ve olan yine kıza olur sonuçta :/kızlar eşi olacak insan evliik çağında, 10 yaş büyükmüş demek ki 28, emin olun oturup da konu sahibinin büyüyüp olgunlaşmasını beklemez. Zaten ailesi de istemiyordu falan der, sonra vınnnnn!
O işi yapmaya utanmıyorsunuz da çocuğunuzu doğurmaya mı utanıyorsunuz?? Kullardan değil Allah'tan korkun.insan kendi bebeğini nasıl öldürür pes yani.
ailemin istememe sebebi kültür çatışması ve benden 10 yaş büyük olması nişanlımın.kesin aldırırım demiyorum sadece vicdan azabı çekiyorum erken yaşadığım için bu olayı.Ailemi düşünüyorum nikah tarihi belli iken ve onlar beni hala vazgeçirmeye çalışırken yaptığım şey çok canımı acıtıyo aklıma geldikçe
benım anlamadıgım sız nısanlıysanız aılenız neden evlılıge engel olmak ıstıyor?
aılenız evlılıge engel olmak ıstıyorlarsa neden nısan yaptılar ?
kızlar eşi olacak insan evliik çağında, 10 yaş büyükmüş demek ki 28, emin olun oturup da konu sahibinin büyüyüp olgunlaşmasını beklemez. Zaten ailesi de istemiyordu falan der, sonra vınnnnn!
ve olan yine kıza olur sonuçta :/
İmam nikahıyla şuan da evlisiniz ve ailen seni vazgeçirmeye çalışıyor. Hadi resmi nikahtan vazgeçtiniz, hamile de değilsin, adam seni imam nikahından boşamazsa nolucak? Bu işlerin şakası yok arkadaşım.. İnşallah hamile değilsindir ne diyelim, içinden çıkılması zor bir durum...
Evet diyorum ya olan kıza olur 18 yaş çok cahil bi yaş nereye çekersen oraya gider kız da yapmış olan kendisine olcak o adamın umrunda bile olmaz kızın yaşadıklarıne yaparsa kendine yapar. Zorla evlendirmiyorlar ki. Sanki evlense her şey güllük gülistanlık mı olacak, yoo. En fazla 20'sinde kucağında çocuk, komşudan komşuya güne giden, kocasının ağzının içine bakan bi' kadın olacak. 25 yaşına geldiğinde hayattan beklediği, istediği hiçbir şey kalmayacak. Ailesi nasıl olsa affeder, ama affedene kadar çekeceği? Hatta tüm bu dertleri kendi isteği doğrultusunda sırtına yüklemesi? Kendi kendine yazık ediyor.
18 yaşında lise bitiyor. Bak bu (http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/520320-sefer-derdim-var.html) konunun sahibi de muhtemelen 18 yaşında, ya da 17 işte lise 4'te. Aradaki fark bariz. Olan kıza olmuyor, kız ne yaparsa kendine yapıyor.
Eğer imam nikahı resmi nikahtan önce yapılıyorsa ve bu arada her şey yaşanıyorsa; bu yaşamamanız gereken şeyleri yaşayıp vicdanı bencilce rahatlatmak içindir..
Resmi nikah olmadan dini nikah olmaz..
Çok karşıyım resmi nikah yapmadan imam nikahına sığınıp her şeyi yaşayanlara..
İmam nikahı oldu diye evli bile sayılmıyorsunuz hâlâ !!!!
Evet diyorum ya olan kıza olur 18 yaş çok cahil bi yaş nereye çekersen oraya gider kız da yapmış olan kendisine olcak o adamın umrunda bile olmaz kızın yaşadıkları
Merhaba arkadaşlar o kadar zor durumdayımki nolur bana akıl verin
şuan yaşım 18 evlilik süreci içerisindeyim yalnız bu evliliğe ailem karşı çıkıyo vazgeçmem için elinden geleni yapıyolar sürekli soğutmaya çalışıyolar nikahımız 3 haziranda imam nikahımızı üç hafta önce yaptık ve 10 gün önce ilişkiye girdim hamile kalabilme ihtimalim beni korkutuyor çünkü bu evden çıkmadan yaşadım bu olayı kendimi çok suçlu hissediyorum bi kaç gün daha geçmesini bekliyorum test yapmak için hamile isem aldırmayı bile düşünüyorum o kadar karışıkki kafam ne yapacığımı bilmiyorum nişanlım hep arkamda ama ben kendimi çok kötü hissediyorum nolur akıl verin banadüşüncelerinizi bekliyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?