lütfen yardım edin aşktan kör oldum, sorun nişanlım

Canim şimdi sen bu adama alkol sorununu dile getireceksin.o da tamam canim.icmem benin icin sorun değil 1 kadeh zaten içiyorum senin icin içmek diyecek ve sen inanacaksın. Sonra o senden gizli tabiki içecek haftanın 3 4 günü içen insan diyosun asla bırakamaz çünkü alışmış..evlenince özgür olacak istediği gibi içecek.1 kadeh 3 e çıkacak sorun olacak.yasamis bilen biriyim bir insan alkol alıyorsa haftada 3 4 bağımlılığa giden yoldadır eğer dizginlemezse. Iyi düşün . Bence. Ilişkin alkol nedeniyle bitirmişsin. Demek alkolden haz almiyosun. Kendini yıpratma ve ilişkini ilerletmeden iyice düşün. Ayrıl demek isterdim ama tam diyemem. Biraz bekle ve gör. Ama kendini hemen ateşe atma .

Eşim de ben de evlenmeden önce dozunu kaçırmadan içerdik haftasonları falan. Ama evlendikten sonra herhangi bir şart koşulmadı içki içilmeyecek falan gibisinden.. İçiliyor mu diye sorun hayır :) Şart koşmadan spontane geliştiği de oluyor

Eşim evlenmeden önce çok içerdi. Zaten bira göbeği var,el sallıyor bana her daim.
Ama düğünden bir süre önce bıraktı pat diye.
Bir daha asla içmedi.
Belki bırakır nişanlınız da kararlıysa.

şuan aşkından dolayı belki düşünemiyorsun canım ama sorun bu hemde büyük sorun.
benim eşimde senin nişanlın gibi içiyordu 10 gün önceye kadar. hergün alır birasını bardağını evde içer. güzellikle anlattım olmadı, küstüm olmadı olmadı, tartıştım olmadı. en son 10 gün önce işteyken mesaj attım baya uzun bir mesaj. ama mesajın özeti biraya devam edeceksen boşanmak istiyorum diye. 10 gündür içmiyor ama şimdide dışarıda işim var diyip çıkıyor. dışarıda bir iki götürüyor mu bilmiyorum.

inanki hiç bereket olmuyor içki içilen evde. ikimizde memuruz ama bereket denen şey o içki sayesinde yok. eşim çok iyi biri sadece içkisi var. inşaallah onuda aşarız. ama aşamazsak boşanmaya kadar gidecek.. o yüzden iyi düşün. bir içki tüm iyi huyları götürüyor.

Bende alkol iciyosan evlenmem dedim. Icmiyor cok sukur. Sevmez tum aile icer kendisinin. Icse nolur dersen de kalbim sogur ve benim kalbimin sogumasi bosanma sebebi benim icin. Bence bisey yanlissa sizin icin iyi dusunun derim. Onceleri 1 2 bardakla baslayan seyler genelde sonu alkolik oluyo. Iyi dusunun gencsiniz daha. Evlilikte yasa takilmayin. Amaciniz mutlu evlilik gerceklestirmek olsun

Sadece 4 gün içen bir adamla birlikte evlilik düşünmezdim.
Tabi bu benim düşüncem.
Size kolaylıklar...

şimdi içmek var içmek var. çıkıp sarhoş olana kadar mı içiyor yoksa bir iki kadeh bişey içip kalkıyor mu?

Alkole karşıyayız eğer iyi düşünün derim önemli bi sorun bi kadehten etkilenmiyor diyorsanız bünyesi alışık demekki ondan.Ayrıca kayınvalide ile arkadaşlarım sorun yaşıyor diye karşılaştırma yapmışsınız ama öncelikli olan bence eş kişisi evin içinde huzur olmadıktan sonra kayınvalide ile aranız iyi olsa nolucak oda üç beş gün sonra kızım biliyordun oğlumun alkol aldığını diyip kenara çekilecek

Çok teşekkür ederim zaten benim her zaman amacım kariyer yapmak. Sadece kalbime yenik düştüm. Onun dışında evlenmek her yaşta oluyor ama okumak kendini geliştirmek gençken oluyor

Neden umut oldu ki?O, o bayanın eşi.Sizinkinin evlenince abartmayacagınin -ki haftada 4 zaten abartı-garantisi var mı?

Babam senelerdir hastaları uyuşturucu alkol bıraksın diye mücadele eden bir psikiyatri uzmanı. Kliniğinde çok fazla temizlenen bu illetten kurtulan oldu. Nişanlım bunu biliyor. O da bırakmak istiyorum diyor. Babam ona yardımcı olmaya başlayacak şimdi. Bu kadar alkolü sevme sebebi ne onu anlayıp ona göre ilaç tedavisi görecek. Bugün beni arayıp kendi söyledi bunu. Uzun zamandır düşünüyordum bugün babanla konuştum dedi. Ben babamdan içki içtiğini saklamıştım. O yüzden babam da işin içine girecek şimdi. Böyle alkolü bırakanlar bana umut veriyor
Şu da var ki babam her zaman annemle birlikte kızımızı içki içene vermeyiz dediler. Çok söylediler böyle. Büyük konuştukları şey başlarına geldi. Bende önceden bilmiyordum. Yeni öğrendim içkiyi bu kadar içtiğini

eğer bu senin için önemli bir kriterse ayrılacaksın
şuanda sadece içtiğinde dısarıdaki yuzunu goruyorsun
belki evlenınce her gece içecek, dısarıda içecek ortam yapacak ,eve gec gelecek vs vs

cok yakın arkadasım bu durumdan cok cekıyor.
dedğim gibi bu senin için önemli bir sorunsa evlilikte daha da katlanılmaz olacak

arkadasımın kocası her gece içiyopr ve sızıyor
bazen oğulları hastalanıyor adam o kadar kendınden gecıyor kı , arkadasım taksı tutup gecenın bır vaktı cocugu hastaneye kendı goturuyor
deprem olsa apartman adamın üzerine yıkılacak.

iyi düşün
yaşın çok genç zaten evlilik için acele etme , daha neler cıkar karsına

Yakmayın kendinizi .Heba etmeyin yıllarınızı .

Çok üzüldüm Arkadaşınıza
Bende bundan korkuyorum. Gerçekten şuna karar verdim. Kimi alkol içiyor kimi aşırı kıskanç aşırı cimri aşırı derecede titiz aşırı derecede saygısız. Gerçekten şu dünyada Allah herkesi iyi temiz düzgün insanlarla karşılaştırsın

Yakmayın kendinizi .Heba etmeyin yıllarınızı .

Çok haklısınız. Bugünlerde psikolojik olarak çok kötüyüm. Bir haftalığına gezip geleceğim. Sakin kafayla ayrılık işinde ilerlemek istiyorum. Şuanda ayrılsam bile ruh gibiyim onunla düzgün bir şekilde sakince konuşmam lazım

Ve arkadasım kızdıgı için artık dısarıda içmeye basladı kocası
dısarıda içince de arabanın içinde içiyorlar erkek erkeğe
içince arkadas ortamı da ona göre değişiyor bazen gece 3-4 de eve gelıyor adam

evdeyse de balkonda oturup içiyor o sogukta
arkadasım hep yanlız basına buyuttu cocuklarını

senın yasın cok kucuk daha
gercekten sana uymayan bırsey varsa ; acaba düzelir mi deme
düzelmiyor çünkü ve daha da kötüleşiyor

şuanda senden cekınıyor cunku evli değisliniz
belki evlendiğinizde ,eee yeter artık sanane be diyecek.

yapmayın kendınıze bunu.
eğitiminize kariyerinize bakın

biz sevgiliyken eşimle ben içerdim:)
gündüz bulussak mesela alkol alınan bıryerı tercıh ederdım:)
eşim içki de sigara da içmemiş
bende ikisi de vardı

cuma gunleri işten cıkıp eve gidip bir şişe sarabı bitirirdim kendime ortam yapardım:)
en buyuk keyfimdi

sevgiliyken eşim sigarayı bırakmamı ıstedı, bıraktım ben de sağlık acısından

sonra evlendık eşim ben alkol alıyorum dıye o da almaya basladı :)

kısın haftada bir gece içerdik yazın gün aşırı içmeye basladık

sonra eşim içmesek mi acaba dedi, olur dedım ve 3 yıl oldu ikimiz de alkol de sigara da kullanmıyoruz
işin garibi hiç içmemişim gibi içkiye karsı da hıc olumlu bakamıyorum

Sebepte belirtmeyin bu sizin hayatınız .Haftada 3_4 gün icen ne parası biriktirir .Giden paraya yazık .Görümcemin esi karaciger iflas etmis dediler gene bırakmadı .Birde söz vermisti evlenmeden .Keske icerimde gezerimde deseydi .Kızın başını yakmazdı.
İcki ucuz bisey degil.

Valla benim de bir sevgilim olmuştu zamanında dört dörtlük insandı ama anlattığınız kişi gibi alkol alırdı hem de genelde hergun ama oyle kimseye zararı olmaz di sarhoş ta olmazdı ama ben alkol sevmedigim için ayrildm eşim de zamanında çok içmiş sarhoş olmuş ayık gezmemiş şuan ağzına sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…