- 20 Haziran 2013
- 825
- 802
- 53
sağol arkadaşım aslında amacı da buymuş aslında çok samimii yaklaşmıştı ama sinsi çıktı evet intikam durumum d a var ancak hem uzakta hem de yapılacak bişeyımız de yok sankı snce...aslında kişilik olarak en son bana yapılması gereken bişeyarkadaşım, yerinde olmayı asla istemezdim. çok zor bir durum.
şu ana kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla devam ettirmek istemiyorsun ama normal olarak gururun feci incinmiş durumda. bu yüzden hanımların istediği gibi "bıraktım beter olsun ABV" gibi keskin ve kızgın cümleler kurmuyorsun. ama devam etme niyetin olmadığını anladım ben, sadece içinde intikam için bir şeyler yapmaz arzusu var...gibi... bilmem yanılıyor muyum. bil, ne yaparsan yap bu adamdan intikam alamazsın. o adam bu toplumun ataerkilliğini çok güzel kullanarak yaptı zaten yapacağını. biliyordu en başından beri kendisine bir şey olmayacağını. Allah muhafaza ortaya çıksa, karısı bile öğrense kimse ona kızmaz sana kızdığı kadar.
sen de ne yaparsan yap canını yakamazsın seninkini yaktığı kadar. o yüzden kendini ondan kurtarmaya ve uzak tut. tamamen çık hayatından. hayaline gelmeyecek zararlar görürsün. sahi diyorum.
Canim sakin ha sakin senin icin yuvasini yikan yarin baskasi icinde senin yuvani yikarçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Kimse bosanmak icin evlenmiyor karisida bosanmak istemiyor sonucta yuvasi yikilsin istemiyor bosaninca ne yapcak kim bakcak dul kadin olcak gelen lf konuscak giden laf laf konuscak uzak dur bosver o kadinin yerine kendini koy yoksa o kadinin ahi aheste aheste cikar senden ve omur boyu vicdan azabi cekersinçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
sağol arkadaşım aslında amacı da buymuş aslında çok samimii yaklaşmıştı ama sinsi çıktı evet intikam durumum d a var ancak hem uzakta hem de yapılacak bişeyımız de yok sankı snce...aslında kişilik olarak en son bana yapılması gereken bişey
eet kesinlikle kndnce tatmın yptı."aslında kişilik olarak en son bana yapılması gereken bişey"demişsin, muhtemelen bu yüzden kafasında hırs yaptı seni.
bazı erkeğin hayat amacı kendine güveni olan kadınlara "hadlerini bildirmek". akılları sıra yani. bu da onlardan olsa gerek.
sen de kişiliğini ona hatırlat ve hiç ama hiç muhatap olma. Allah yardımcın olsun.
kardeşim guvenmyrz tabii..Emin ol karisindan bosanmaz biz yanimizdaki kocamzazor guvenemyrzda sen nasil elin adamina güvenirsin gonul eglendiryo seninle uyan biraz
Şu evli erkeklerle birlikte olan kadınları saçma savunması zaten kötü bir evlilikmiş zaten sevgi çoktan bitmiş yada ben olmasam başkası olur vs yani sanane kötü evlilkse yada sevmiyosa eşini sen niye bunun parçası oluyosun bırak başkası olsun sen olma hiç mi gururunuz yok arkadaşım adam sizin yanınızdan gidip karısının koynunda yatıyor nasıl mideniz alıyor anlayamıyorum gerçektenNEYİ söylemiş bana ..benden öncede boş bir evlilik miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?