lütfen yardım kardeşim bulundu!!

ikiyabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
78
3
36
35
Diğer
önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.

Güncelleme: Merhaba aradan uzun bi süre geçti.. ama sonuç hüsran yıkıcı.. Kardeşim evlendi,uzun bi süre telefon kullandirtmadilar annem babam biz sahipsiz bırakmadık hamile haliyle çalıştırıp dayak attılar Biz yine sahipsiz bırakmadık çık gel dedik. Doğum yaptı çocuğu ıkı yaşını doldurmadan çalışmaya zorladılar.. Bir buçuk ay öncesinde kardeşim beni aradı ben artık dayanamıyorum bosanacam anneme babama söyleme sürekli dayak yiyorum o arada yüzünde feci morluklar vardı bi düştüm falan dedi anneme Annem inanmadı tabi.. geldi ve tekrar gitti. Bi fabrika da çalışıyo dün aksam eşi aradı kızınız beni aldatıyor elimde mesajlar var diye. Bizde sen adam olsaydın berabermiydin gece geç saatlere kadar çalışıyor bir gün iş çıkışı almaya gittin mi ona değer gösterdin mi tarzında cümleler kurduk. Mesajları bize attı bir çalışan kardeşime kur yapmış oda cvp vermiş.(Kardeşim haklı demiyorum). Dün akşamdan beri annem babam çöktüler. Erkek kardeşimde orda tatile gitmişti annem ilk önce alıp getir dedi sonra bekle ben gelecem bu olayı çözecem öyle atıp tutmakla olmaz dedi. Erkek kardeşim bugün dönüyo oda orda perişan halde yaşı 18. Annem tek gidip bir süre kardeşimle kalıp alıp gelecekti şimdi babam beraber gidelim diyor. Gidecekler. Biz doğuda bi şehirde yaşıyoruz ablamda eşinden ayrı çocuğuyla bizde yaşıyor. Annem babam o kadar çok şey yaşadı ki çok üzülüyorum. Lütfen olumsuz eleştiri yapmayın gerçekten kötü durumdayım.

Son düzenleme:

Bırakın gitsin.

Çok değil yakın bir zamanda anlar Hanya'yı Konya'yı...

ya diğer konularını da okumuştum senin.
kardeşin kaç. yaşında ve eskiden beri mi böyle??:44:

17 yaşında yok eskiden beri böyle değil.

ne değiştirdi onu böyle sadece aşık olmak(!) mı yani.

benimde kız kardeşim var emin ol çok üzülüyorum bu duruma. reşit değil henüz evliliğine bir engel bu. aile izni olması gerekiyo sizde o izni vermeyin.

Yaşı geregı dıyecegım hepımız bu yastaydık kacımız boyle bırsey yaptı bılmıyorum. Kusura bakmayın ama cok yuz vermıssınız en ıllet oldugum sey gereksız yere anneye babaya bagırma bırakın gıtsın. Gorur yakında payına dusenı. Orada bır yıpratsınlarda onu herkes annesı babası gıbı baba ocagı gıbı olmaz. Evlenecekmış ıyı sabırlıymıs annenız babanız ben olsam orada parçalarım onu.

biz parçalamaya kalsak tüm sehri eve toplar bagırtı cagırtısyla.

Insan göreceği güne ve çekeceği çileye aşık olurmuş........ Kız kardeşinin durumu bu bence ,sen annene ve babana bu süreçte destek olmaya bak bence, onların durumu daha zor ,çok zor günler geçirdiğiniz muhakkak ,allah yardımcınız olsun canım,sevgiler.

Yazik, uzuluyorum boyle akilsiz genclere. Birinin pesine takilip gidiyorlar burunlarinin dikine, ne anayi takiyorlar ne babayi. sonra omur boyu cile.
Zaten kacip duruyormus, evde tutsaniz yine kacacak.
Evlendirmekten baska care yok. Bazilari iflah olmuyor, ille perisan olacak koca evinde, oyle anlayacak. Sizinki de o misal.
Bir musibet bin nasihatten iyidir demisler. Evlendirin, en fazla 3 ay icinde akli basina gelir zaten.

onun kafasına dank edecek ama çok geç olacak. dediğin gibi sizi uyutup uyutup kaçıyor ayrıca 17 yaşında olması engel değil 18 oldu mu bağlasanız da durmaz artık. evlenip sorumsuz koca görgüsüz cahil kayınpedere sahip olunca kendi annesini üzdüğü zamanlar aklına gelecek

bunların hiç biri umrunda değil ki ablmada sevrek evlendi ve şimdi ayrılıyor kardeşime o kadr üzülüyor ki bak beni örnek al bnde seviyodum bak bana neler yapdı diyo ama nafile seninkiyle bu birmi diyo. halbuki eş değer kızlar 2 side bir birinden beter ve ailem 2. kez fazlasyla üzülecekler.

Oyle onu yapar bunu yapar dıye dıye azıtmış zaten yazık annene babana.

Ailene çok üzüldüm.
Ama kardeşin Allah korusun kaçıp kaçıp kötü yola düşme ihtimali ile karşılaşacağına en azından evlensin de yeri yurdu belli olsun.
Gerçi evleneceği kişi nasıl biridir bilemiyorum ama en kötü halleri düşününce, evlenmesi daha iyi görünüyor.
Annen, baban da inşallah kolayca atlatırlar sıkıntılarını. :/

Kardeşiniz evlenmeden akıllanacağa benzemiyor. Bırakın evlensin o zaman kesin akıllanır ağlayarak geri döner.. Bazı şeyler tecrübeyle sabit, yaşanmadan anlanmaz..

Kardeşinin iyi bir dayağa ihtiyacı var cidden bak. Eline alıcan, evire cevire ağzını burnunu kıra kıra dövücen.

baba evinden rahat yer mi var, otursun işte oturduğu yerde. Allah vermesin benim kardeşim olsaydı ya ağzını burnunu kırardım ya da koyardım kapının önüne ne hali varsa görsün.

Onu kocası yapacak muhtemelen , yaraları sarmak aileye düşecek
Herkes kaderini kendi yazıyor
Kv ike oturacakmış bide, eee Allahın sopası yok,
Oradada yapsın bakalım bu edepsizlikleri, bakalım eloğlu onu nasıl hizaya getiriyor.
Alla akıl fikir versin ne diyim

Cahillik beynini yıkamışlar... Şu hissettiklerini aşk sanacak kadar cahil... Daha öncede söylemiştim kardeşiniz blu çağını zor atlatıyor olabilir bi psikoloğa götürün destek alsın diye.. Onun yaşı evlenme kararını alabilecek bunun sorumluluğunu yerine getirebilecek kadar büyük değil Bırakın gitsin boyunun ölçüsünü anlasın hatasını anlayıp geri dönsün diycem ama canınız sonuçta bu defa dahada çıkmaza giricek herşey.. Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…