4 bilezik onlar yaparız dedi tamam dedik sadece tel gibi olmasın dedi annem
bizim şehrimizde nikah oldu gelinlikle gördü gelirsek tatsızlık olur dediler ama geldiler yine de
bilmiyorum çok kötüyüm tabiki de pişman olsun yaptıklarını anlasın istiyorum ama zamana bırakıp hiç
değişmezse zamanıma yazık bana da ama onu hiç affetmicem
eşinizle evleneli 4 sene olmuş hala bileziğin,bindallının kininimi içinde tutuyor eşiniz.olmuş bitmiş aradanda 4 sene geçmiş neden hala ailenize nefreti geçmemiş.anneniz yardıma geldiği zaman herhangi bir tartışmaları oldumu acaba eşinizle,annenizin.öyle birden neden parladı eşiniz neden annenizi yollamak istedi geçmişin üstünden 4 sene geçmişken..
Ne bekliyordu acaba
Evlilik bu herkes bilir ne kadar çok masraflı olduğunu
Ha bana uymuyo yapamam edemem , yaparsam da içimde kalır diyosan evlenmeyeceksin
Bizde o kadar çeyiz yaptık
Belki karşı taraftan daha çok
Kaynanamızı evden mi kovalım şimdi
Adam garip, fazlasıyla.
Eşiyle sorunu olmayan insan boşanalım niye der ki
Altın her şey mi ?
evet ya toplasan bizim incik cincikleri onlarınkinden daha fazla.ama göze gözükmüyor bizimkiler.düğün zamanı su altın ya da para muhabbetlerine sinir oluyorum ben ya..aileler yüzünden olan cocuklara oluyor.bence eşi ailesinden etkileniyor. altın olayı gecmiş gitmiş sonucta boşanalım demesi cok garip
4 tane bilezigin lafını eden adamdan hayır gelmez bence annenizle birlikte sizde gidin evinize bende suan sözlüyüm nişan olmadı ama söZlüm bana söZde parası olmadıgı için bişey takamamıstı sözden sonra bi geldi elinde 3 bilezik 60 gram falan yapıoki annem altın falan bile istemedi onlar sorunca altın ne istiosunuz diye kızımı üzmeyin yeter dedi bence eşiniz ya cok cimri o kadar yıl hesabını yaptı bunun yada kaynana doldurdu yada size artık asık degil hatasını anlaması için bırakıp gidin kafasına dank etsin bazı seyler allah kolaylık versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?