nıye bırseylere bu kadar acele ediyorsunuz anlamıyorum!! nereye koşturuyorsunuz.. dugunun olacak hersyeın olacak nıye kendınızı erkenden tüketiyorsunuz?? hersey zamanında yaşanırsa tatlı olur... 18 yaş bu söyledıklerın ıcın cok kucuk emın ol..inşallah mutlu olursun demekten baska bırsey bulamıyorum..!!!!
bence de haklısın en azından annene anlat anne tavsiyesi kadar güzel bi şey yoktur olan olmuş yapcak bir şey yok bence nişanlına geçici hevesle bağlanmışsın 18yaş için çok normal ilişkiye girdim diye hayatını mahvetme bence bekle bir kaç sene hala seviyorsan evlenirsinAçıkcası çok üzüldüm durumuna..Çünkü pek iyi görünmüyor. Evelnmeden seninle ilişkiye girmek isteyen bi erketen ne beklenir bu 1. İkincisini tahmin etmen lazım bu yaşta bu ilişkinin acelesi ne. Üçünsü ikincinin devamı zaten bu yaşta evlenme derdine ne oldu? yanlışların hep birbirinin devamı.. Annene herşeyi bahsette bi konuda sana yardımcı olmaya çalışır en azından. Dua et herşeyin hayırlısı.
(Aynı yaştayız bu arada)
bence de haklısın en azından annene anlat anne tavsiyesi kadar güzel bi şey yoktur olan olmuş yapcak bir şey yok bence nişanlına geçici hevesle bağlanmışsın 18yaş için çok normal ilişkiye girdim diye hayatını mahvetme bence bekle bir kaç sene hala seviyorsan evlenirsin
bence de haklısın en azından annene anlat anne tavsiyesi kadar güzel bi şey yoktur olan olmuş yapcak bir şey yok bence nişanlına geçici hevesle bağlanmışsın 18yaş için çok normal ilişkiye girdim diye hayatını mahvetme bence bekle bir kaç sene hala seviyorsan evlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?