Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu her şey sende bitiyor, yuvayı dişi kuş yapar mantığına da hastayım..İyi hoş diyorsunuz da karşısında bir duvar var.. duvara laf anlatın bakalım ne kadar anlatıyorsunuz..
Evlilik iki kişiyle olur..İki kişinin emeğiyle.. kadının işi değildir evliliği ayakta tutmak.. Ah ah! her şey kadının işi zaten.. yemek kadının,temizlik kadının,çocuk bakımı kadının,pohpohlamak kadının, işve cilve kadının..... ee adam nerede? burada çabalayan,en azından yardım eden bir erkek olması gerekmiyor mu??
"Bakara Suresi
226. Kadinlari hakkinda îlâ yapanlar/yaklasmamaya yemin edenler için dört ay bekleme vardir. Eger o süre içinde eslerine dönerlerse Allah bagislayan, merhamet edendir.
227. Eger bosanmaya kesin karar vermislerse, süphesiz Allah çok iyi isiten çok iyi bilendir. "
Cinselliğin olmadığı bir evliliğe Allah bile 4ay süre verirken,katlanacan napcan mantığı garip değil mi?
Allah hepimize yardim etsin diyorum
Ama !!!!! Ademle,havaden beri tek gerçek var!!ERKEK vede KADIN esit degildir(vûcut,beyin,kalp,dilimiz v.s)
Senin isteklerin var Adam hayatından gayet memnun
Ne olacak? kolarını sıvayacaksın
Duvar ise sende pencere açmaya DENE
yok hala öküz ise
eyvahla diyecek bir seyim yok
mademki seytanin pacunu dama atacak kadar akiliyiz HODRI MEYDAN
"İnsan kalbinde savaşan iki kurt vardır.. Biri AŞK diğeri NEFRET; Hangisi kazanır..? En çok beslediğin..