- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi Percem3218
-
Okudugum her mesajda bir kere daha şoka giriyorum. Hem de kokan pis bir adamla sevisiyorsunuz, isteye isteye sevisiyorsunuz e valla pes.benimde esim öyle bide kamyoncu geldiği gibi yatar yastıklar siyah okur kirden zorla olsa bile banyo yaptıracam
hangi doktora gidiyorsunuz eşimde de var erken boşalma hosuna gotmiyorr bana kiziyor mutlu etmiyorsun diyee ☺☺
Sol tüpü de alınmış. Allahim biraz da bize evlat ver nolur.Gecen sene 2 dusuk 1 dış gebelik yaşamış bir de. Allah da istemiyor olmasini ama siz ha gayret hiç durmuyorsunuz. Devam devam asla basiniza gelenlerden ders almayin. Allah istememis isaret vermis sana. 2 dusuk 1 dis gebelik 3 cocuk bu nasil doğurganlık anam ya... bu konu kapatildigi icin alinti ekleyemedim. Ama aynen ilk yazdigim gibi yazmis. Inanilmaz. Bazen diyorum ki acaba birkac insan birden mi kullanmis bu hesabi? Çok tuhaf bu konulari tek bir kisinin yasamasi.
Konu sahibi o kadar sindirilmiş ki, kendine güveni sıfırlanmış ki, koca desen esas zulmeden, sahip çıkan bir Allah’ın kulu yok aksine, iyice dibe çekiyorlar. bir umut kocam beni sever mutlu olurum diye beklentiye giriyor. Bir nevi kurban psikolojisi. Hayat gerçekten bazı insanlara zor.Bilemiyorum belki de biz peşin hükümlü davranıyoruz, yeterince empati yapamıyoruz.
Ama kendi adıma söyleyeyim, bu tarz evliliklere kurban edilen çocukları okuyunca ben de sağlıklı düşünemiyorum. Ve buraya yazacak, kaçmak isteyecek aydınlanmanın bir günde geldiğine de inanmıyorum açıkçası. Böyle konu açanların çoğu aslında durumlarının farkında olup, bir umut çocuk doğurarak şanslarını deniyorlar. Ben buna kızıyorum.
8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru çıkardı
Aman ciddi olmGayet ciddiyim!
evliliğin en başından beri fiziksel ve psikolojik şiddete rağmen
"ben kocamı seviyorum evliliğim düzelicek doğurmaya devam" zihniyetine asla laf yok tabi
Sizi sevmeyen değer vermeyen adamın genlerini gelecek nesile taşımak için bu canhıraş çaba neden?8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru çıkardı laf etti aramız bozulsun diye 3 aylik gelindim annesi yüzünde şiddet gördüm engel oldu ağladı gidemedim ama annesi devam etti bide köyde kalıyorum etrafım hepsi dayılarım anlayacağınız birbirlerini tutuyorlar oğluma hamile kaldım esim sofur eve gel dediğim icin kufur ve dayak yedim babası beni suçladı izin vermiyorsun çalışsın diye paraları bir maaş yok. kızıma hamile kaldigomda tekrar şiddet gördüm hem evin üstündeydim hemde çocuklarıma bakıyordum kaynanam sürekli iş yapmıyorum diye şikayet ederdi sinirlenir eşimle tartışırdık. kızım oldu daha 20 günlüklü gene tartışma cıktı kucağımda alınmaya çalıştılarüzüntüden sürüm kesildi kızım sürekli hastalıklı oldu anne sütü içmediği icin tartışmalar devam etti vee her seferinde çocuklarımla tehdit ediyorlar beni şimdi de hamileyim 6 aylik 3 d3fa şiddet gördüm babam yok sadece annem var kizkardeslerim uzaktalar kendi öz güvenim yerle bir sağlıklı düşünemiyorum kaçmak istiyorum çocuklarım var önce kendimi düzeltmem lazım fikirlere ihtiyacim var polisi ara demeyin denesem yardim alamam köy diye bizimkilere destek olurlar kaldım evin icinde
amin allah razı olsun gerçekten dediginizi deneyecegimBir şekilde korunun.
3-5 elinize geçen paraları biriktirin.
Evlatlarınızın biraz büyümesini bekleyin.
Bir beceriniz varsa dikiş,yemek bunu geliştirin iş bulabilmeniz için.
Okuyun bol bol okuyun evlat yetiştireceksiniz önce kendiniz sonra çocuklarınız için okuyun geliştirin kendinizi köy yeri vesaire demeyin.
Kadın güçlüdür birçok zorbalığın üzerinden gelir.
Vermeyin cevap kimseye kendi içinizde kendinizle olun. Kötülük yapan kötülük bulacaktır siz o kötülerden olmayın.
Ve herseyden önce bolca dua edin.
Allah yar ve yardımcınız olsun
seviyor hala da sevdiğine eminim sadec akli değişmemiş onlarda aile ne derse o olur düşüncesinde anne babasına bakıyor ama artık sevgisi de yetmiyor banaSizi sevmeyen değer vermeyen adamın genlerini gelecek nesile taşımak için bu canhıraş çaba neden?
Seven adam sevdiğini akbabaların önüne atmaz, böyle bir sevgi yok avutmayın kendinizi.seviyor hala da sevdiğine eminim sadec akli değişmemiş onlarda aile ne derse o olur düşüncesinde anne babasına bakıyor ama artık sevgisi de yetmiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?