- Konu Sahibi ikiyabanci
-
önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.
önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.
aynısını biz de yaşadık.çok direndik ama artık kız değildi.biz de verdik gitti. Vermesek kaçacak , yolcu abbas bağlasan durmaz çünkü. Sonra ne mi oldu 8 ay sonra döndü bize. Peki ya sonra? Sonra yine kaçtı başkasıyla. Yine verdik çünkü elindeki mal b.ktan afedersin. Onunla evliyken bir daha kaçtı bu kez koca dayağından. şimdilerde ses seda yok inşallah bir daha kaçmaz beyinsiz
(( allah yardımcınız olsun. .
sağol neler cektik aahh ah. ama zanan her şeyin ilacı demişler. toplamda bi 6- 7 kez kaçtı bizimki. her defasında da bulunsun amA ölüsü bulunsun diye dua ettik. çünkü yaşadıkça kaçacaktı
Biz onu uzaya gondersek yer cekimine engel olup yine gider. Annmin ablmn ici yaniyo konusuyoz konusuyoz bize bagiriyo.Birak gitsin diyenler... Bunun pismanligini ancak yasayan bilir. Kardesinizi seviyorsaniz lutfen birakmayin gitmesin bunun pismanligi cok zor. Kardesinizi uzaklastirin, yurt disina gonderebilme imkaniniz varsa ginderin ama o kisi ve kisilerden yzaklastirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?