sağol kardeşim seninde inşBen cevremde oyle insan cok gordm sonradan cok pisman olan o yuzden dedm Allah gonlune gore versin
derdi farklı elbette.Işin sonunda en çok üzülen siz olursunuz. Kendinize bunu yapmayın.
Ayrica hic evlenmemis birinin 2.evliligini yapcak bi adamla evlenmesi cok zor 2.gozuyle bakilirsin ilkine yapilanlar sana yapilmaz hep dislanan olursun bunlarida dusun
dışlanmak derken?Ayrica hic evlenmemis birinin 2.evliligini yapcak bi adamla evlenmesi cok zor 2.gozuyle bakilirsin ilkine yapilanlar sana yapilmaz hep dislanan olursun bunlarida dusun
Hersey ilklerde guzeldir fazla sevilmezsin yani ilkine yapilan gbi bi dugun yapilmaz ilkine gosterilen sevgi saygi kadar sevgi saygi gosterilmez canimdışlanmak derken?
evet adam öyle diyor nikah sadece takı olayına da karışmazmış..Hersey ilklerde guzeldir fazla sevilmezsin yani ilkine yapilan gbi bi dugun yapilmaz ilkine gosterilen sevgi saygi kadar sevgi saygi gosterilmez canim
Aynen benim dediklerim onlar iste ilkine dugunde sana neden nikah senin hakkin yok mu dger seylereevet adam öyle diyor nikah sadece takı olayına da karışmazmış..
aynen tam da dışlanmak kelimesine uymuş senin de anlattığın ..aslında bişey beklenecek bi insan değil..beklemek hata olurAynen benim dediklerim onlar iste ilkine dugunde sana neden nikah senin hakkin yok mu dger seylere
Hiçbir erkek eşini boşamaz sadece gönül eglendirir sizin gibilerle. Maalesef eglenceden öteye geçemeyeceksiniz onun için. Keşke boşasa da karısına yazık etmese adi adam.çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
benimm hiç bir zaman değerimi vermeycek biri kendi egosu tatmin olsun yeter diyenlerdenHerkesin cocuklugundan beri kurdugu hayalleri var sonucta eger degeei bes paray etmeyen birinin pesine takilirda gidersen hayallerin omur boyu icinde ukte kalir
o kadar ulvi insan kı çok uzuldum benle evleenmeyeceğine dağılddım resmen bak tövbe tövbeHiçbir erkek eşini boşamaz sadece gönül eglendirir sizin gibilerle. Maalesef eglenceden öteye geçemeyeceksiniz onun için. Keşke boşasa da karısına yazık etmese adi adam.
bir de sen havalısın falan dedi..aynı evde anlaşabilir miyiz gibi laflarla sanki soğutmaya çalışıyorHadi o adamla evlendin diyelim ne olur biliymsn diger esine yaptiginu sana yapmazsa surekli tartisirsnz surekli eski konular acilir huzurun olmaz adamda seni fazla takmaz sonu husranla biter ben bunlari yasayanlardan ogrendm sahit oldum birebir
Bosver sakin yanlis bi karar verme ben hic bir bayanin hata yapipta ilerde pisman olmasinu istemem lutfen uzak dur oylelerinden Allah daha iyilerinu cikariir karsina biraz sabirbir de sen havalısın falan dedi..aynı evde anlaşabilir miyiz gibi laflarla sanki soğutmaya çalışıyor
teşekkürler canım moralim düzeldi gerçekleri iyice anladımBosver sakin yanlis bi karar verme ben hic bir bayanin hata yapipta ilerde pisman olmasinu istemem lutfen uzak dur oylelerinden Allah daha iyilerinu cikariir karsina biraz sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?