lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Eee sonra ?
O annene bunları saydı
Olaylar oldu filan

Annen nerde ? döndü sanırım
Sen bu adamla aynı evdesin.. Peki konuşuyo musunuz ?

Gaza getirmek istemem ama
Ben olsam çoktan rest çekerdim
Sen kim oluyosun da benim annemi kovuyosun, hem burası tek senin evin mi derim

Sen onun annesini kovsan, şu an ayrılık aşamasındayız diye konu açardın
Çünkü eşin bunu kabul etmezdi
Onların annesi altından da senin ki ne

İlişkileri 4 yıllıkmış
Ama evlilikleri yeni galiba

evet ya toplasan bizim incik cincikleri onlarınkinden daha fazla.ama göze gözükmüyor bizimkiler.düğün zamanı su altın ya da para muhabbetlerine sinir oluyorum ben ya..aileler yüzünden olan cocuklara oluyor.bence eşi ailesinden etkileniyor. altın olayı gecmiş gitmiş sonucta boşanalım demesi cok garip

ne kadar iğrenç hareketler bunlar yaa aradan 4 yıl geçmesine rağmen kini dün gibi taze. bence başka bi sorunu yada kendi yaptığı bi hatayı bu şekilde sansasyon yaratarak bastırmaya çalışıyor. ailene laf söyeleyene kadar kendisine bi baksın hep kadın susar kadın idare eder mantığıyla yaşadığımızdan oluyor. allah sabırlık versin bol bol dua et cnm :26:

Bence de öyle

Zamanında konu sahibi annesinden çok etkilenmiş
Hani ben istiyorum değil de annem bunu istiyo demiş galiba

Şimdi de damadın annesi oğlunu fişekliyo
Bakalım bu huzursuzluktan sonra hangi annenin başı göğe erecek

Evlat evlendirmiyorlar da sanki at yarıştırıyorlar

4 tane bilezigin lafını eden adamdan hayır gelmez bence annenizle birlikte sizde gidin evinize bende suan sözlüyüm nişan olmadı ama söZlüm bana söZde parası olmadıgı için bişey takamamıstı sözden sonra bi geldi elinde 3 bilezik 60 gram falan yapıoki annem altın falan bile istemedi onlar sorunca altın ne istiosunuz diye kızımı üzmeyin yeter dedi bence eşiniz ya cok cimri o kadar yıl hesabını yaptı bunun yada kaynana doldurdu yada size artık asık degil hatasını anlaması için bırakıp gidin kafasına dank etsin bazı seyler allah kolaylık versin size

Kimin annesi kimi ne kadar fişekledi bilemeyeceğim de
İnsanın kendi akıl terazisi de var

Sadece kaynana fişeklemiyo oğlunu yani
Aynı zaman da eşinin sana saygısı yok ki, anneni de kovabiliyo

ya e$in psikopatin teki
yada arada anlatmayi unuttugun $eyler var arkada$im
e$in bekle duzelcek diyor ya, duzlecek olan neymi$ ? annenden ozurmu dileyecek herkesin onunde ?
koca bulunur ama anne bulunmaz,ben annemi kayvedeli sene oldu, ke$ke geri gelse de kocayida bu evide birakip gitsem ardima abkmadan ..
kocan dedigin el oglu,saygi sevgi sifir
bekle bakalim ne zaman duzlecek çok merak ettim ..

bırakıp gitsin ama altınları bozdurmayı aklından geçirmesin bence nasıl ödüyosa ödesin borçlarını. azcık vicdan olsa karşısındaki çok kötü biride olsa kendinden yaşça büyük saygılı davranır.

Allah başa vermesin tabiki..saygısızlık,kin,öfke kusmuş resmen eşinizz
aileme bu kadar saygısızlık yapacak adam benim o dakikadan sonra kocam olamaz boşarım
haaa aynısını ben yaparsam o da bi zahmet beni boşayıversin kısasa kısas

Gerçekten olaylara kendi tarafımdan mı bakıyorum diyorum,
ama söyledikleri bunlar, anlamıyorum.. abisi 13 gr taktı hadi bunlarda 13 gr yapmayı düşündü aradaki var
benim yemek takımım yapmaz çeyrekleri de para verip yapmadılar sonuçta,ailesinin durumu kötüymüş biz onları üzmüşüz
ne istedik dedim set yok şu olsun bu olsun demedik diyemezmişiz de mal mı satıyormuş benim ailem,
evleneli iki sene oldu, dört sene ilişki,
ailemi nişan ve düğünde gördü yurtdısındaydık bir sene, dönünce işte bir çeyizleri yerleştirmeye bir bayıldığımda bir de ev taşımaya geldi annem..Baştan annem onu istemedi diye düşünüyor apar topar evlendik,kızını yurtdışına gönderdi olaylar yüzünden düğünde onların halini hatırladıkça sırf üzülmeyim diye kırmızı gözlerle oynamaya çalıştılar,bir bu yaşanan onlar üzülmedi mi, ben düğünümü hatırlamak istemiyorum evliliğimi de mahvetti,
her şeyimi yapmaya çalıştılar,ailemin yaptıklarını görmüyor,
bir de bu saygısızlık hala annem ona sen erkek misin falan demiş nefret ediyormuş ondan ilk önce kendi söylediklerini görmüyor,
bu saygısızlığı hak etcek bir şeyler yapmadılar ki saygı diye bir şey var büyüğe,
annesi kaynanayla damat böyle yüz göz olunca olmazmış artık, bir de annesi özür dilemicek dedi,
kaç aydır içim yanıyor ailemi ezip geçmiş gibi hissediyorum, olayların şokunda zamana bırakalım dedik ama düşündükçe kendimi affedemiyorum aileme bunu yaşattığım için,
tabi ki annem geri döndü, şu an bana karşı iyi fakat ufacık şeyde sinirleniyor konuşuyorum yüzüme bakıp cevap vermiyor ben de katlanamıyorum artık

Tek birşey yazacam eğer onun bu yaptıklarını sen onun annesine yapsaydın şu anda buraya dert yazmak değil mahkemede olurdunuz yaniii boşanma bitti

biraz karışık yazmışım,is yerinde aceleyle yazdım çünkü,
psikologa gittim anlattığım kişiler yaptığı saygısızlık diyor,
inanın kimseye anlatamıyorum utanıyorum, buraya içimi döküyorum
tek istediğim sevgi,saygı ve kocaman aile olmaktı
dünyada başka ne istersiniz ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…