- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi ayseayseli
-
ben yaptım bir çeşit yemek aylar sonra ilk kez girdim mutfağa bulantılarım azaldığı için. evet ben de 4 ay olucam bi hafta sonra sırtım ağrıyo gerçekten de kilo almakla ilgisi yok bunun çekmeyen anlamaz. söylediğim kelime yanlış oldu evet. kendim halsiz olunca onun yapmasını bekledim o da yatınca sinirlerim bozuldu. çünkü normalde de tencere yıkamaz asla maksimum makineye atar
Elinden gelsin ya da gelmesin.neden o akıttığı tabakları makineye dizmek elinden gelmesin ki ben de buu anlamıyorum. onun da iki eli var gayet dizebilir . ben 4 aylık olacağım azalmaya başladı yoksa ben de yemek falan yapamıyorum ilk aydan beri. o bana kaldır demez çünkü orda tabak durmuş durmamış onun için sorun değil tüm mutfak bardak olsa da sorun değil yani yapısı bu
oluyor öyle, bir bakmışsın ki nereye gelmişsin. Mühim olan uyanıp, çözümü bulmak.Aynenbende kendimi 9 sene sonra hor kullandigimi anca farkettim. Bide uyanik gecinirim. Bide benden iyisinide bulamazsin lafi yokmu gorende tencere yikadi kuruladi kaldirdi sanacak
Elinden gelsin ya da gelmesin.
Ben evimin camlarını silmiyorum, kapılarını silmiyorum.
Düzenli şekilde evime abla geliyor.
Daha eşim bugüne kadar ağzını açıp 'niye sen silmiyorsun' demedi.
Ya da yapmayı sevmediğim bir yemek varsa, niye yapmıyorsun gibi bir serzenişte bulunmadı.
Eşim temizlik ve düzen hastası bir insan olmasına rağmen, evimizin halini görseniz ağlarsınız.
O adam laf etmiyorsa, benim söylenmeye hakkım yok.
Sizin eşiniz de böyle şeyler yapmamış, anlayışla karşılamışsa siz niye adamı uyandırıp bir köle gibi iş buyuruyorsunuz?
Çok hatalı davranışınız.
Sırf yapacağı varsa bile, şu tavrınızdan sonra yapmaması normal.
Bırakın hamileliği, biri bana normalde iş buyursa hele de uykumdan uyandırsa o tencereleri başına geçiririm.
Bence gönlünü alın, tabi o da sizinkini alsın.
Fevri davranışlarınızı da törpülemeniz gerek, eve bir bebek geliyor bunun tadını çıkarın.
Tabii suyunu kendi alıyor, tabakları da topladı diye öpüp başına koymalı.
Bunu bilerek yola çıkmayacaklar o zaman.
Seçim kendilerinin. Ataerkil bir toplumda olduğumuz için bu bile güzel bir davranış götürmesi bunu dile getirmiştim bende.
Miss genelde yorumlarını beğenirim ama bu konuda bence hatalı düşünüyorsun.Haklsıınız, kadınlar sivrilmemeli, sözler tutulmadığında, anlayış gösterilmediğinde asla ses çıkarmamalı ezikçe köşelerine çekilmeli. Parayla, meslekle alakası yok kadın heeeeeeep alttan alan taraf olmalı, kişiliği gerekirse eğilip bükülmeli. Beğenmediğimiz şeylere asla ses çıkarmamalıyız, hakkımız yok. Kişilik meselesi. Kadınlara kişilik sahibi olmak haram.
Çayını da kendi koyarsa omzumuza alıp 3 tur evi dolaşım bence oleyler eşliğinde.Tabii. Bir kadın başka ne ister? Allahım ne büyük mutluluk..
Malesef günümüz şartlarında artık öyle..burada duyduğum bir söz var; hatırladığım kadarıyla yazayım
ataerkil yapıda bile kadınlar sadece ev işi yapıyordu, şimdi hem ev işi hem de dışarıda iş yapıyor.
Bu mantığa göre erkekler gündelikçi alıyor. Güzel yakıştırma="-huzur-, post: 44592064, member: 682009"]Koca mi aldiniz gündelikci mi ? Tabaklari toplamış daha ne yapsın ? Yorgunum demiş üstelik. Üstüne gitmemeliydiniz.
Çayını da kendi koyarsa omzumuza alıp 3 tur evi dolaşım bence oleyler eşliğinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?