lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

bence haklı haksızdan daha önemli bir konu var, o da huzursuzluk.
şimdi size haklısınız desek veya eşiniz için haklı desek de sorununuzu çözmeyecek.
maddi durumunuz yeterli ise yardımcıyı daha sık çağırın, siz de biraz rahatlarsınız.
yok o olmuyorsa siz biraz titizlikten vaz geçmeye çalışın., arada dışarıda yemek yiyin falan.
ne kendinizi üzün, ne karşınızdakini gerin.

Kesinlikle bana göre haksızsınız, şimdiden hamileyim triplerine girmiş gibisiniz, yazık adama azıcık anlayışlı olun bence

Haksizsin. Birak beklesin bulasik, ertesi gun soylersin aksam bulasiklar seni bekliyor unutma diye.Ben bile haksizsin dediysem artik..

Haksızsınız bosuna abartıp tadsızlık cıkarmıssınız.

Ceri adamin kazagini cekmesi tirnaginin cizmesi falan cok kotu olmus tabi. Asla tasvip edilemez. Fakat acimasiz olmus yorumun bence.
Insanin hali vakti olmayabiliyor. Allah emri mi illa o bulasigin yikanmasi mi lazim. Konu sahibi olayi cok sinir bozucu bi noktaya elleriyle kendi getirmis.
Oda yatip keyfine bakabilirdi. Ne var bu kadar buyutecek? Yaniliyor muyum?

hormanlardan dolayı bu tarz şeyler normal ama einiz haklı.yapmamlıydınız.bırakın kalsın öyle yarın yapın ne var yani heryer ışıl ışıl olucak bişey yok.relaks olun .bende hamileyken eşim acayip batardı gözüme ümüğünü sıkasım gelirdi.megersen hamileliktenmiş.ben çok tez canlıyımdır orda o bulaşıklar bana batar olcak bitcek eşimde benim aksimeee rahatttt uyuzzzz biridir.baktım olmuyor bende rahat oldum oldugu yere kadar ben bir daha dünyaya gelmiycem biraz daha rahat olun.

hemm hamilesiniz öyle itişip kakaışmayın allah korusun sinirle biryerinize gelir bişey olu üzülürsünüz

Daha 3 aylık hamilesiniz, henüz daha doğru düzgün kilo almadınız belki hatta dışarıdan baksalar hamile olduğunuz bile belli değil ama naz niyaz kapris 9 aylık hamile kaprisi....Allah eşinize kalan 6 ay sabır versin bol bol..

Adama MAL dediniz sonra vay efendim kazağımı çekti... Tövbee...

Yemekleri kim yaptı?
Şahsen yemeği ben yaptıysam bulaşığı eşime bırakmak ondan beklemek hakkım. Hamileyim ve de o gün yapmama lüksü yine benim.
Ama bu kadar üstüne gitmeyip orada öyle bırakıp uzatıp ayaklarını tv izleseydin daha iyiydi. Eşine de uyanınca savsakladığı işi hatırlatırdın.

O tencereleri yıkamak kaç dakikalık iş? Bir erkek bünyesi yorulup 2 tencere yıkayamayacak kadar ne iş yapıyor olabilir? Yorgunluk değil üşengeçlik bunun adı.
Bir kadın gün içinde kaç işi kotarıp sızlaya sızlaya uyuyor. Adamlar tembel ve sorumsuz kabul edelim.

Ayrıca bütün gün çalıştığım için daha 4.ayda aşırı bel ve sırt ağrısı çeken biri olarak diğer üyelerin anlamaması normal tabi. Hele o mide bulantısı bütün hayat enerjini alıyor. Yani seni çok iyi anlıyorum. Ama hakaret kabul edilemez tabi.

Fazla ısrarcı olmuş seninkisi tatlım , ne vardı bıraksaydın kalsaydı öylece, laf etmezdi adam sana keyfi yerine gelince de yapardı böylelikle kimsenin kabi kırılmazdı. Ben o kadar laf dalaşına girmek yerine gider o işi 10kere hallederim yada hiç ellemezdim . Dozunu kaçırmışsınız hiç hoş olmamış

Yav şu ev işlerinin canı cehenneme gir adamın yanına yat para iste 50 yüz tl kadın çağır yetişemediklerini yaptır arada ona yaptır. Ha ama ne olursa olsun hamile kadınları çekiştirmelerine de karşıyım sonuçta hamileyken huysuzluk yapabiliyor insan bunu ona anlat sonra barışın tabi oda özür dilesin çekiştirdiği için

adam sizden de yapmanizi istememis yat uyu demis ve adam yorgun...
esinizin yaptigini onaylamiyorum ama hamile olmayan da yorgun olabilir bunu bilin neden surekli ustune gittiniz ki...
esler arasinda Mal v.s laflar saygi cizgisni kaldirir o kadar okumussunuz ama bunu ogrenemediniz mi ve biri gelip o lafi tekrar soyle bakayim diyorsa cok sinirlendim asla tekrarlama demektir...
bunun egitim su bu ile alakasi yok egitimlisiniz ama zorla kavva cikarip adami kendinize saldirtmissiniz tebrik ederim

Bana gore haksizsin.. hemen o an yikamak şart mi hayati biribirnize zindan etmeye gerek yok.. yorgunum demis gene tabagini kaldirmis.. baskalari birak tabak kaldirmayi hamile eşine neler yaptiriyor.. biraz nazi niyazi birakin derim.

Hamilesin okey anladim da ne bu huysuzluk ? Bu ne inat ?

Eskiden buyuklerimiz bir cocugunu sirtina baglayip bir cocugu karninda tarlalarda çapa yaparmiş... Onlarda duygu hassasiyet yokmuydu?? Hormon degisikligi yokmuydu?? Onlar kadin degil miydi?? Hadi sorunlu bir hamilelik yasarsin bebeginin riski vardir ayakta durmaman gerekir kendini zorlamaman gerekir anlarim seni ama bu sekilde anlayamam kusura bakma....

Simdi mi moda oldu bu ben hamileyip roller degisti hadi bakalim ev isini sen yap mevzusu???

Birde burada uslup cok önemli sen adamin yanina gidip başina dikilip yapilacak cok is var sen niye yatiyosun dersen adam çığırından çıkar tabiki..

Sonuc olarak sen Haksizsin...

ben titiz biri olmadığım için sizi anlayamam. Ama şöyle yapsaydiniz keşke; yarina biraksaydiniz her gün yorgunlugu bahane edecek değil.. Yarın da yikanmadiysa siz de yikayamadiysaniz o zaman deseydiniz "hayatım hassas olduğumu biliyorsun lütfen yardımcı ol" gibi..

Ayrıca eminim sizden daha beter bir hamilelik gecirmisimdir başka rahatsizliklarim da vardı.. Ve inanın yeri geldi mutfagimi 3 gün toplayamadigim oldu esim de ağır şartlarda çalıştığı için yorgun oluyordu 3 gün üstüne mutfağa girip topladigi vakidir..

Napalim Allah beterinden korusun.

Bence kendinizi biraz torpulemeye 'relax' olmaya çalışın

Evlenmeden önce ev islerini yaparım vaadi varda mi yapmıyor bu adam?
Eşinizin işinin sizden daha ağır olduğunu zaten söylemişsiniz. Bir çay yapacağınız kadar hatrı yok mu bu adamın?
Bence evlilik konusunda sıkıntılarınız var, insan hayatını paylaştığı insanın yükünü de paylaşır. Siz hep yüklemeye çalışıyorsunuz.

Şu hamileyken dünyanın sizin etrafında dönme dusuncesinden de vazgeçin artik. Hepimiz bir şekilde hamile olduk, çalıştıkta. İlk 4 ay 4 kilo da verdim. Ne iş yerimdekilerden ayrıcalık bekledim, ne evdeki sorumluluklarımdan.
Yetemedigim yerde yardimci tuttum.
Kimi zaman haftasonunu bekledik esimle hallettik. Ama ne o kendini enayi yerine koyulmus gibi hissetti, nede ben yaptıklarımdan gocundum.

valla hamişligi sureklı bahane etmek bana cocukca gelıyor
ılk 5 ay 12 kılo verdım okadar zor gectı benım
ve yarın dogum yapıcam mesela hamişötesiyim
tum ısımı kendım yaptım yemegımı herseyı gelecek mısafırlere ıkram etmeye pastaya kadar tek tek anlatmıyım....
esıme sunuda yapıversene demedım hali varsa elınden geldıgınde yardım edıyor eder zaten sunu nıye yapmadın dıye surat yapmak ne demek yahu

kımseye yuk olmamak ıcın koca fırın tepsısını bıle bı sudan gecırıp bulasık makınasına attım valla yıkamakla ne ugrascam halım yoksa

sız baslatmıssınız ve hatalı buldum... bırazcık daha sakın olun ınanın kendınızı strese sokup evlılıgınızın huzurunu bozarsınız baska bı ıse yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…