lütfen yardım edın aklım çok karışık :(

bu günlerde açılan konular bana saçımı başımı yolduruyor,deli oluyorum

Aaah ahh...Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki

Bence bu,vicdan azabından çok,hamile kalma korkusu...
Büyük ihtimalle hamile değilsindir.Tek seferde tutma şansı çok fazla değil.
Adetin,stresten dolayı mutlaka gecikecektir.Adet için ne kadar gün sayarsan,o kadar gecikir.

Hamile değilsen,evlenme kararını tekrar gözden geçirmeni öneririm.

Farkındamısınız?
Şu sıralar bu tarz konular çoğaldı..
18 yaşındaki kızlarımız ya kendini kaybetmiş erkek erkek diye evlenmeyi dahi beklemiyolar..
ya da birilerinin fantezisi bu.. fake konu açıyolar..

ayrıyeten imam nikahı" rahat rahat sevişme aracı "değildir.
o zamanın imam nikahı bu günün resmi nikahı.
Yani millete duyurma aracıdır nikah denilen şey "biz evlendik" demektir.
gizlice imam nikahı kıyıp yakınlaşınca günaha girmiyorum falan mı sanıyolar?
hadi diyelim ki günaha girilmiyor.
imam nikahını düşünüyosunda günahını
hamileysen bebeği aldırmanın günahını düşünmüyor musun?
ne kadar ilginç bi çelişki..

Son düzenleme:

Canim yani cok mühim bise yoksa bence su durumda ayrilman sana daha büyük sorun olur.. hakkinda hayirlisi olsun

Evet diyorum ya olan kıza olur 18 yaş çok cahil bi yaş nereye çekersen oraya gider kız da yapmış olan kendisine olcak o adamın umrunda bile olmaz kızın yaşadıkları

18 yaşında üniversiteye başladığımda bi' sevgilim vardı. 4 yaş vardı aramızda, işi gücü de vardı bitmişti okulu. Bir seneye yakın ilişkimiz oldu. Bana evlenme teklif ettiğinde; "manyak mısın nesin be ayrılıyorum ben senden" demiştim. Ki hiç de öyle cahil cühela, nereye çeksen gelecek biri de değildim. Şimdikiler seni beni cebinden çıkarır, hani öyle ki kız adamı kandırmış olabilir.

yine bir klasik gerçekleşti,tepki alınca konu sahibi gitti

Bence bundan sonra böyle konularda konu sahibini pohpohlayalım.. Tebrik falan edelim ..

Sonra açılır o da başlar gerçekleri ve detayları anlatmaya ..

Sonra da biz çata çat gideriz üstüne :)

pff zor durum üzüldüm valla aile desteği yok imam nikahı ve belki bi sabi

korunmak aklınıza gelemıyor nedense ama kürtaja aklın nasılda çalışıyor
yok aldırırım yok şunu yaparım dıye

azcık da kafanız şu korunma yöntemlerıne çalışsa, o yavruyada yazık olmaz hamıleysen tabı

Bu adamda korunmayı bilememiş.Hemen ilişki sonrası önlemler var.Ertesi günü hapı mı ne ,duymuştum.Belki de şu an yapılacak bi şey vardır.Hamile değilsindir belkide.Kültür farkı önemli.Hele bu yaşta sana daha ağır gelir.kafan net değilse evlenme.olmadı nişanı uzat.bu arada çocuğa bir çözüm düşün.Ama istiyorsan adamı bebek olursa kıyma sakın.zor bir süreç.Ama her şey geçer.Akıllı ol.kendini ortalığa düşürme.

Benden önce yorum yapan herkes gibi ben de şunu diyorum: Neden herşeyi zamanında yaşamak dururken önce yaşayıp tüketiyorsunuz? Düğünüme 3 ay var ve 28 yaşında biri olarak evliliğe yeni yeni kendimi hazır hissediyorum...Ve yine düğünüme 3 ay var ama resmi nikahtan önce dini nikah aslaa düşünmüyorum....Nişanlılığın zevki farklı, evlliğin farklı, cinselliğin ise daha farklı...Neden herşey birbirine karışsın ki???? 18 yaşında ailenin istemediği biriyle evlilik öncesi cinsellik ve de çocuk yapmanın en büyük zararın sen çekeceksin başkası değil...Benim de senle aynı yaşta kardeşim var ve onu da anlamıyorum seni anlamadığım gibi..
Anlamadığım neden bu yaşlarda büyümeye bu kadar heveslisiniz ki....
Ayrıca ailen karşı çıkıyorsa elbet vardır bi bildikleri..Ve onların gönlü yoksa işin gücün rast gitmez aynen böyle düşünüyorum....Umarım yanlışının bedeli ağır olmaz...

Resmi nikah tarihiniz alınmış 3 haziran,bu durumda gayet evliliğe doğru yol alıyorsunuz aileniz karşı çıksa da.İmam nikahınız var diye birlikte olmuşsunuz,e bu nikah kıyıldığına göre herkesin sizi karı koca olarak görüyor olması lazım,görmüyorlarsa kıydığınız nikahın anlamı ne ?Dini nikahın da resmi nikahın da amacı birlikteliğin alenen ilan edilmesi ve kadının yasal haklarının güvence altına alınmasıdır.Şimdi yasal haklarımız medeni kanunla güvence altına alındığı için resmi nikah kıyıyoruz.Sizi karı koca olarak görüyorsa herkes yaptığınız şey neden gizli saklı ve sizi rahatsız ediyor?Bu nikahtan ailenizin haberi yok mu yoksa?Aradaki kültür farkı vs birlikte olunca mı tarafınızdan farkedildi?Zaten nikah gününüz alınmışken,evlenmeyi bu kadar istiyorken,adam da imam nikahlı kocanızken neyi dert ettiğinizi anlamadım?Bu durumda hamile olmanızın da problem olmaması gerekir,öyle değil mi?

zaten 2 ay sonra resmi eşi olacak bir kızla neden birlikte olmak ister bir erkek,üstelik hadi diyelim siz kör aşıksınız,o sizden 10 yaş büyükken ?inşallah biz haksız çıkarız da mutlu bir hayatınız olur.Yaş 18 olduğuna göre okulunuz falan yok mu sizin neden bu kadar küçükken evlenmeyi düşündünüz?

Bir bebek aldırmak kadar facia olamaz dünyada çok yazık ya... resmen cinayet....Allahım isteyenlere versin bu bebişleri...ve aldıranlara da lanet olsun

bu günlerde açılan konular bana saçımı başımı yolduruyor,deli oluyorum

aynen konular hep aynı,kız 18 yaşında hamile ,birlikte olmuş,falan filan.Sonra gelip burada ağlıyorlar.Birlikte olmaya gelince kendini yeterli ve büyük hissediyorlar da sonra neden yaptıklarının sorumluluğunu alamıyorlar.Madem pişman olacaklar neden böyle davranıyorlar.Madem yedin bir nane bari arkasında dur.

bazı arkadaşlara katılmıyorum tabı herkesın kendı fıkrı ama ınsanlar kendını hazır hıssedıyorsa ılışkıye gırebılır, bazı şeylerı yaşamaya özgürdür.
Nıkah memurunun onayı gerekmez sevışebılmek ıçın, kendını hazır hısset yeterlı bence
hanı bazılarınız demış ya keşke düğünü bekleseydın dıye onun ıçın dıyorum

tek sorun madem kendını böyle şeyler yaşamak ıçın yeterlı ve hazır hıssedıyorsun hıç bırşey yapamıyorsan hıç bılgın olmasa bıle gır nete bak korunma yöntemlerıne, önlemını al
acaba hamılemıyım dıye sormasını bılıyorsun ya, gıt araştır bakalım ne yöntemler varmış

yıl olmuş 2012 hala korunmasını bılmeyen ınsanlar var bu memlekette ne yazık
sonrada ver elını doktora kürtaj olmaya, olduuuu kolaydı ya öyle

resmi nikahtan önce dini nikah olsa da aylar öncesi değil, en fazla 1 hafta bilemedin 3-5 gün öncesi olur..
sebep te düğün günü alkol falan alınır diye, birkaç gün önce yaparlar
gelin ata binmiş ya nasip demiş..

Şurda hazirana ne kaldı ? 2 Aydan bile az !
2 ay daha sabredemediniz mi?
Ya 18 yaşındasın. Daha vücudun bile tamamlamamıştır gelişmesini.
Ya yok ya... Ben sana yorum yapmayacağım, çünkü çok sinirlendim , ters bir şey söylerim ban yerim ...
Hayır değsen neyse, ama ban yememe de değmezsin.
Düşüncesiz başın derdini vicdanın çeksin şimdi hadi bakalım hayırlı,uğurlu olsun !

Güzelim öyle bir dünya dünya yok 18 yaşında canı isteyen ilişkiye girerse sonu kötü..ya gidip evlenir doğurur 25 te ana evine döner yada ondan ona ruh bedeb iflas bir garip hallerde olur... 18 yaşında cinsellik yaşamanın ve doğru kişiyi seçebilmenin doğru olacağına inanmıyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…