Maalesef çok geç anladım

Tamam mı devam mı

• Ayrılmak mı

OY: 42 91,3%
  • Kurtarmak mı

OY: 4 8,7%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
7 yıllık evliymişsin, kaç yaşındasın bilmiyorum. Geçen hafta bir kadınla tanıştım, iki üç saat kadar sohbet muhabbet sonunda baya bir iç dökme durumları oldu ve yaklaşık 50 yaşlarında bir kadın,belki de 40larındadır bilemiyorum,olgun yani. Bu yaşına kadar tek bir gün bile eşinden hoş bir söz işitmemiş, sevgi belirtisi görmemiş, tek başınaymış gibi yaşamış evliliğini.Biraz da iyi düşün öyle evlen demek için anlattı kadın içindekileri.
Neden boşanmayı düşünmedin ki dediğimde de verdiği cevap, maddi durumumuz iyi,dövmüyor sövmüyor oldu. Evet kadın maddi açıdan rahat bir hayat yaşıyor, hizmetçiler vs ama içini döktüğü an görüyorsun mutsuzluğunu. Yıllarını, belki de hayatını böyle geçirmiş. Yani diyeceğim o ki belli yaşlara gelip de hayatımı niye bu şekilde mutsuz geçirdim dememek için bir adım atmak gerekiyor..

Mutsuz bir evlilik..sizde mutsuzsunuz o da mutsuz.. paylaşım yok aldatma var kumar var ilgisizlik çok.. ne denir ki? siz genel olarak nasıl hissediyorsunuz? hep mi mutsuzsunuz öyleyse ayrılın bence..sizede yazık,gecen yillariniza yazık. belki sonra çok mutlu olacaksiniz bilemezsiniz

adam alışmış aldatmaya nasılsa affediyorsun yine aldatır yine affedersin ne olck cnm ayrılmayı da düşünmezsin sanırım sen

hem sorumsuz hem aldatmış hem ilgisiz.

e adam sizi sevmiyor ki.

çok bariz.

hem şu an ayrı olsanız da böyle olacak ki adam.

yine başka kadınlar olacak, yine sorumsuz olacak, yine ilginiz olmayacak.

en azından sizin mutlu olma şansınız olur.

Bence boşanma... Çocuğun babasız kalmasın, sen de dul damgası yeme. En kötü koca kocasızlıktan iyidir.

Okur okumaz eyvah ya ironiyi anlamazlarsa dedim ve hemen arka sayfada gördüm ki anlaşılmamış... Yazık ya bu tip yorumları ciddi ciddi yapanlara...

Ilgilenmemeyi falan her şeyi gectim de aldatilmak... nasıl dayandiniz ? Nasıl devam ettiniz ?

En başta sorumlulukları çok yüklenmişsiniz.
O yüzden herşey size kalmış..
Genelde mükemmeliyetçi insanların yaşamları bu şekilde ilerliyor ve bir müddet sonra yoruluyoruz..
Eşiniz kendi görevlerini de size yüklemiş.
Açık açık konuşun yoruluyorum diyin.
Hemen ayrıl demek istemiyorum.
Diğer Yönlerde bir problem yoksa/devam etmiyorsa
kurtarmaya bakın .
Allah yardımcınız olsun

Valla nasıl evli kalabildin ben ona şaşırdım bırak boşanmayı hala düşünmeni , bir de burada sormanı. Yemin ederim ilginçsiniz. Ne iğrenç herifler ya. Bunun gibi heriflerle evleneceğime öleyim daha iyi.

evli değilim ama bunları okudukça soguyorum vallahi nasıl bi anlayış herseyi geç aldatması .. başlı başına evi terketme sebebi . .. saygın kalmıyor aşkın kalmiyor bekarà koca bosamak kolay derler valla dönerim eve gider kendimi geliştiririm unutmaya çalışırım ben bu adamın kolesi olarak dogmadim ya derim.

Bunca zaman olanlar için yargılamamak lazım olan olmuş.bundan sonrası için neler yapılabilir ve şuanda yaşadığı psikolojiye odaklanmak gerektiğini düşünüyorum.
Muhtemelen kendini değersiz hissediyorsun en çok.sevilmeye layık görmüyor da olabilirsin.bu tür tramvaların genel ve nihayi sonucu kendini sevip beğenmeyip güzel/yakışıklı başarılı görmeyerek böyle sorunlu evliliklerden sıyrılamamak o gücü kendinde bulamamak.
Öncelikle özsaygını yeniden kazanabilmek adına devlet hastanelerinde ya da fakültelerde ücretsiz psikoloji klinikleri bulunuyor bir psikologdan randevu alıp aslında gerçek olmayan çarpıtılmış düşüncelerinden sıyrılmakla işe başlayabilirsin.bu süreçten sonra ne kadar sağlam ve emin adımlar atacağına kendin bile inanamayacaksın.

Bu saydıklarını tek başına da yaparsın en azından bir yükten kurtulursun

canm ne iş yapıyosun eğitimin ne düzeyse eğer ayrılacaksan aldattığını belgeleyebilir misin hakkını almadan boşanma çekmede kendini yıpratma ailenin destegide varsa hiç uzatma.hiç düzeltmeye çalıstn mı ?neden yapıyo bunları yanlıs anlama seni suclamıyorum.ama erkek bu illa ki alttan alacak kadın yasadgm için diyorum ataerkil bi toplm oldugumuzdn tabi bide abartanlar var bu durumu sinsi olacaksn be gülüm mecbur bırakıyorlar işte .hak edene hak ettiği gibş davranacaksn acımayacaksn bu erkek milletine.

İyi günler arkadaşlar,
bütün yorumları okudum olumlu veya olumsuz ve hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Şimdiye kadar neden ayrılmadım? Eşimi çok sevdim. Çok çabaladım evlenmek için kolay bozmak istemedim yuvamı. Buraya yazmamın sebebi de çevremdeki insanlar benim leyhime konuşacaklar ama sizler olaya objektif bakıyorsunuz. Bende küçük yaşta boşanmış bir anne babanın çocuğuyum, çocuğum babasız büyümesin dedim üstünden gelirim dedim ama her geçen gün yapamadığımı görüyorum. Kadın nerdeyse her gece rüyamda, dışarıya çıkınca gözüm her yerde o nu arıyor. Eğitim durumuma gelirsek hemşireyim çalışıyorum ve ailemde herşeyden haberdar ve arkamdalar. Beni neden aldattığına gelirsek bilmiyorum diyor bu zaman kadar hiç bir cevap alamadım ve hala alamıyorum sorduğum zaman. Yemeğini mi yapmadım dedim yok, çamaşırlarını mı yıkamadım yok, istediğin neyi yapmadım. O kadın o na bunların hiç birini vermedi. Şeytana uydum diyor yalvardı yakardı bir daha olmayacak dedi ama aynı kişiyle tekrar aldattı kendi itiraf etti bir süre ayrı kaldık tekrar barıştık. Bundan sonra tekrar aldattı mı bilmiyorum henüz bişey yok.
Yani kısacası neden hala devam ediyorum bilmiyorum.

geçen birine daha sormuştum.

1. neden evlendin?
2. neden boşanmıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…