Lutfen yardiminiza ihtiyacım var

Esiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
3
1
1
30
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum kimseye derdimi anlatamiyorum yardim edin bana. Ben birini çok seviyorum ama başka biriyle evlenmek üzereyim. Söyle bir düzeltme yapayim Yaklaşık 4 ay önce 2 yıldır sevdiğim birinden ayrıldım bana çok değer vermediğini sevmediğini hissediyordum bitirdim tamamen birlikte aldik bu kararı. Sonra biri çıktı karsima onu sevdiğimi onunla mutlu oldugumu düşünüyordum öyleydim başlarda aslında değer veriyor ilgi gösteriyor hoşuma gidiyordu etkileniyordum sonra aileme onunla buluşmak için sürekli yalan söyleyip dışarı çıkıyordum ailemle tanıştırayım en azından bilsinler diye düşündüm tanıştırdım bende tanıştım anlamadığım bir şekilde herşey çok hızlı ilerledi söz günü düğün tarihi alınmaya başladı zaten görüştüğüm kişide biran önce istiyor aceleci davranıyor sonra öğrendim ki 2 yıldır birlikte olduğum adamada kız istiyorlarmış şuan çok üzüldüm çok mutsuz oldum belkide bencilce davranıyorum.. Karşımdaki insana ihanet etmek istemiyorum ama icimde bir burukluk var onun evlenmesini istemiyorum onu hala sevdiğimi anladım aceba ben evleniyorum diye mi oda bu kararı aldı diye düşünüyorum çünkü onunda bana olan duyguları bitmiş olamaz biliorm mesaj atsam karsimdakine ihanet olucak diye atamıyorum ama çok kötüyüm ne olur bana bir akıl verin duygularımı elimden geldigince ifâde etmeye çalıştım umarım beni anlarsınız..

Once bir sakin olup nefes alin hata ustune hata yapmak uzeresiniz. 2 yillik sevgilinizden ayrilmissiniz 4 ay olmus o sizle barismak yerine baskasini ariyorsa sizi sevmiyor demektir. Siz 4 ayda ne ara ask acisini atlatip biriyle iliskiye baslayip evlenme kararina kadar geldiniz hem de pandemi doneminde? Siz eski sevgilinizin kendi yoluna bakmasini sindiremiyor olmayin sakin? Zaten eski iliskinizden de bagimsiz olarak 4 aydir tanidiginiz biriyle apar topar da evlenmeyin hic saglikli bulmuyorum hele duygu durumunuz boyle karisikken.

Eski sevgiliniz sizi çok seviyor ve evlenmek istiyor olsaydı emin olun ilişkinizi bitirecek sevgisizliği ve değerisizliği hissettirmezdi. Erkeklerin en büyük motivasyonlarından biri kaybetme korkusudur. Sizinkinde olamamış ayrılmışsınız. Bence onu unutun, yazmayın asla, bırakın evleniyorsa evlensin. Ama bence siz evlenmeyin. Çünkü duygusal bir boşlukta, kafa karışıklığında evlenecek kadar sevmediğiniz biriyle bir yola çıkmışsınız. İleride de sevemezseniz, ısınamazsanız o evlilik size cehennem olur tabi evlendiğiniz kişiye de. Ayrılın, eskiye de asla birşey yazmayın, sakin bir kafayla en az 6 ay geçirin. Eskileri unutmaya çalışın ondan sonra iyileştiğiniz noktada sağlıklı bir ilişkiye başlayın.

Belki de sevmiyorsunuz da arkanızdan pişman olmasını ya da hayatında neyi kaybettiğini anlamasını bekliyordunuz ama hayatına son sürat devam edince bi şaşırdınız. Evlenmesi ve mutlu olması beklemediğiniz bir şeydi o yüzden üzüldünüz belki. Duygularınızı karıştırıyor olabilir misiniz?
Bence eski sevgilinizi aklınızdan çıkartın ve tüm haber alma yollarınızı kapatın. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey ileride kendinizden nefret etmenize neden olabilir,iyi tartın. Şu an müstakbel eşinize odaklanın eğer kendinizden şüpheleriniz varsa eski sevgilinizin size yaşattığını siz başkasına yaşatmayın.

Hadi bu aşk meşk hususunu geçtim de, maksimum 3-4 aydır tanıdığınız biriyle evlilik yoluna girmek nasıl bi cesaret?

Birinden ayrıldınız, diğeri hazır da mı bekliyordu? Hadi buna da okeyde, ex benimle ilgisizdi, sevmiyor diye ayrıldım demişsiniz. Başkasıyla evlenirken niye kıymete bindi bu adam yine? İlahi bir ses aslında onun da sizi çok sevdiğine ikna mı etti?

Once bir sakin olup nefes alin hata ustune hata yapmak uzeresiniz. 2 yillik sevgilinizden ayrilmissiniz 4 ay olmus o sizle barismak yerine baskasini ariyorsa sizi sevmiyor demektir. Siz 4 ayda ne ara ask acisini atlatip biriyle iliskiye baslayip evlenme kararina kadar geldiniz hem de pandemi doneminde? Siz eski sevgilinizin kendi yoluna bakmasini sindiremiyor olmayin sakin? Zaten eski iliskinizden de bagimsiz olarak 4 aydir tanidiginiz biriyle apar topar da evlenmeyin hic saglikli bulmuyorum hele duygu durumunuz boyle karisikken.
Is yerinden arkadaşla birgün selfie çekilip attik orda görüp beğeniyor beni görüşmeye o şekilde basladik onunla arkadaşımın arkadaşı onu yüzüstü bırakmak istemiorm co
Belki de sevmiyorsunuz da arkanızdan pişman olmasını ya da hayatında neyi kaybettiğini anlamasını bekliyordunuz ama hayatına son sürat devam edince bi şaşırdınız. Evlenmesi ve mutlu olması beklemediğiniz bir şeydi o yüzden üzüldünüz belki. Duygularınızı karıştırıyor olabilir misiniz?
Bence eski sevgilinizi aklınızdan çıkartın ve tüm haber alma yollarınızı kapatın. Bu saatten sonra yapacağınız bir şey ileride kendinizden nefret etmenize neden olabilir,iyi tartın. Şu an müstakbel eşinize odaklanın eğer kendinizden şüpheleriniz varsa eski sevgilinizin size yaşattığını siz başkasına yaşatmayın.
Beni çok sevdiğini söylüyor sürekli beni bırakma gibi şeyler diyor nasıl bırakıcam bilmiyorum üzülmesini istemiyorum

Hadi bu aşk meşk hususunu geçtim de, maksimum 3-4 aydır tanıdığınız biriyle evlilik yoluna girmek nasıl bi cesaret?

Birinden ayrıldınız, diğeri hazır da mı bekliyordu? Hadi buna da okeyde, ex benimle ilgisizdi, sevmiyor diye ayrıldım demişsiniz. Başkasıyla evlenirken niye kıymete bindi bu adam yine? İlahi bir ses aslında onun da sizi çok sevdiğine ikna mı etti?
Anlamadığım bir şekilde oldu hayırlı işler uzatılmaz diye cevremdekilerden duyup durdum cahilligime geldi .. ilâhi bir ses gelmedi bakışları bana olan beni görünce sevdiğini hissettiriyor blmiorm kafam karışık çok napicami blmiorm hayırlısı böyleymiş diyip geçiyorum sonra kendimi ağlarken buluyorum birden kalbim sıkışıyornefes alamıyorum ben onun başkasıyla evlenmesini başkasına dokuncagini bilmek düşünmek bile istemiyorum

Is yerinden arkadaşla birgün selfie çekilip attik orda görüp beğeniyor beni görüşmeye o şekilde basladik onunla arkadaşımın arkadaşı onu yüzüstü bırakmak istemiorm co

Beni çok sevdiğini söylüyor sürekli beni bırakma gibi şeyler diyor nasıl bırakıcam bilmiyorum üzülmesini istemiyoruml
Bakin daha yenilerde boyle bir uye vardi kocama acidigimdan evlendim sevmiyorum onu mutsuzum diye konu acmisti. Kimse kedi yavrusu degil agliyor yalvariyor diye evlenilmez ikinize de yazik. Ayrica erkek arkadasiniz da pek saglikli gelmedi bana. Hic degilse biraz agirdan alin hemen resmiyete dokmeyin. Pisman olursunuz gibi geliyor. Bir de lutfen bu islerde elalemin hatri gönlu olsun diye adımlar atmayin.

Anlamadığım bir şekilde oldu hayırlı işler uzatılmaz diye cevremdekilerden duyup durdum cahilligime geldi .. ilâhi bir ses gelmedi bakışları bana olan beni görünce sevdiğini hissettiriyor blmiorm kafam karışık çok napicami blmiorm hayırlısı böyleymiş diyip geçiyorum sonra kendimi ağlarken buluyorum birden kalbim sıkışıyornefes alamıyorum ben onun başkasıyla evlenmesini başkasına dokuncagini bilmek düşünmek bile istemiyorum
Nasıl yani, ayrıldıktan sonra görüşütünüz mü ex'le? Öncelikle evlenmeyi erteleyin, bir taraf istemediği halde diğeri ısrarla aceleye getiriyorsa, onun altından kesin bir pislik çıkıyor...Daha iyi tanıyın.

2 yıldır beraberdiniz. Haklı bir sebep olmasa ayrılmazdınız sanki...iyi tartın durumu.

Eskiye mesaj atmanıza gerek yok. Yeni sevgilinizden ayrılın bence sevmiyorsunuz çünkü. Belki o da başka birini bulunca aa aslında seviyormuşum dersiniz orasını bilemem

mesaj atsam karsimdakine ihanet olucak diye atamıyorum
Birine ihanet etmek için başka biriyle konuşmak,mesajlaşmak,buluşmak vs. gerekmez ki..Aklınız ve kalbiniz hala eskiye aitse ve siz bunu bile bile karşınızdakiyle birlikteyseniz bu da bir tür ihanettir.Keşke eski sevgilinizi tamamen unutmadan bir başkasıyla olmasaydınız.İki taraf için de çok acı.

Birincisi şu eğer seviyo olsaydınız birbirinizi hayatınızda ikinci kişiler olmazdı.ikincisi seviyo olsaydı seni yada sen onu vazgeçmek bu kadar kolay olmazdı.o yüzden yoluna bak hayatında olan insana da saygısızlık bu düşüncesi bile kötü bişey

Beni çok sevdiğini söylüyor sürekli beni bırakma gibi şeyler diyor nasıl bırakıcam bilmiyorum üzülmesini istemiyorum

Eğer sevmediğine eminsen acıdığın için biriyle evlenmen ikinizde ileride büyük acılara sürükler. sen acıdığından evlendiğin için mutsuz olursun karşındaki ise sevilmediği için... Kimseyle acıdığın için evlenmek zorunda değilsin.
Şunu da unutma lütfen ; eski sevgilinin ayrı bir hayatı var artık bunu kabullenip kendine ona göre bir yol çizmelisin

Back
X