benim sayemde evliliklerine mutluluk katyrlrdır belkide...Hayatını karartmadan çamurdan çık derim
Sonunda o karısıyla yoluna devam edecek sen hem Zaman'ı hem psikolojisi hemde duyguları sömürülmüş bir kadın olarak sadece acı çekeceksin
Kadın Mutlu değildir ama adam karısının gözünü boyamak için bayağı uğraşıyordurbenim sayemde evliliklerine mutluluk katyrlrdır belkide...
bilemicem kim kime ne yapıyor.Kadın Mutlu değildir ama adam karısının gözünü boyamak için bayağı uğraşıyordur
Sen adamın evli olduğunu öğrenince Mutlu oldun mu ona mutluluk verdin mi?bilemicem kim kime ne yapıyor.
boşanmış olursam ailen kabul eder mi diyor
teşekkürler kardeşBundan 4 5 sene once bende evli biriyle konusmustum arkadas olarak tabi bi kac defa gorustuk sohbet muhabbet sonra sana karsi duygularim var dedi tabi bende onu arkadas olarak gordugumu soyledim yine muhabbete devam tesaduf ortak arkadastan evli oldugunu ogrendm tabi bahaneler yok karimla mutlu degilim bilmem ne rezil ettim ama bunu sonra yine bu adam evliyken baska bir tanidigimla bor guzel gonul eglendrms sonra duydumki onu birakmis karisindanda bosanmis simdi baska biriyle evli umarim anlatabilmisimdr burdan kendine pay cikar
Böyle durumlarda şunu demeden duramıyorum:Allah adam akıllı düşünebilmeyi ihsan etsin size.çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
kesinlikle aynı şeyi bana yaparO erkek bugun sana der bunlari yarin baskasina birak onu inanma evliyken senle konusysa senli evli olsa baskasyla konusr doganin kanunu bu
Her insan hata yapar belki sende hata yapmissindr canm tovbe et suandan itibaren o sayfayi kapat bak ilerde baskasyla evlendgn zaman cok pisman olursun keske hic onu tanimasaydum dersinkesinlikle aynı şeyi bana yapar
kesinlikle artık sildim her şeyiBenimde diyecegm a
Her insan hata yapar belki sende hata yapmissindr canm tovbe et suandan itibaren o sayfayi kapat bak ilerde baskasyla evlendgn zaman cok pisman olursun keske hic onu tanimasaydum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?