- 13 Mart 2019
- 124
- 31
- 18
- 33
- Konu Sahibi Percem3218
-
sevdigine inanmıyorum artik zaten onun sevdiği ben herşeye susacak hizmetçi gibi iş yapacam her şeye boyun eğecenSeven adam sevdiğini akbabaların önüne atmaz, böyle bir sevgi yok avutmayın kendinizi.
esim bana hediye almak istiyor para vermek istiyor ama evlendiğinde beri kaynanam hep der yanında alma ayıptır verme baban kızar o da babasında cok korkar herkes dövüyor herkes kızıyor esim susar bende tepki verdiğimde tartışma çıkıyorDaha önceki konusunda da eşinin çok iyi biri olduğunu hatta hediyeler aldığını kaynanasının bunu kıskandığını söylemiş bütçe bir diye kaynanası cimriymiş erzak saklıyormuş diye ama sadece o kadar yani ne kaynanasının burda yazdığı gibi yaptıklarını ne eşinin dövdüğünü yazmamıi hangisi doğru ?
hep açık konuşurdum ama karşımda öyle biri vardı yalanda yemin eden kurana el basan namaz kılıp iftira atan artik ona karşı beynim gerçekten çalışmıyor 4 kızı var onun yanında dayim karısından izinsiz tuvalete gitmez yani artik çıkmazdayım iftiradan yalandanKusura bakmayın ben biraz acı konuşurum. Siz de öyle olun bence. Madem çekiyorsunuz lafınızı da esirgemeyin. Nelere alışıyorlar sizin deliliğinize de alışıversinler.
amin allah razı olsun bu kadir gecesi gününde dua edin nolurAllah yardımcın olsun cnm rabbim tez zamanda feraha çıkartsın inşallah
İki saatte mi geçti inancınız?sevdigine inanmıyorum artik zaten onun sevdiği ben herşeye susacak hizmetçi gibi iş yapacam her şeye boyun eğecen
seviyor hala da sevdiğine eminim
yorumları okuyarak anlayabiliyorum yanimda olduğunda cok iyi ama annsi yanında çok kötü inanmak istiyorum sevdiğine ama anlıyorum artik sevmediğini öyle bisey yazman normal ama kendimi aptal hissediyorum ona karşı severekİki saatte mi geçti inancınız?
cok kiricisin tmmMilletteki ozguvene bak bu dayakla 3 cocuk yapmis ben daha memur olan parayi evine veten bir fiske vurmayan esimden bir cocuk bile yapmadim sirf anlasmaiyoruz sonu yok diye sana helal olsun ne diyim bekle duzelir
aramız kotuyten yapmadin heralde çocuğu düzeldi 1 2 sene öyle çocuk yaptık her cocuk olduğun da zo4unlar başlıyordu1. Çocuğunuzda şiddet gördünüz anladık
2. Çocuğunuzda da şiddet gördünüz oda tam diyelim
3. Çocuğu ne diye yapar insan. Şiddet gördükçe şehvete mi geldiniz.
Yapacak bir şeyiniz yok 3 çocukla sabredeceksiniz. Doğmaya devam edeceksiniz.
Tamam da sen eşinin huyunu bilmiyormusun? Baktın dayak yiyorsun niye doğmaya devam ediyorsun? Kendinizi de düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün.aramız kotuyten yapmadin heralde çocuğu düzeldi 1 2 sene öyle çocuk yaptık her cocuk olduğun da zo4unlar başlıyordu
Belki de bayan hamile kalmayı düşünmüyordur, eşi ona da şiddet gösterip korunmak istemiyordurDördüncü beşinciyi de doğurun, sonra ayrılırsınız
Yahu ilk evlendiğinizden beri dayak yiyorsunuz, neden korunmayı akıl edemiyorsunuz?
Sevgiyi boyle bir sey sanmanıza üzüldüm.seviyor hala da sevdiğine eminim sadec akli değişmemiş onlarda aile ne derse o olur düşüncesinde anne babasına bakıyor ama artık sevgisi de yetmiyor bana
Ben de basta oyle sandim. Aramiz belki duzelur diye hamile kalmis. 3. Çocukta su anda. Gecen sene 2 düşük 1 dış gebelik olusmus. Sol tüpünü de almislar. Butun bunlara ragmen hâlâ daha doğuyor. Hayretler icindeyim.Belki de bayan hamile kalmayı düşünmüyordur, eşi ona da şiddet gösterip korunmak istemiyordur
evet bunlari yaşadım gidemedim ilk başlarda esimi seviyordum sonra çocuk oldu düzelir diye ama olmadı evet biliyorum hatamı ama oldu iste kızımda bilmiyordum hamile oldugumu 3 aylik olana kadar gerçekten haklısnız da evlenmesinde önce cok sorunlar yaşadım babamı kaybettim babam gibi davranan abimi kaybettim 3 abim öldü bi abim aklini yitirki annem kalp hastası hors ona bisey olmasın diye 2 3 sene dayandım ama olmadı ne kadar sustuysam esin kötü olduBen de basta oyle sandim. Aramiz belki duzelur diye hamile kalmis. 3. Çocukta su anda. Gecen sene 2 düşük 1 dış gebelik olusmus. Sol tüpünü de almislar. Butun bunlara ragmen hâlâ daha doğuyor. Hayretler icindeyim.
artik biseye inanamıyorum zaten sevgi görmedim olmadan olabilir mi küçüklüğümden beri sevdiklerimi kaybettim sadece annem var o da kalp hastası çocuklarım olursa dayanma gücün olur sandım ama olmadiSevgiyi boyle bir sey sanmanıza üzüldüm.
esimin huyunu biliyorum annesi yanında ne konuşursa onu yapar bende kabul edemiyorum diye zorun çıkar düşmanı bekler bende susmamTamam da sen eşinin huyunu bilmiyormusun? Baktın dayak yiyorsun niye doğmaya devam ediyorsun? Kendinizi de düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün.
Şuan bende çok şaşkınım. 1. çocukta kötü davranan adam 2 . çocukta iyi mi davranacakmış yaniBen de basta oyle sandim. Aramiz belki duzelur diye hamile kalmis. 3. Çocukta su anda. Gecen sene 2 düşük 1 dış gebelik olusmus. Sol tüpünü de almislar. Butun bunlara ragmen hâlâ daha doğuyor. Hayretler icindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?