lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

benim arkadaşlarım eğer yemeği yapıyorsa eşleri de bulaşığı hallediyor evi süpürürse o da siliyor paylaşım yani. ben hizmet etmeye gelmedim hiç kimseye. sizi tebrik ederim ama ben öyle olamam. tek hatam uykudan uyandırmak oldu onu da farkettim zaten

valla benim görümceme 3 aylık hamileydi gitmiştik çayları bile kocası dolduruyordu yemeği bulaşığı o yaptı kendi kardeşini gördü yani alışık olması lazım. insan doğal olarak benim eşim de böyle paylaşımcı olmalı diye düşünüyor

Aranızdaki iş bölümü belliki sizi tatmin etmiyor. Beklentilerinizi yeniden gözden geçirip eşinize söyleyin sizde. Böyle şeyler için kırmayada kırılmayada gerek yok.
evet belki de iş bölümü beni tatmin etmediğim için o gün patlama yaşadım

esiniz size demis ama ben yorgunum bugun diye.
hem hamilelik hastalik degil ki..ikinci ucuncu cocugu yapanlar 15-20 kilo olan buyuk cocuguyla butun gun ilgilenip yeri gelince kucakta tasiyip hamilelik geciriyor.
her insan farkli,sizin esinizinde farkli guzel ozellikleri vardir elbette,enisteyle kiyaslamayin bence.

Tabii suyunu kendi alıyor, tabakları da topladı diye öpüp başına koymalı.

Yahu ben 2. hamileliğimde 7. ayımda taşındım, eşim izin alamadı ben tek başıma evi yerleştirdim. Doğumumdan 1 hafta sonra okullar açıldı. Oğlum ilkokula başlamıştı. 1 haftalık bebekle onu günlerce okula götürmüştüm. Eşime izin al dediğimde bana sen evdesin ben neden izin alayım demişti.
Şimdi kendimi enayi gibi hissettim iyi mi?

Bacım, Sende kendini pek hor kullanıyormuşsun be :)

evet sizin için üzüldüm ama önemli olan sizin mutluluğunuz siz sorun etmediyseniz sorun yok.

hiç de değil benim etrafımdaki tüm erkekler öyle. arkadaşa misafirliğe gittik kadın yemekten sonra bebeğini emzirmek için içeri geçti adam tüm bulaşıkları yerleştirdi bir güzel. suyunu eşinden isteyen tanıdıklarım yok benim

HUYSUZSUNUZ.

Adam demiski senden bir sey isteyen mi var diye.
ah biz kadinlar huyumuz kurusun ha tencere orda duruversin. Yok illa yapilacak ya kendimiz ya bir baskasi. Ama icimiz huzurlu olmaz orda iken..
iste bu size söyle bir ders olsun.
bir erkegi cildirtmamak gerek. Kendinizi de..
zamani birakin.. isi birakin.. ileride cocugunjz olunca o ev harab olacak. Huzur sizin icinizde yani.. allah bir daha agzinizin tadini kacirmasin

Bu nasıl bir kiyastir? Eşiniz de sizi başkalarıyla kıyaslasa hoş olur mu?
Kilo almaya başladığında zayıf bir kadınla? Yada hem hamile hem evinin işini yapmak zorunda olanla. Anlamsız şeyler yapmayın bence. Her evliliğin dinamiği başkadır. Eşiniz yardım etmemezlik yapmamış, yardımı ertelemiş sadece.

neden o akıttığı tabakları makineye dizmek elinden gelmesin ki ben de buu anlamıyorum. onun da iki eli var gayet dizebilir . ben 4 aylık olacağım azalmaya başladı yoksa ben de yemek falan yapamıyorum ilk aydan beri. o bana kaldır demez çünkü orda tabak durmuş durmamış onun için sorun değil tüm mutfak bardak olsa da sorun değil yani yapısı bu

Anlayamadım sizi ve kinayeli yazınızı ?

Tabak götürmesini küçümsemeyin demişsiniz de alkışlanacak bir tarafı da yok bunun, onu demek istedim.
Konu sahibini ben de haklı bulmadım tavrından dolayı.
Ama iş beklemesi gayet normal, hamile olmasa bile normal.

Tabakları topluyor yeter diye diye her işi üstleniyoruz, bizim onlara acıdığımız kadar acıyorlar mı bize?

Konu sahibi haksizsiniz adam yorgunum demis ama tabaklari halletmeyi es geçmemis tencereler de kaliversin ya da at makineye gitsin zaten kullanılan deterjanlar yeterince etkili
adam uyumak istediğini belirtmiş zorla uyandirmanin alemi yok o halde kim olsa sinirlenir ustelik olayi buyutmussunuz hamileyim diye fazla kapris yapmissiniz beliniz agriyorsa birakin kalsin her sey 4-4luk olmak zorunda degil
ufak tefek ev isi için eş ile huzuru bozmaya degmez bence

İyi ozaman bayan, siz eşinizi ona göre seçmişsiniz , oda kabul etmiştir.
üstüne üstüne gidin

tencereleri yıkamayı bırak masayı toplamaya yardım ettiği gün kendimi çok şanslı hissediyorum

Bunu bilerek yola çıkmayacaklar o zaman.
Seçim kendilerinin. Ataerkil bir toplumda olduğumuz için bu bile güzel bir davranış götürmesi bunu dile getirmiştim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…