- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
bazı arkadaşlara katılmıyorum tabı herkesın kendı fıkrı ama ınsanlar kendını hazır hıssedıyorsa ılışkıye gırebılır, bazı şeylerı yaşamaya özgürdür.
Nıkah memurunun onayı gerekmez sevışebılmek ıçın, kendını hazır hısset yeterlı bence
hanı bazılarınız demış ya keşke düğünü bekleseydın dıye onun ıçın dıyorum
tek sorun madem kendını böyle şeyler yaşamak ıçın yeterlı ve hazır hıssedıyorsun hıç bırşey yapamıyorsan hıç bılgın olmasa bıle gır nete bak korunma yöntemlerıne, önlemını al
acaba hamılemıyım dıye sormasını bılıyorsun ya, gıt araştır bakalım ne yöntemler varmış
yıl olmuş 2012 hala korunmasını bılmeyen ınsanlar var bu memlekette ne yazık
sonrada ver elını doktora kürtaj olmaya, olduuuu kolaydı ya öyle
resmi nikahtan önce dini nikah olsa da aylar öncesi değil, en fazla 1 hafta bilemedin 3-5 gün öncesi olur..
sebep te düğün günü alkol falan alınır diye, birkaç gün önce yaparlar
gelin ata binmiş ya nasip demiş..
Güzelim öyle bir dünya dünya yok 18 yaşında canı isteyen ilişkiye girerse sonu kötü..ya gidip evlenir doğurur 25 te ana evine döner yada ondan ona ruh bedeb iflas bir garip hallerde olur... 18 yaşında cinsellik yaşamanın ve doğru kişiyi seçebilmenin doğru olacağına inanmıyorum ben...
Güzelim öyle bir dünya dünya yok 18 yaşında canı isteyen ilişkiye girerse sonu kötü..ya gidip evlenir doğurur 25 te ana evine döner yada ondan ona ruh bedeb iflas bir garip hallerde olur... 18 yaşında cinsellik yaşamanın ve doğru kişiyi seçebilmenin doğru olacağına inanmıyorum ben...
Ben de evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim. İnsanların birbirine dokunmak için kimseden onay almasına gerek yok. Ama 18 yaşındayım, reşitim, hemen sevişeyim diye bir şey de olmamalı.
Ya da buna imam nikahını alet etmemeli.
Korunma yöntemleri var bir dolu, olmadı ertesi gün hapı var.
Kendim için söyleyebilirim ki imam nikahına sığınıp da cinsel ilişkiye girenin, üzerine korunmayanın kafasının karışmasına bile hakkı yok.
Ya ben anlamıyorum
konu başka tartışmalara gitsin istemem ama
bu yorumda bana çok garip geldi
İmam nikahnın bi kaç gün önceden sırf alkol alınabilir diye yapıldığınıda ilk defa duyuyorum
imam nikahı kıyılıyor Allah katında bi kaç gün önce ama alkol alınıyor aynı dine mensup kişi bir kuralı yerine getiryor birini kendine göre uyduruyor bu ne perhiiz bu ne lahana turşusu
öf neyse herkes kendine göre yontar olmuş
kızlar pardon, sınırden unutmuşum 18 yaşında olduğunu
ılışkıyı bırakında, 18 yaşında bı ÇOCUĞUN evlenmesı bıle yasaklanmalı bu ülkede
herşeye yaş sınırı koymasını bılıyorlar
evlılık ıçınde bı sınır olmalı bence, 24 yaş öncesı yasaklanmalı
sonra ne oluyor bu cahıl küçük bebeler her ılışkıye gırdıklerınde hamıle kalıyor ve kürtaj yaptırıyor
okadar ınsan bebek hasretı çekıyor kısmet olmuyor, bazıları ıse o cana kıymayı hıç sorun etmıyor bı 5dakıkalık zevk ıçın hemde
Ya ben anlamıyorum
konu başka tartışmalara gitsin istemem ama
bu yorumda bana çok garip geldi
İmam nikahnın bi kaç gün önceden sırf alkol alınabilir diye yapıldığınıda ilk defa duyuyorum
imam nikahı kıyılıyor Allah katında bi kaç gün önce ama alkol alınıyor aynı dine mensup kişi bir kuralı yerine getiryor birini kendine göre uyduruyor bu ne perhiiz bu ne lahana turşusu
öf neyse herkes kendine göre yontar olmuş
ben anlamadım :26:
imam nikahı kıydıran insanlar bir daha alkol almayacaklarına yemin mi ediyorlar ki bir kaç gün önceden kıyılamasın?
bilmediğim ve kafamda oturtamadığım soruyorum.
ben anlamadım :26:
imam nikahı kıydıran insanlar bir daha alkol almayacaklarına yemin mi ediyorlar ki bir kaç gün önceden kıyılamasın?
bilmediğim ve kafamda oturtamadığım soruyorum.
bence de arkadaş anlayamamış
imam nikahının en makbulü düğün gecesi olandır?anlaşmazlık ayrılmalar ihtimalinden dolayı..
düğünden sonra olsa bi esprisi kalmaz
alkol alan damat veya gelin nasıl besmele çeksin nasıl dua okusun?
o yüzden birkaç gün önce kıydıranlar var..
bence de arkadaş anlayamamış
imam nikahının en makbulü düğün gecesi olandır?anlaşmazlık ayrılmalar ihtimalinden dolayı..
düğünden sonra olsa bi esprisi kalmaz
alkol alan damat veya gelin nasıl besmele çeksin nasıl dua okusun?
o yüzden birkaç gün önce kıydıranlar var..
resmi nikahtan önce dini nikah olsa da aylar öncesi değil, en fazla 1 hafta bilemedin 3-5 gün öncesi olur..
sebep te düğün günü alkol falan alınır diye, birkaç gün önce yaparlar
gelin ata binmiş ya nasip demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?