evet bunu söyledim iyice bahsettim zaten o da uzak duruyor bendenEvli olduğunu biliyorsunuz ve kaldırılıyor muyum diye sormuşsunuz
Karşındaki insan sana ilgi duyuyor madem , karısını boşasın da öyle haltlar yesin ne halt yiyecekse
Yani bosansa boyle bi adamla yasamayi dusunuyosun oyle mi? yasin kucuk olsa cahil diyecem ama 30 yasta pek kucuk bi yas degil.Allah sana akil ,fikir en onemlisi de VICDAN versin....boşanıcam deyip o beni kandırıyor ama ya boşanamazsam beni bırakır mıısn diyor
Madem dağılmayacak kadar bir duygu yok ne diye ayrılmıyorsunuz merak ettim doğrusu.o kadar ulvi insan kı çok uzuldum benle evleenmeyeceğine dağılddım resmen bak tövbe tövbe
yazdım yazdım sildimçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
kandırılıyorsun desek vicdanınmı rahatlıcakçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Ya ben anlamıyorum Evlenmek,zuriyetin çoğalmasıdir peygamber emiridir diye biliyorum. Yarın bir gün her genç kız gibi sende evlilik hayali kurucaksin eşinin bekar bir kızla gorusmesini ne denli karsilayabilirsin? Arkadaslar kaba olmak istemiyorum insanogluyuz hata yapabiliriz hersey bizler için yarın ne olacagimi tabi ki bilemem.Vazgec desem seviyorum diyeceksin sevmek sadece yanyana olmak mı ? Derim . Hayallerle kurulan bir yuvanin geçici heves olan insanlar için anlık nefis için yıkılması ne kadar hoş olabilir ?Sadece sende hata bulmuyorum evli olan o erkektede büyük hata var.Bunu buraya yazmadan önce hiç mi ellerinin arasına başını koymadin hemcinsim? Kıyamet yaklaşıyor gerçekten. Vazgeç adı sevda da değil sevgi de değil .Bırakın bu işleri artık . Hadi bilmiyodun yeni öğrendin ogrendigin andan itibaren birakman gerek doğru bişey yapmış olursun. En büyük hatayı o yapmış yeni ogrenmissin ama hatanın neresinden dönsen büyük kâr. Bu belki senin başına çok kötü olaylar getirebilir. Uzak durçok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
Birincisi esine boşanmak istediğini soylememistirr sana söyledim o istemiyo diye yalan soylemistir sana ikincisi öğrendikten sonra ne amaç ne düşünce ne zihniyet ile devam ettin üçüncüsü yanlış ama nafile dediğin senin dusuncelerinin yanlış olmasi son olarak hala fikir yurutuyosun bahane olarak çocuğunun olmaması vs diye . Ben gerçekten şu konuyu okudum ve sinirlerim tepeme çıktı . Seninde bir kadın olmana karşın bir kadın olarak siddetle yaptiklarini tasvip etmiyorum. Kan beynime çıktı birde normalmis gibi yaşıyorsunuz ya ?Nerenin zagon genisligi bu ?! Allahım sen bizleri ıslah et doğru yoldan ayırma Yarabbim mübarek günlerde bizlere hakim ol !!!çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?