lütfen yardım kandırılıyor muyum

boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
Yani bosansa boyle bi adamla yasamayi dusunuyosun oyle mi? yasin kucuk olsa cahil diyecem ama 30 yasta pek kucuk bi yas degil.Allah sana akil ,fikir en onemlisi de VICDAN versin....

Kandırılmıyosunuz evli olduğunu bile bile hala devam ediyorsunuz .
Pes yani .
Sıradan olacak ama çok da yakıştı buraya .
"Yuva yıkanın yuvası olmaz ."

yazdım yazdım sildim

Üşenmedim ve 21 sayfa okudum, sırf sana yapılan yorumlara ne cevap verdin pişman mısın diye bir ibare aradım ama maalesef pişkinlik üzerine pişkinlik okudum ! Seni benim elime verseler ibret-i alem diye meydan dayağı çekerdim sana !!!! Terbiyesiz kadın senin gibi öğretmenler geleceğe avukat, doktor, mühendis nasıl yetiştirsin ??? Allah seni bildiği gibi yapsın ahlaksız !

kandırılıyorsun desek vicdanınmı rahatlıcak

Konu sahibi, yorumlardan anladığım kadarıyla nette tanışmışsınız ve daha yüz yüze bile gelmemişsiniz. Allah aşkına kim nette tanıştığı, bir kere bile yan yana gelmediği herhangi bir kadın için yuvasını bozar? Cidden buna ihtimal veriyor musunuz? O adam macera arıyor kendine, nette kim bilir senin gibi kaç kişiyle daha tanışmıştır.

Hani bir ortamda tanışmışsınızdır, bir ilişkiniz olur sonradan evli olduğunu öğrenirsiniz ayrılamazsınız anlarım da daha yan yana bile gelmediğin biri için vazgeçemiyorum da ne demek?! Kendinize gelin bence, kullandırtmayın kendinizi.

İste babalara cok buyuk rol dusuyo...kizlarina iltifat etmezlerse,güzel sozler soylemezlerse nolur??? İlkmsoyleyene sarilirlar cyber yada real farketmez... O sozleri duymak için baska erkeklere sarılırlar ve hep sans onlardan yana olmaz....

Adamın evli olduğunu öğrenmişsin.. çocuğuda var galiba bunuda öğrenmişsin.. ben çözemedim yaa kandırılman bu olayın neresinde hee eşini boşayıp seninle evleneceğim diyemi kandırıyor??
ben buna kandırılmak değilde bile bile yuva yıkmak derim

kusura bakma rezil bir hayatın olucak yuvasını yıktığın kadının ahını alıcaksın ve adamın metresi konumundasın ailen bunu tasvip etmeyecek,çevren seni dışlayacak ve daha bir sürü kötü stresli şeyler devam etmek istiyosan sen bilirsin bana sorarsan yapma adam seni kandırıyordur büyük ihtimal karısını falan boşamaz kaç kere izledik bu filmleri

ya senin gibilere diyecek birşey yok yada var ama olmaz yazık ya gurur yokmu sende adam kadınları oyuncak gibi oynayıp atiyor.bosanicam masali ve bu masala inanmayi seçen zavallılar...

Ya ben anlamıyorum Evlenmek,zuriyetin çoğalmasıdir peygamber emiridir diye biliyorum. Yarın bir gün her genç kız gibi sende evlilik hayali kurucaksin eşinin bekar bir kızla gorusmesini ne denli karsilayabilirsin? Arkadaslar kaba olmak istemiyorum insanogluyuz hata yapabiliriz hersey bizler için yarın ne olacagimi tabi ki bilemem.Vazgec desem seviyorum diyeceksin sevmek sadece yanyana olmak mı ? Derim . Hayallerle kurulan bir yuvanin geçici heves olan insanlar için anlık nefis için yıkılması ne kadar hoş olabilir ?Sadece sende hata bulmuyorum evli olan o erkektede büyük hata var.Bunu buraya yazmadan önce hiç mi ellerinin arasına başını koymadin hemcinsim? Kıyamet yaklaşıyor gerçekten. Vazgeç adı sevda da değil sevgi de değil .Bırakın bu işleri artık . Hadi bilmiyodun yeni öğrendin ogrendigin andan itibaren birakman gerek doğru bişey yapmış olursun. En büyük hatayı o yapmış yeni ogrenmissin ama hatanın neresinden dönsen büyük kâr. Bu belki senin başına çok kötü olaylar getirebilir. Uzak dur

Birincisi esine boşanmak istediğini soylememistirr sana söyledim o istemiyo diye yalan soylemistir sana ikincisi öğrendikten sonra ne amaç ne düşünce ne zihniyet ile devam ettin üçüncüsü yanlış ama nafile dediğin senin dusuncelerinin yanlış olmasi son olarak hala fikir yurutuyosun bahane olarak çocuğunun olmaması vs diye . Ben gerçekten şu konuyu okudum ve sinirlerim tepeme çıktı . Seninde bir kadın olmana karşın bir kadın olarak siddetle yaptiklarini tasvip etmiyorum. Kan beynime çıktı birde normalmis gibi yaşıyorsunuz ya ?Nerenin zagon genisligi bu ?! Allahım sen bizleri ıslah et doğru yoldan ayırma Yarabbim mübarek günlerde bizlere hakim ol !!!

evini yuvanı kur ve şu kadıncağıza yaşattıklarını sana da başka bir kadın yaşatsın, kimin kandırıldığını o zaman anlarsın.
başka türlü bile istiye yaptığın kötülüğü anlayamazsın.
adamın zihniyeti zaten belli.
te Allahım ya. içi ısınmış da yınlışmış bılıyırmış da ama sonuç koskoca bir nafileymiş. l
ya bide kandırılıyor muyum diye soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…