Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum kimseye derdimi anlatamiyorum yardim edin bana. Ben birini çok seviyorum ama başka biriyle evlenmek üzereyim. Söyle bir düzeltme yapayim Yaklaşık 4 ay önce 2 yıldır sevdiğim birinden ayrıldım bana çok değer vermediğini sevmediğini hissediyordum bitirdim tamamen birlikte aldik bu kararı. Sonra biri çıktı karsima onu sevdiğimi onunla mutlu oldugumu düşünüyordum öyleydim başlarda aslında değer veriyor ilgi gösteriyor hoşuma gidiyordu etkileniyordum sonra aileme onunla buluşmak için sürekli yalan söyleyip dışarı çıkıyordum ailemle tanıştırayım en azından bilsinler diye düşündüm tanıştırdım bende tanıştım anlamadığım bir şekilde herşey çok hızlı ilerledi söz günü düğün tarihi alınmaya başladı zaten görüştüğüm kişide biran önce istiyor aceleci davranıyor sonra öğrendim ki 2 yıldır birlikte olduğum adamada kız istiyorlarmış şuan çok üzüldüm çok mutsuz oldum belkide bencilce davranıyorum.. Karşımdaki insana ihanet etmek istemiyorum ama icimde bir burukluk var onun evlenmesini istemiyorum onu hala sevdiğimi anladım aceba ben evleniyorum diye mi oda bu kararı aldı diye düşünüyorum çünkü onunda bana olan duyguları bitmiş olamaz biliorm mesaj atsam karsimdakine ihanet olucak diye atamıyorum ama çok kötüyüm ne olur bana bir akıl verin duygularımı elimden geldigince ifâde etmeye çalıştım umarım beni anlarsınız..