- 6 Eylül 2017
- 275
- 216
- 33
- 40
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
herkese merhaba. Ben geçen ay nişanlandım. Çok seviyorum onu. Daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim sırf alkol yüzünden. Asla bir daha alkol içenle evlenmem dedim. İmtihanım bu oldu. Herkes içebilir. Sorun içmesi değil. Haftada 4 gün bazen daha fazla içmesi normal mi? Eşiniz ne kadar alkol alsa sorun çıkartırsınız. Benim karşıma çok insan çıktı. Hiçbirinden bu kadar etkilenmedim. Hepsi mesleğim için, çıkar için evlenmek istedi. O kadar çok denk ve uyumluyuz ki anlatamam size. Aileler çok anlaştı. Çok seviyorum. Sadece alkol konusunda üzülüyorum. 3 sene önce bile terk ederken bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi. Ablası abisi ve kız kardeşi hiç içmiyor. Tertemiz insanlar. Hepsiyle çok iyiyim. Bu arada yüksek lisans yapıyorum. Araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Mantıklı düşünme konusunda çok iyiyim ama kalbime yenik düşüyorum. Arkadaşlarım hep evlendi eşleri içmiyor görümce kayınvalide sorunları var. Benim çok şükür ailesi ile sorunum yok. Onlar beni düğünde gördü oğullarına gösterdi. Onlar beni çok istiyor. Lütfen bana yardımcı olun. Şuanda çok kötüyüm. 25 yaşındayım bu arada. Ben hiç içmiyorum. Bu arada öyle sarhoş olupta kötü davranan biri değil. Sadece alkol için bırakmak istemiyorum bu sefer doğru insan doğru zamanda çıktı ama içki konusunda üzülüyorum. Sizler eşiniz ne kadar alkol alsaydı ona sorun çıkarırdınız. Şuanda dertleşmek istiyorum. Moralim bozuldu.
Neden umut oldu ki?O, o bayanın eşi.Sizinkinin evlenince abartmayacagınin -ki haftada 4 zaten abartı-garantisi var mı?Çok teşekkür ederim inanın bu bana çok umut oldu. Eşinizle ömür boyu mutluluklar diliyorum
herkese merhaba. Ben geçen ay nişanlandım. Çok seviyorum onu. Daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim sırf alkol yüzünden. Asla bir daha alkol içenle evlenmem dedim. İmtihanım bu oldu. Herkes içebilir. Sorun içmesi değil. Haftada 4 gün bazen daha fazla içmesi normal mi? Eşiniz ne kadar alkol alsa sorun çıkartırsınız. Benim karşıma çok insan çıktı. Hiçbirinden bu kadar etkilenmedim. Hepsi mesleğim için, çıkar için evlenmek istedi. O kadar çok denk ve uyumluyuz ki anlatamam size. Aileler çok anlaştı. Çok seviyorum. Sadece alkol konusunda üzülüyorum. 3 sene önce bile terk ederken bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi. Ablası abisi ve kız kardeşi hiç içmiyor. Tertemiz insanlar. Hepsiyle çok iyiyim. Bu arada yüksek lisans yapıyorum. Araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Mantıklı düşünme konusunda çok iyiyim ama kalbime yenik düşüyorum. Arkadaşlarım hep evlendi eşleri içmiyor görümce kayınvalide sorunları var. Benim çok şükür ailesi ile sorunum yok. Onlar beni düğünde gördü oğullarına gösterdi. Onlar beni çok istiyor. Lütfen bana yardımcı olun. Şuanda çok kötüyüm. 25 yaşındayım bu arada. Ben hiç içmiyorum. Bu arada öyle sarhoş olupta kötü davranan biri değil. Sadece alkol için bırakmak istemiyorum bu sefer doğru insan doğru zamanda çıktı ama içki konusunda üzülüyorum. Sizler eşiniz ne kadar alkol alsaydı ona sorun çıkarırdınız. Şuanda dertleşmek istiyorum. Moralim bozuldu.
Bak ne diyorsun bir daha seveceğimi düşünmezdim ama sevdin yine seversin haftanın neredeyse her gününde alkol alanın ilerisini düşünemiyorum alkol çok büyük problem bence sana ve doğacak çocuklarina haksızlık etmiş olursun.. Ailesi iyiymiş falan geç bunları daha içlerinde değilsin hele bi evlen iyi olsalardı o kocayla sen yaşayacaksın onlarla değil... Önüne bak okuluna işine illa şuan evlenmek zorunda değilsin ben kimseye şuana kadar ayrıl VS yazmadım ama kızım olsan ayrılman için yalvarirdim
Neden umut oldu ki?O, o bayanın eşi.Sizinkinin evlenince abartmayacagınin -ki haftada 4 zaten abartı-garantisi var mı?
eğer bu senin için önemli bir kriterse ayrılacaksınherkese merhaba. Ben geçen ay nişanlandım. Çok seviyorum onu. Daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim sırf alkol yüzünden. Asla bir daha alkol içenle evlenmem dedim. İmtihanım bu oldu. Herkes içebilir. Sorun içmesi değil. Haftada 4 gün bazen daha fazla içmesi normal mi? Eşiniz ne kadar alkol alsa sorun çıkartırsınız. Benim karşıma çok insan çıktı. Hiçbirinden bu kadar etkilenmedim. Hepsi mesleğim için, çıkar için evlenmek istedi. O kadar çok denk ve uyumluyuz ki anlatamam size. Aileler çok anlaştı. Çok seviyorum. Sadece alkol konusunda üzülüyorum. 3 sene önce bile terk ederken bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi. Ablası abisi ve kız kardeşi hiç içmiyor. Tertemiz insanlar. Hepsiyle çok iyiyim. Bu arada yüksek lisans yapıyorum. Araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Mantıklı düşünme konusunda çok iyiyim ama kalbime yenik düşüyorum. Arkadaşlarım hep evlendi eşleri içmiyor görümce kayınvalide sorunları var. Benim çok şükür ailesi ile sorunum yok. Onlar beni düğünde gördü oğullarına gösterdi. Onlar beni çok istiyor. Lütfen bana yardımcı olun. Şuanda çok kötüyüm. 25 yaşındayım bu arada. Ben hiç içmiyorum. Bu arada öyle sarhoş olupta kötü davranan biri değil. Sadece alkol için bırakmak istemiyorum bu sefer doğru insan doğru zamanda çıktı ama içki konusunda üzülüyorum. Sizler eşiniz ne kadar alkol alsaydı ona sorun çıkarırdınız. Şuanda dertleşmek istiyorum. Moralim bozuldu.
Yakmayın kendinizi .Heba etmeyin yıllarınızı .Babam senelerdir hastaları uyuşturucu alkol bıraksın diye mücadele eden bir psikiyatri uzmanı. Kliniğinde çok fazla temizlenen bu illetten kurtulan oldu. Nişanlım bunu biliyor. O da bırakmak istiyorum diyor. Babam ona yardımcı olmaya başlayacak şimdi. Bu kadar alkolü sevme sebebi ne onu anlayıp ona göre ilaç tedavisi görecek. Bugün beni arayıp kendi söyledi bunu. Uzun zamandır düşünüyordum bugün babanla konuştum dedi. Ben babamdan içki içtiğini saklamıştım. O yüzden babam da işin içine girecek şimdi. Böyle alkolü bırakanlar bana umut veriyor
Şu da var ki babam her zaman annemle birlikte kızımızı içki içene vermeyiz dediler. Çok söylediler böyle. Büyük konuştukları şey başlarına geldi. Bende önceden bilmiyordum. Yeni öğrendim içkiyi bu kadar içtiğini
eğer bu senin için önemli bir kriterse ayrılacaksın
şuanda sadece içtiğinde dısarıdaki yuzunu goruyorsun
belki evlenınce her gece içecek, dısarıda içecek ortam yapacak ,eve gec gelecek vs vs
cok yakın arkadasım bu durumdan cok cekıyor.
dedğim gibi bu senin için önemli bir sorunsa evlilikte daha da katlanılmaz olacak
arkadasımın kocası her gece içiyopr ve sızıyor
bazen oğulları hastalanıyor adam o kadar kendınden gecıyor kı , arkadasım taksı tutup gecenın bır vaktı cocugu hastaneye kendı goturuyor
deprem olsa apartman adamın üzerine yıkılacak.
iyi düşün
Yakmayın kendinizi .Heba etmeyin yıllarınızı .
Ve arkadasım kızdıgı için artık dısarıda içmeye basladı kocasıÇok üzüldüm Arkadaşınıza
Bende bundan korkuyorum. Gerçekten şuna karar verdim. Kimi alkol içiyor kimi aşırı kıskanç aşırı cimri aşırı derecede titiz aşırı derecede saygısız. Gerçekten şu dünyada Allah herkesi iyi temiz düzgün insanlarla karşılaştırsın
biz sevgiliyken eşimle ben içerdim:)Çok üzüldüm Arkadaşınıza
Bende bundan korkuyorum. Gerçekten şuna karar verdim. Kimi alkol içiyor kimi aşırı kıskanç aşırı cimri aşırı derecede titiz aşırı derecede saygısız. Gerçekten şu dünyada Allah herkesi iyi temiz düzgün insanlarla karşılaştırsın
Sebepte belirtmeyin bu sizin hayatınız .Haftada 3_4 gün icen ne parası biriktirir .Giden paraya yazık .Görümcemin esi karaciger iflas etmis dediler gene bırakmadı .Birde söz vermisti evlenmeden .Keske icerimde gezerimde deseydi .Kızın başını yakmazdı.Çok haklısınız. Bugünlerde psikolojik olarak çok kötüyüm. Bir haftalığına gezip geleceğim. Sakin kafayla ayrılık işinde ilerlemek istiyorum. Şuanda ayrılsam bile ruh gibiyim onunla düzgün bir şekilde sakince konuşmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?