- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Çok teşekkür ederim .inşallah Allah doğruh zamanda hayırlı çocuğu versin ne diyelim :)Aynen aynen. Azaltmak en güzeli. Çok sağolun yorumunuz için. Bu arada inşaAllah en kısa zamanda bebişiniz olur hayırlısı ile.
Teşekkür ederim bir anda bırakmış şuan içki lafı ettirmez ins srvgilinzde öyle olurNe güzel bırakmış. Acaba içkiyi bırakanlar bir anda nasıl oluyor hiç içmiyor. Çoook imreniyorum. MaşaAllah size. İradeli insan her zaman başarır. Eşinizle size mutluluklar dilerim
Nisanlinizla bu durumu kac kere konustunuz tepkisi ne olduarkadaşlar nişanı atacağım. babasıyla bu hafta tam 4 kere içmeye gitti. kız kardeşi söyledi bana şimdi. hep beni buluyor nedense diye çok kötüyüm. şuanda atacak cesaretim yok. ama yüzüğü annemlere vereceğim onlar götürsünler. şimdi de ya o başkasıyla evlenirse diye ağlıyorum onu başkasıyla görme fikrinden çok kötüyüm. ilk kez bu kadar uyumlu dengim biri çıkmıştı. alkol yüzünden canım acıyor. sizlerden destek istiyorum. onu başkasıyla görme fikri şuanda beni üzüyor. ne yapacağım lütfen yardım edinnn
arkadaşlar nişanı atacağım. babasıyla bu hafta tam 4 kere içmeye gitti. kız kardeşi söyledi bana şimdi. hep beni buluyor nedense diye çok kötüyüm. şuanda atacak cesaretim yok. ama yüzüğü annemlere vereceğim onlar götürsünler. şimdi de ya o başkasıyla evlenirse diye ağlıyorum onu başkasıyla görme fikrinden çok kötüyüm. ilk kez bu kadar uyumlu dengim biri çıkmıştı. alkol yüzünden canım acıyor. sizlerden destek istiyorum. onu başkasıyla görme fikri şuanda beni üzüyor. ne yapacağım lütfen yardım edinnn[/QU
Haftada 4 cok fazla yani dozunu bilip sarhos olmuyosa cevreye zarari yoksa birakmasini istemek yerine yavas yavas azaltmasini soyleyebilirsiniz. Esim biz yeni gorusmeye basladigimizda, dugunlerde veya arkadaslariyla ciktiginda alkol alırdı. Ben rahatsiz oldugumu sarhos olmasa bile icmesinin beni rahatsiz ettigini soyledigimde agzina surmemeye basladi. Evlendikten sonra balayinda beraber ictik simdi sadece ozel gunlerde alkol aliyoruz beraber. (hamilelikte kullanmiyorum tabikii) Sizde konusursaniz uygun bi dille anlicaktir diye dusunuyorum.
Bekarken ikimiz de kullaniyorduk
Nisanlandigimiz günden beri icmiyoruz
Hatta cocugumuz oldu bu konuda cok sert esim hic bi sekilde icmem diyor
Icmesinde insallah
Ama esimin dayisi her aksam yemeginden sonra yengeme mezesini hazirlatir icer ama hic daha sarhos olup bi rahatsizlik verdigini bilmem
Icemk var icmek var
Afedersiniz ama ben bi tane birayla deli divane sarhos olanlardanimÇok teşekkür ederim. Ne güzel bırakmışsınız. Yalnız bir anda bırakmak zor oldu mu. Nasıl yaptınız. Azalta azalta mı yoksa bir daha hiç mi içmediniz
3 kere konuştuk. Bırakmak istiyorum dedi. Ramazan da bile hiç içmiyor. İstese içmiyor. Bana dediği şu oldu. Ben senin gibi temiz bir şekilde büyümedim. Çok isterdim sen gibi olmayı ama babam içiyordu. Arkadaşım sayesinde alıştım. Babam bile pişman. Kendi yaptıklarının benim yapmamı istemiyor dedi. Bu arada babası öyle şiddet yapan kötü biri değil. Eşiyle çok mutlular. Sadece eşi içmiyor. Adam yalnız başına bazen arabasıyla gezip içiyor ama oğluna sen benim gibi yapma diyor. Bunu anlattı. Ben ailemden böyle gördüm yaşadım. Bir anda bırakamam. Ama sende yanımda ol birlikte mücadele edelim dedi bu akşamNisanlinizla bu durumu kac kere konustunuz tepkisi ne oldu
Bence cok guzel konusmus. Yani adim atiyo esiniz bu sira fazlalastirmis ama azaltmak istedigini hatta birakmak istedigini soylemis. Ve beraber asalim demesi bence gercekten cok guzel bisey. Siz yaninda olun azaltmasina yardimci olun. Bunaltmicak sekilde hislerinizi tekrarlayin bence azalticaktir hatta belki birakir3 kere konuştuk. Bırakmak istiyorum dedi. Ramazan da bile hiç içmiyor. İstese içmiyor. Bana dediği şu oldu. Ben senin gibi temiz bir şekilde büyümedim. Çok isterdim sen gibi olmayı ama babam içiyordu. Arkadaşım sayesinde alıştım. Babam bile pişman. Kendi yaptıklarının benim yapmamı istemiyor dedi. Bu arada babası öyle şiddet yapan kötü biri değil. Eşiyle çok mutlular. Sadece eşi içmiyor. Adam yalnız başına bazen arabasıyla gezip içiyor ama oğluna sen benim gibi yapma diyor. Bunu anlattı. Ben ailemden böyle gördüm yaşadım. Bir anda bırakamam. Ama sende yanımda ol birlikte mücadele edelim dedi bu akşam
Ramazanda 1 ay icmeyen zaten azaltmakta sikinti yasamaz siz destek olduktan sonra. Benimkinin oyun bagimliligi var bu onun keyfi zevk aliyo bende kısıtlamak istemiyorum. Bizde orta yol bulduk beni ihmal etmedikce istedigi kadar oyun oynuyo liseli ergenler gibi3 kere konuştuk. Bırakmak istiyorum dedi. Ramazan da bile hiç içmiyor. İstese içmiyor. Bana dediği şu oldu. Ben senin gibi temiz bir şekilde büyümedim. Çok isterdim sen gibi olmayı ama babam içiyordu. Arkadaşım sayesinde alıştım. Babam bile pişman. Kendi yaptıklarının benim yapmamı istemiyor dedi. Bu arada babası öyle şiddet yapan kötü biri değil. Eşiyle çok mutlular. Sadece eşi içmiyor. Adam yalnız başına bazen arabasıyla gezip içiyor ama oğluna sen benim gibi yapma diyor. Bunu anlattı. Ben ailemden böyle gördüm yaşadım. Bir anda bırakamam. Ama sende yanımda ol birlikte mücadele edelim dedi bu akşam
Genellemeniz çok yanlış. Çevremde alkol alan 3-5 kişi var. Bir kaç kişi de eskiden içmiş şimdi bırakmış. Çok büyük bir çoğunluksa hayatı boyunca ağzına alkol sürmemiş.Canım erkeklerin malesefkı 100 de 80 ile alkol alıyor o yirmilik grupta muhakkak hayatlarında daha once kullanmıslardır.. yani alkollü aldıktan sonra cevreye zararı falan yoksa frvri davranma ama onunla konus yani yavas yavas bırakmaya calısabilir belki uzulme.. ama onunla konusmayı mutlaka dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?