Maalesef çok geç anladım

Tamam mı devam mı

• Ayrılmak mı

OY: 42 91,3%
  • Kurtarmak mı

OY: 4 8,7%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .

senaskmisin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
4
1
36
Merhaba arkadaşlar,
benim konum ailemde hiç kimsenin istemediği biriyle evlenmiş olmam ve ailemin haklı olduğunu çok geç anlamam. 7 yıllık evliyiz ve 3 yaşında bir çocuğumuz var. Eşimin genel olarak sert ve soğuk bir insan olması haricinde bana hiç destek olan biri değil. Tüm gün çalışan biriyim ve eşimde öyle ama bana ev işlerinde hiç bir şekilde yardım etmez hatta azarlar sanki ben evde ne yapıyormuşum gibi. Evin her işi bende, çocuk bende, kağıt kürek işleri bende, kendisiyle ilgilenmekte bende, tüm gün çalışıyorum, belediye işleri falan olsun neredeyse herşeyle ben ilgileniyorum. En azından çocukla iyi kötü biraz ilgileniyor başkada yaptığı hiçbir şey yok. Hasta olduğum zaman da pek ilgilenmez ve ben sanki onunla ne zaman ilgilenmişim der ve tartışma her zaman ki gibi başlar. Ve bunların hepsinin üstüne beni bir kaç kez aldattı ve ben her seferinde afettim ama unutmadım ve unutmayacağımı ona söyledim. Bir ara kumar da oynadı fazla büyük değil ama köşe kumardır. Biz evlendiğimizden beri çok tartışan bir çiftiz. Zaman geçtikçe kendime sormaya başladım, bu adam bana bunca zaman ne verdi? Vermekten çok benden aldı çünkü ben çok yoruldum her zaman yapıp hiç karşılığını alamamaktan. Tek söylediği seni seviyorum ama hiç göremiyorum bunu. Ailem, arkadaşlarım çevremdeki insanlar bizi birbirimize yakıştırmıyorlar.
Kısacası yoruldum.
Biraz uzun oldu özür dilerim ama içimi az da olsa dökmek istedim.

Ayrıl o zaman

Olmuyorsa zorlama. En nihayetinde bir kez doguyorsun. Mutlu yasamak hakkın. Ayrica aynı evde yasamadan nerden bilebilirdinki boylesine odun oldugunu.

Bence boşanma... Çocuğun babasız kalmasın, sen de dul damgası yeme. En kötü koca kocasızlıktan iyidir.
Şaka oldugunu düşünmek istiyorum. Zira bundan daha kötü koca yok. Aldatma, kumar, ilgisizlik, sorumsuzluk, daha kotu olabilmek için daha ne gibi özelliklere sahip olmalı. Pardon henüz dayak yok degilmi. Yada bıçak cekme falan.

Nesini kurtaracaksın ki mesela? Aman bu evliliğin şu güzel yanı da var diye yaz bari, bakalım tüm bunlara katlanamaya değermiymiş...

İyi de güzel bacım, sen hala niye bu adamcıkla evlisin?

Erkek adam ev işi mi yapar, çocuğa mı bakar?
Aladattıysa da erkek değil mi canım elinin kiri. Kadın kadınlık yapmamıştır.
Kumar oynuyorsa kendi parasıyla oynuyor kadına ne?
Dayak cennetten çıkmadır, koca dediğin hem sever hem döver.
Öldürürse o kötü işte ama yapacak bişey yok.

Şaka mı değil mi siz karar verin.

Ne bekliyorsun neyi soruyorsun ???? Kumar aldatma ilgisizlik azar(aşağılama buyuk ihtimal) burada bir dayak eksik.

Onu mu bekliyorsunuz?? Ayrıl tabiki

kalbinizin sesinin dinleyin..sizce bu yapılan herşeyi hak ediyor musunuz ??kendinize layık görüyor musunuuz yapılanları ??

Oy kullanmadim, bosanma meselesi cok hassas, ustelik birde evladiniz var.

Acikcasi huysuz bir adamla omur zor gecer evet, ve siz onun sadece huysuzlugunu yardimci olmamasini problem ediyorsunuz. Asil problem olan konular aldatmis olmasi bence. O yuzden ayrilmak isteme gerekcenizi dogru bulmuyorum. Aldatilmayi kabul etmis bir kadinsiniz maalesef, kocaniz size samimiyetle saygi duyuyor mu sizce..?

gayette gerçekçi bir yorum ayrıl demek şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…