lütfen yardım ve fikir ; huysuz muyum

yorumları okumadan direk yorum yapıorum

evet gerçekten huysuzluk yapmışsınız ne olur ynai yıkama sende bırak git yap uzan dinlen senden çay kahve bakleyen yok ki ,
bu kadar bagırıp çağırmanın vurmanın adamı delirtmenin alemi ne , hamilelilk şımarıklılığı yapmak istemisşn ama zamanı değilmiş bence,
sen hele son aylara gel ondan sonra sırtım ağrıyor falan de bu kadar erken ne sırt agrır nede bel .

Öyle bi düşüncesizden bende de var evde biz de haftasonu tartıştık.. İşbölümü yapmaya karar verdik.. Hamileyken de hiçbi değişiklik olmamıştı.. Bi insanın huyu neyse odur canım boşuna kendini üzme temizlikçi falan al.. Ben şidi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum eğer hamileysem haftada 1 temizlikçi alıcam maddiyatı falan da valla beni ilgilendirmiyo karşılayacak mecbur yani.. Hizmetçi değiliz biz yani hayret bişey sinir oluyorum böyle erkeklere biz de çalışıyoruz.

Uyuyan insan bagirarak uyandirilmaz. Annem odama sabahlari beni uyandirmak icin geldiginde bile kalbim agzima geliyor.

Bagirarak uyandirildi diye kimse kimsenin yakasinada sarilamaz.
Kaldi ki gecenlerde bi haber okudum koskoca profesor kadin esinden dayak yiyormuş eğitimle hiiic alakasi yok.

Bidahaki sefere tencereler yikanacaksa icine su doldurursun. Esin uyanincada tencereleri sana biraktim yikar mısın dersin.

Tencere yıkansa ne olur, yıkanmasa ne olur?
Allah'ın emri sanki.
Yorgun olduğumda hatta canım istemediğinde ben bile elimi sürmem.

Bende 4.5 aylık hamilyeyim ve çalışıyorum. işten gelince yemeği ısıtıp koyuyom. eşim masayı toplayıp gidiyo ben bulaşıkları topluyom. rahatsızsam bırakıyoz ikimizde. mutfak ha toplu olmuş he dağınık olmuş. eften püften sebeplerle birbirinizi kırmaya ne gerek var.

Bence sadece hamilesin :) arkadaşlarımdan biliyorum benim çok olgun sessiz sakin bir arkadaşım hamilelikte tam bir cadoloza dönmüştü :) bi yerde daha yazmıştım başka bir arkadaşım da çizgi film izlerken bile ağlayabiliyordu

uyanınca yıkardı ne olacak sanki, ben de akşam yemeğimi erken yiyip eşim gelince odama kapanıp ders çalışıyorum, tencereleri yıkamamak için boş da olsa makineye atıp çalıştırıyor, arada makineye sığduramayıp bıraktığı da oluyor ama hiç kavga etmedim bu yüzden

Tencereler ertesi güne kalsaydı bir şey olmazdı.

Ertesi gün yemekten önce yapıverirdi.

Uykudan da uyandırılmaz ki tencere için arkadaş.

Uyanık olduğunda kavga et adamla tamam da şu durumda haklı değil huysuzsunuz gerçekten.

Aranızdaki iş bölümü belliki sizi tatmin etmiyor. Beklentilerinizi yeniden gözden geçirip eşinize söyleyin sizde. Böyle şeyler için kırmayada kırılmayada gerek yok.

sırf konuna cevap vermek için giriş yaptım. Böyle yaparsan evliliğinizde bişeyleri yıkarsın saygı hiç bi zaman aşılmaması gereken bişey.. Tabakları akıttı diye şükretmen yerine yorgun kocanı uyandırmaya nasıl kıyarsın anlamadım. ondan anlayış bekliyorsun ama göstermiyorsun.. Bu şekil olmaz merhametli ol ki oda sana merhamet göstersin. bu olaydan dolayıda küslük yapma bence eşine.

İnanın tabakları toplayanı bile zor bulursunuz.
En kötü sıcak suyla çalkalayıp makinaya atabilirsiniz. Eğitiminiz gereği bunu da biliyorsunuzdur.
Ama eşinizin tabak götürmesini küçümsemeyin sakın. Suyunu bile kendi almayan erkekler var burada...
O yüzden huysuzluk mu denir yaptığınıza ne denir bilemedim ama hoş değil.
Adamın üstüne çok gitmişsiniz..

Eşiniz hamileliğinizden önce tezgahın üzerindeki bardak çanak için uykunuzdan uyandırıp temizle demiyorsa, sizin bu yaptığınıza yuh derim ancak.
Bırakın tencere için uyandırmayı, acil bir durum (yangın, deprem, sağlık sorunu, iş, okul) olmadıktan sonra uyuyan insana dokunulur mu?
Bazen evde uyuyakaldığımda eşim üst üste 3-4 arama yapıyor merak ettiği için.
Onda bile resmen adama böğürüyorum 'ne var dünya mı durdu ev mi yandı da bu kadar arıyorsun' diye.
Ayrıca eşiniz zaten oldukça yardımcı olmaya çalışıyor gibi görünüyor.
Daha ne istiyorsunuz?
Çamaşırları da çitilesin mi?
Ben de 3 aylık hamileyim, koku hassasiyetim sebebiyle 1 aydır evimde yemek pişmiyor.
Eşime ne kahvaltı ne çay hiçbir şey hazırlamıyorum, mutfağa girmiyorum bile.
Ama yine kendince yaptığı şey, hazırladığı kahvaltının tabaklarını lavabonun içine akıtarak koymak, elinden gelen o.
Hiç bağırıp da şunları dizsene, yıkasana gibi bir şey söylemek aklıma gelmedi.
Şunu da yap ben yapamıyorum gibi ağzımdan cümle dahi çıkmadı, sadece artık ev hayatımızda bana yardımcı olmasını eskisi gibi evimizi yıkıp dökemeyeceğimizi, düzenli olmamız gerektiğini anlattım.
Elinden geleni yapan insana köle gibi davranmak, insafsızlıktan başka bir şey değil.

Bence huysuz değil, oldukça bencilsiniz!

sonuna kadar haksizsin..
hamileligi silah olarak kullanmissin,adam belki gercekten yorgun..
o tava tencereler bikac saat bekler nolcak yani?
hatta 1 gun bekler.
riskli hamileligin yoksa adamin bu kadar ustune varman sacma olmus gercekten.
kaldi ki risk varsa git sende uzan nolcak?

ben yaptım bir çeşit yemek aylar sonra ilk kez girdim mutfağa bulantılarım azaldığı için. evet ben de 4 ay olucam bi hafta sonra sırtım ağrıyo gerçekten de kilo almakla ilgisi yok bunun çekmeyen anlamaz. söylediğim kelime yanlış oldu evet. kendim halsiz olunca onun yapmasını bekledim o da yatınca sinirlerim bozuldu. çünkü normalde de tencere yıkamaz asla maksimum makineye atar

Anaam millette ne adamlar var o adamlarda da ne karilar var valla okuyunca ben kendimi gündelikci gibi hissettim. Masayi toplar ama tencere yikamak nedir ya? Makinaya koy. Adam tencere yikamak zorundami bunu sorun yapiyosun. haftalik cam kapi silmesinide beklersin simdi sen.
Benim 2 cocugum var calisiyorum hamileliklerim dahil hic bi zaman kendimi bu kadar agirdan satmak aklima gelmedi. Haftalik temizligim kekim boregim hergun 2cesit yemegimi hazir ederim gik demem. Adam sonunda da bide ozur dilemis. Aslinda sizin gibi olsam daami kiymetli olurum acaba

evet saygı yavaş yavaş gidecek bu şekilde ama ben de bişe istiyorsam hemen yapılmasını istiyorum böyle de bi huyum var.

ne olursa olsun fiziksel müdahalede bulunulmaması gerektiğini düşünüyorum da ondan

ne yazik ki siz adama mal derken o da size trene bakar gibi bakamazdi..
vurmamis,hakaret etmemis kazaktan cekistirmis ki zorla uyandirilan adam daha kontrolsuzce davranabilirdi.
bence kredilerinizi simdiden tuketmeyin,onunuzde koca gobekle dolasacaginiz aylar var ve asil yardima o zaman ihtiyaciniz olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…