ailemin istememe sebebi kültür çatışması ve benden 10 yaş büyük olması nişanlımın.kesin aldırırım demiyorum sadece vicdan azabı çekiyorum erken yaşadığım için bu olayı.Ailemi düşünüyorum nikah tarihi belli iken ve onlar beni hala vazgeçirmeye çalışırken yaptığım şey çok canımı acıtıyo aklıma geldikçe
Merhaba arkadaşlar o kadar zor durumdayımki nolur bana akıl verin
şuan yaşım 18 evlilik süreci içerisindeyim yalnız bu evliliğe ailem karşı çıkıyo vazgeçmem için elinden geleni yapıyolar sürekli soğutmaya çalışıyolar nikahımız 3 haziranda imam nikahımızı üç hafta önce yaptık ve 10 gün önce ilişkiye girdim hamile kalabilme ihtimalim beni korkutuyor çünkü bu evden çıkmadan yaşadım bu olayı kendimi çok suçlu hissediyorum bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum test yapmak için hamile isem aldırmayı bile düşünüyorum o kadar karışıkki kafam ne yapacığımı bilmiyorum nişanlım hep arkamda ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nolur akıl verin banadüşüncelerinizi bekliyorum ..
Evet diyorum ya olan kıza olur 18 yaş çok cahil bi yaş nereye çekersen oraya gider kız da yapmış olan kendisine olcak o adamın umrunda bile olmaz kızın yaşadıkları
yine bir klasik gerçekleşti,tepki alınca konu sahibi gitti
pff zor durum üzüldüm valla aile desteği yok imam nikahı ve belki bi sabiMerhaba arkadaşlar o kadar zor durumdayımki nolur bana akıl verin
şuan yaşım 18 evlilik süreci içerisindeyim yalnız bu evliliğe ailem karşı çıkıyo vazgeçmem için elinden geleni yapıyolar sürekli soğutmaya çalışıyolar nikahımız 3 haziranda imam nikahımızı üç hafta önce yaptık ve 10 gün önce ilişkiye girdim hamile kalabilme ihtimalim beni korkutuyor çünkü bu evden çıkmadan yaşadım bu olayı kendimi çok suçlu hissediyorum bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum test yapmak için hamile isem aldırmayı bile düşünüyorum o kadar karışıkki kafam ne yapacığımı bilmiyorum nişanlım hep arkamda ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nolur akıl verin banadüşüncelerinizi bekliyorum ..
korunmak aklınıza gelemıyor nedense ama kürtaja aklın nasılda çalışıyor
yok aldırırım yok şunu yaparım dıye
azcık da kafanız şu korunma yöntemlerıne çalışsa, o yavruyada yazık olmaz hamıleysen tabı
bu günlerde açılan konular bana saçımı başımı yolduruyor,deli oluyorum
yine bir klasik gerçekleşti,tepki alınca konu sahibi gitti
konu sahıbı hıc de konuda bahsettıgı gıbı caresız degılmıs .
konuyu actı ve gıttı.yorumları okuma geregı bıle duymuyor
Benden önce yorum yapan herkes gibi ben de şunu diyorum: Neden herşeyi zamanında yaşamak dururken önce yaşayıp tüketiyorsunuz? Düğünüme 3 ay var ve 28 yaşında biri olarak evliliğe yeni yeni kendimi hazır hissediyorum...Ve yine düğünüme 3 ay var ama resmi nikahtan önce dini nikah aslaa düşünmüyorum....Nişanlılığın zevki farklı, evlliğin farklı, cinselliğin ise daha farklı...Neden herşey birbirine karışsın ki???? 18 yaşında ailenin istemediği biriyle evlilik öncesi cinsellik ve de çocuk yapmanın en büyük zararın sen çekeceksin başkası değil...Benim de senle aynı yaşta kardeşim var ve onu da anlamıyorum seni anlamadığım gibi..
Anlamadığım neden bu yaşlarda büyümeye bu kadar heveslisiniz ki....
Ayrıca ailen karşı çıkıyorsa elbet vardır bi bildikleri..Ve onların gönlü yoksa işin gücün rast gitmez aynen böyle düşünüyorum....Umarım yanlışının bedeli ağır olmaz...
bazı arkadaşlara katılmıyorum tabı herkesın kendı fıkrı ama ınsanlar kendını hazır hıssedıyorsa ılışkıye gırebılır, bazı şeylerı yaşamaya özgürdür.
Nıkah memurunun onayı gerekmez sevışebılmek ıçın, kendını hazır hısset yeterlı bence
hanı bazılarınız demış ya keşke düğünü bekleseydın dıye onun ıçın dıyorum
tek sorun madem kendını böyle şeyler yaşamak ıçın yeterlı ve hazır hıssedıyorsun hıç bırşey yapamıyorsan hıç bılgın olmasa bıle gır nete bak korunma yöntemlerıne, önlemını al
acaba hamılemıyım dıye sormasını bılıyorsun ya, gıt araştır bakalım ne yöntemler varmış
yıl olmuş 2012 hala korunmasını bılmeyen ınsanlar var bu memlekette ne yazık
sonrada ver elını doktora kürtaj olmaya, olduuuu kolaydı ya öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?