Birsey dikkatimi cekti.Esiniz 30 yasında sizse 23.19 yasında evlenmissiniz yani esiniz d 27 yasındaymıs.Esinizin muhtemelen sizden once de ilişkileri olmustur maddi durumu yerinde vs vs. kendini soyle hissediyor olabilir mi :''Yasanacak herseyi yasadım.Ask sevgi denen seyi daha onceden denedim ve hayat bana aptalca oldugunu gosterdi.Olgunum gormus gecirmisim.Ailem istedigi için ve yalnız olmayayım diye evlendim kriterlerime uyan birisiyle.''
Yani derler ya gencler arasında ''cool'' takılmak diye.Belli ki kendine cok deger veriyor.
Bu yuzden kavga cıkarmalarınız,surekli yakınmalarınız(ki aslında tamamen haklısınız),gidip gidip geri donmeleriniz onda ''off ne kadar da cocukca,benim gibi olgun mukemmel gormus gecirmiş biri icin ne kadar banal hareketler'' hissiyatınız uyandırıyor ve bu yuzden de size karsı saygısını yitirmiş olabilir mi ?
Bence bikac gunlugune bi tatile cıkın ve giderken ''ben bikac gunlugune tatile cıkıyorum hayatım'' diyin ve gulumseyerek cıkın.Bazen tlfnunuzu kapatın bazen acın 1 kere arayın tum tatil boyunca cok sıradan bi nasılsın iyimisin muhabbeti yapıp kapatın.Döndugunuzde de ''Dusunme fırsatım oldu,sen haklısın aslında,sevgi vs sacmalık,hayatta keyif almak ve hayatı dolu dolu yasamak onemli'' diyin.Sonra gezin,tozun,makyaj yapın,kesinlikle spora gidin,arkadaslarınızda cıkın,evde de bi hobi edinin,kitap okumak,internetten film izlemek,film arsivi olusturmak,klasik muzik arsivi olusturmak,bir gezi dergisine uye olmak,turlara katılıp yurtdısına geziye gitmek gibi..Acıkcası hayatınızın tadını cıkarın

Mesela bir aksam seksi bir ic camasırı giyin ve yanına gidip canınızın yaramaz seyler yapmak istediğini soyleyin ve ilk adımı ondan beklemeden siz ise koyulun ama onu heyecanlandırmak icin degil sırf canınız istedi diye..
Ve bunları yaparken asla trip atmak laf sokmak vs gibi seyler yapmıyorsunuz aksine hayattan zevk alan cok mutlu bir kadınsınız.
Bunları yaptıktan sonra muhtemelen karsısında surekli mızmızlanan bir cocuk yerine guclu ve yasamayı bilen bir kadın gorecek ve cok sasıracak
Cunku onun ihtiyacı olan sey bu ve sizi su halinizle kucuk goruyor.
Bu soylediklerimi yapmanız aylarınızı alır ama muhtemelen esinizin saygısını ve dolayısıyla sevgisini kazanacaksınız.
Eger kazanamazsanız da elimden geleni yaptım diyip gonul rahatlıgıyla bosanırsınız