eşimle ortak hesap kullanıyoruz maaşını direkt benim hesabıma atar ben ordan ödemeleri yaparım senin benim param hiç olmadı bana kalırsa olmamalı da bi zararını görmedimMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Öyle deme sanki varken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyorpara yönetimi yapamamayı da ben anlamıyorum.okuma yazma bilmeyen annannem bile yapabiliyordu da
Valla kızım bile 3 kuruş bozukluklarının hesabını kendi yapıyor. Vermeyin maaş kartınızı da paranızı da yahuu eşlere. Ortak harcama miktarını verin sadece. Uğraşmak istemeyince yarın birgün mahkemelerde çoklk uğraşırlar kadınlar o paralar için de giden gitmiş olurrrÖyle deme sanki varken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor
Evlenmeden veririm de harçlık verirsin diye konuşmuştuk çünkü benim param hemen biter diğer türlüValla kızım bile 3 kuruş bozukluklarının hesabını kendi yapıyor. Vermeyin maaş kartınızı da paranızı da yahuu eşlere. Ortak harcama miktarını verin sadece. Uğraşmak istemeyince yarın birgün mahkemelerde çoklk uğraşırlar kadınlar o paralar için de giden gitmiş olurrr
Eşimin aylık harçlığı 150 tl :) evet yanlis okumadaniz ama bu tutari esim kendi belirler , sigara kullanmaz , sirket araci vardir yakit masrafi olmaz , tüm alisveris benden geçer, tüm faturalar ortak hesaptan tarafimdan ödenir, annesinin faturalari dahi benim banka sisteminde kayıtlı ben oderim annesi fatura tutarini bana oder , hatta komik birsey anlatayım, eşimin geçenlerde doğum günü, çok pahalı olan yani simdilik butcemiz icin pahali olan bir ayakkabı begendi , dedim ki ev kredisi 8 ay sonra bitiyor bittigi aydan sonraki ay sana o ayakkabıyı alacagim soz verdim. Fakat annesi kiyimsiz olduğu icin sen o tutari ayir kenarina , geçenlerde gittiğimizde çıkartip bana veriyor oglu da yani eşimde yanımda , diyor ki oğlum begendigin ayakkabıyı alirsin :) anne dedim niye bana veriyorsun oğlun burada ya , diyor ki nasil olsa bu para sana gelecek:))
Tabi ki parasi bittiginde ortak hesaptan kullanabilir ama genellikle ay basinda verdigim 150 tl si ile ay sonunu buluyor :)
Bi yere yemeğe gitsen zaten en az 60-70lira bi kahve içip tatlı yesen 30-40 lira tutuyorTabi ki parasi bittiginde ortak hesaptan kullanabilir ama genellikle ay basinda verdigim 150 tl si ile ay sonunu buluyor :)
Günde en az 100 lira gidiyor bende anlamadimBi yere yemeğe gitsen zaten en az 60-70lira bi kahve içip tatlı yesen 30-40 lira tutuyor
Eşinizin hiç mi sosyal hayatı yok?
150 lira nasıl ay sonuna yetiyor?
Bi yere yemeğe gitsen zaten en az 60-70lira bi kahve içip tatlı yesen 30-40 lira tutuyor
Haftasonu bir çıkış +300lira. Yemek yedim,kahve içip tatlı yedim benzin aldım bitti. Bebeleri alırsam bı 300daha köy. Markete girersem bı 300daha.. aaa mayış bittikafamı pencereden uzatsam 50 liram gidiyo,aysonunu 150 lirayla kapatmak kaçıncı level
Paranın değeri kalmadı ki. 2 eşofman altı 200 tl o da defacto lcw gibi yerde. Koton da bile 130 üstüydü . Pazen alıp dikeceğiz yakında eşofman kendimizeEvlenmeden veririm de harçlık verirsin diye konuşmuştuk çünkü benim param hemen biter diğer türlü
Evlenince hiç öyle olmadı
Ayrı ayrı maaşlarımız
Harcamaları bölüştük
Benim yine daha çok param artması gerek ama hiç öyle olmuyor
Para nereye gidiyor onu da bilmiyorum
Harcamayı bilmiyorsundur. Yaşlı teyzeler bana öyle diyor daGünde en az 100 lira gidiyor bende anlamadim
Adam 150 tl harçlık mı alıyormuş ben şokkk. Eşim berberine 100 tl veriyor sadeceBi yere yemeğe gitsen zaten en az 60-70lira bi kahve içip tatlı yesen 30-40 lira tutuyor
Onceden dar gelirli aileler fiyatları uygun diye o mağazalardan alışveriş yapabiliyordu,şimdi çocuk esofmanlari bile 70lira ve tek alt.Paranın değeri kalmadı ki. 2 eşofman altı 200 tl o da defacto lcw gibi yerde. Koton da bile 130 üstüydü . Pazen alıp dikeceğiz yakında eşofman kendimize
Ben de anlamadımGünde en az 100 lira gidiyor bende anlamadim
Ben hep evde duruyorumParanın değeri kalmadı ki. 2 eşofman altı 200 tl o da defacto lcw gibi yerde. Koton da bile 130 üstüydü . Pazen alıp dikeceğiz yakında eşofman kendimize
Aylık 150 lirayla adam geçiniyormuşAdam 150 tl harçlık mı alıyormuş ben şokkk. Eşim berberine 100 tl veriyor sadece
Her ilişkinin yaşanma şekli farklı, ortak ya da ayrı tek tavsiyem kendinize ait bir birikiminiz bir de bireysel emekliliğiniz olsun, mutlaka olsunMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Adam hiç bir şey yemiyordur dışarda kıyafet te almıyordur hiç mi bir şey almıyor yahuuu kafama takıldıBen de anlamadım
Heyecanla cevabı bekliyorum
Ben hep evde duruyorum
Bana kıyafet lazım olmuyor artık
Öyle çözdüm
Sen de çıkma evden senin de giyim masrafın olmasın
Aylık 150 lirayla adam geçiniyormuş
Yarın ilk kez dışarı çıkacağım 3 haftadır
Kuaföre, bankaya bi de bi kahve içerim eminim ki en az 200 lira gidecek
Ama var ya aylık 150 lirayla idare edebilsem sabancılara rakip olabiliriz
Neyse yazsın da öğrenelim bariAdam hiç bir şey yemiyordur dışarda kıyafet te almıyordur hiç mi bir şey almıyor yahuuu kafama takıldıay sonuna kadar 430 tlm kaldı yeminlen strese girdim. El harçlığı sadece bu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?