lütfen yardım kandırılıyor muyum

Işin sonunda en çok üzülen siz olursunuz. Kendinize bunu yapmayın.

Ayrica hic evlenmemis birinin 2.evliligini yapcak bi adamla evlenmesi cok zor 2.gozuyle bakilirsin ilkine yapilanlar sana yapilmaz hep dislanan olursun bunlarida dusun

Herkesin cocuklugundan beri kurdugu hayalleri var sonucta eger degeei bes paray etmeyen birinin pesine takilirda gidersen hayallerin omur boyu icinde ukte kalir

Hiçbir erkek eşini boşamaz sadece gönül eglendirir sizin gibilerle. Maalesef eglenceden öteye geçemeyeceksiniz onun için. Keşke boşasa da karısına yazık etmese adi adam.

Hadi o adamla evlendin diyelim ne olur biliymsn diger esine yaptiginu sana yapmazsa surekli tartisirsnz surekli eski konular acilir huzurun olmaz adamda seni fazla takmaz sonu husranla biter ben bunlari yasayanlardan ogrendm sahit oldum birebir

Hiçbir erkek eşini boşamaz sadece gönül eglendirir sizin gibilerle. Maalesef eglenceden öteye geçemeyeceksiniz onun için. Keşke boşasa da karısına yazık etmese adi adam.
o kadar ulvi insan kı çok uzuldum benle evleenmeyeceğine dağılddım resmen bak tövbe tövbe

Hadi o adamla evlendin diyelim ne olur biliymsn diger esine yaptiginu sana yapmazsa surekli tartisirsnz surekli eski konular acilir huzurun olmaz adamda seni fazla takmaz sonu husranla biter ben bunlari yasayanlardan ogrendm sahit oldum birebir
bir de sen havalısın falan dedi..aynı evde anlaşabilir miyiz gibi laflarla sanki soğutmaya çalışıyor

bir de sen havalısın falan dedi..aynı evde anlaşabilir miyiz gibi laflarla sanki soğutmaya çalışıyor
Bosver sakin yanlis bi karar verme ben hic bir bayanin hata yapipta ilerde pisman olmasinu istemem lutfen uzak dur oylelerinden Allah daha iyilerinu cikariir karsina biraz sabir

Yakinlarindan biri duysa hakkinda kotu dusunur bizim toplumumzda evli adamla kadinin konusmasi cok cok yanlistir yanls anlama canmda bi an once bitir bu konuyu yoksa hakkinda yanlis dsnrlee

Evli olduğunu biliyorsunuz ve kaldırılıyor muyum diye sormuşsunuz
Karşındaki insan sana ilgi duyuyor madem , karısını boşasın da öyle haltlar yesin ne halt yiyecekse

Bi tanıdık var 4 çocuklu kadına kuma gitti yıllarca kanfitilfim diye söylendi adamın evli olduğunu biliyordu kandırıldığını şey adamın bosanmamasiydi. Mağduru oynadı senin su soruyu sorduğun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…