyorsun onu sevmediğini düşündüğü için seni sıkıştırıyor diyorlar. bir de geçmişteki olayımı biliyor anlatmıştım. onu bıraktığım için kendisini de bırakacağımı düşünüyor. oturdum konuştum ağladım yalvardım ama hala onu çok sevdiğime inandıramıyorum onu bırakıp gideceğimi düşünüyor bu yüzden de çok gergin davranıyor. ama benimle görüşmek istememesi neyin nesi onu bende çözemiyorum.
sevgilimin tepkisine ne diyorsunuz peki? kime sorsam haklı çocuk diyorlar o aramadığı için bende aramıyorum sorunca tamam tepkisi yanlış ama aramayarak onu haklı çıkarıyorsun onu sevmediğini düşündüğü için seni sıkıştırıyor diyorlar. bir de geçmişteki olayımı biliyor anlatmıştım. onu bıraktığım için kendisini de bırakacağımı düşünüyor. oturdum konuştum ağladım yalvardım ama hala onu çok sevdiğime inandıramıyorum onu bırakıp gideceğimi düşünüyor bu yüzden de çok gergin davranıyor. ama benimle görüşmek istememesi neyin nesi onu bende çözemiyorum.
İlk yorumumda zaten söylemiştim erkek arkadaşının saçmalamış.
Ailesinden vazgeçen o olmayacak tabi rahat davranıyor senin üzerinde zaten bunun yükü varken birde seni yalnız bırakıyor aramıyor. Tam tersi bu zamanda daha çok destek olması gerekmezmiydi?
Eğer arkadaşınız olgun biri olsaydı, bu dönemde siz kaçma yanlısı olsanız bile o mücadeleci olmalıydı. :umursamaz:
son konuşmamızda aynen bunları söyledim. sen neden aileni bırakamıyorsun da ben bırakmak zorunda kalıyorum dedim. sen gel ben herşeyi bırakırım ama sorun bende değil senin ailende diyor. tamam çık gel ben razıyım herşeye diyor. bütün bahaneleri geri savuruyor yani. ben senin için herşeyden vazgeçmeye hazırım sen benim için bi babanı ikna edemiyorsun diyor.
son konuşmamızda aynen bunları söyledim. sen neden aileni bırakamıyorsun da ben bırakmak zorunda kalıyorum dedim. sen gel ben herşeyi bırakırım ama sorun bende değil senin ailende diyor. tamam çık gel ben razıyım herşeye diyor. bütün bahaneleri geri savuruyor yani. ben senin için herşeyden vazgeçmeye hazırım sen benim için bi babanı ikna edemiyorsun diyor.
okuyorum tabiki ama ben bunları dert edecek yapıda bi insan değilim biraz fazla gamsızım. zaten herkes sen erkek olmalıymışsın der. eşya bakmaya ben müstakbel kaynanamı götürürüm onun görüp beğenmesi hoşuma gider mesela. benim için bu tür şeylerin önemi yok. ev eşya para konuşulanlar din mezhep hiç biri önemli değil. tek istediğim sabah uyandığımda ilk onu görmek. sonrasında gördüğüm yaşadığım şeyler umrumda bile değil.
vazgeçmeye hazır olduğu şey ayrı yaşamak. yani ben senin ailenle yaşamayı bile kabul ediyorum ama sen benim için sabırlı olamıyorsun dediğimde tamam ayrı oturalım yeter ki sen gel diyor.
maddi olarak onların yanımızda olması bizi rahat ettirecek. en azından hemen bi ev alabileceğiz. zaten yeterince vakit kaybettim yaşım 26 ev sahibi olmadan çocuk istemiyoruz ikimiz de. evlenicez sorunlar maddi imkansızlıklar içinde bi hayata başlamayı bende istemiyorum. varsın onlar da olsun ama biran önce evimiz çocuğumuz olsun. herşeye toz pembe bakmıyorum malesef. işin bide bu boyutu var. azıcık aşım kaygısız başım zamanı değil artık yaşadığımız zaman. maddi olarak zorlanarak birbirimizi yıpratmak daha mı iyi? en azından maddi problemlerimiz daha aza inecek. bende bunu düşünerek kabul ediyorum. baştan banka cüzdanına bakamadım malesef :):) bu şaka tabiki ama sevdim bi kere ve onunla her yola çıkarım. bide babam bunu anlasa keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?