lütfen yardım kandırılıyor muyum

artık foto olayını da kafaama takmıyorum sonuçta bundan önemli şeyler de var

Dünyada bekar erkek kalmadı demi.ne bulursunuzki evli erkeklerde.ego tatminimi acaba bak kaptım senin elinden demek mutlumu ediyo.he sakın karısını boşayıp seni alcak filan zannetme.ki diyelimki aldı üç gün sonra senin üzerinede başka birini bulur haberin olsun.

Kandırıyorsun......evlı adamla işin ne bacım? Gelecekde basına boyle sey gelse burda yas kuracaksın amma shu an haklısın dımı ıkıncı kadın olmakla?

Bundan 4 5 sene once bende evli biriyle konusmustum arkadas olarak tabi bi kac defa gorustuk sohbet muhabbet sonra sana karsi duygularim var dedi tabi bende onu arkadas olarak gordugumu soyledim yine muhabbete devam tesaduf ortak arkadastan evli oldugunu ogrendm tabi bahaneler yok karimla mutlu degilim bilmem ne rezil ettim ama bunu sonra yine bu adam evliyken baska bir tanidigimla bor guzel gonul eglendrms sonra duydumki onu birakmis karisindanda bosanmis simdi baska biriyle evli umarim anlatabilmisimdr burdan kendine pay cikar

teşekkürler kardeş

İlerde baskasiyla evlenirsen pisman olursun kocan senin zamaninda evli bi erkekle konustugunu duysa o erkek kocana seni karin zamaninda evli erkeklerle konusyrdu yuvami dese kocan ne yapar hc dusunyrmsn bunlari ya her insan hata yapabilir onemli olan hatalardan dees alip ayni hataya 2.kez dusmemek

O erkek bugun sana der bunlari yarin baskasina birak onu inanma evliyken senle konusysa senli evli olsa baskasyla konusr doganin kanunu bu

Böyle durumlarda şunu demeden duramıyorum:Allah adam akıllı düşünebilmeyi ihsan etsin size.

Benimde diyecegm a
kesinlikle aynı şeyi bana yapar
Her insan hata yapar belki sende hata yapmissindr canm tovbe et suandan itibaren o sayfayi kapat bak ilerde baskasyla evlendgn zaman cok pisman olursun keske hic onu tanimasaydum dersin

Ben cevremde oyle insan cok gordm sonradan cok pisman olan o yuzden dedm Allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…