Kartlara çok abanma valla,gerçi aysonuna da birşey kalmadı 30 saniyede bir 1dakikaligina nefesini tutarsan bence para gitmezAdam hiç bir şey yemiyordur dışarda kıyafet te almıyordur hiç mi bir şey almıyor yahuuu kafama takıldıay sonuna kadar 430 tlm kaldı yeminlen strese girdim. El harçlığı sadece bu da
Altı üstü 17 günKartlara çok abanma valla,gerçi aysonuna da birşey kalmadı 30 saniyede bir 1dakikaligina nefesini tutarsan bence para gitmezbizden beklenen bu cunku
Allah'a şükürler olsun alabiliyoruz,işin esprisi tabi bu ama alamayan yapamayan insanlar napıyor,napacak ya. Allah'ım colugumuz çocuğumuz büyüyor,yetebilecek miyiz yetisebilecek miyizAltı üstü 17 gün
Dayan ceycey
400ü 17ye böl
Günlük harçlığını bul
Biz maaşları çekeriz evde bi cüzdanımız var onun içine koyarız ordan ödemeleri yaparız kalanı orda durur yine ihtiyacı olan alır kartlarda para bırakmıyoruz yaniMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Dur anacım germe beniAllah'a şükürler olsun alabiliyoruz,işin esprisi tabi bu ama alamayan yapamayan insanlar napıyor,napacak ya. Allah'ım colugumuz çocuğumuz büyüyor,yetebilecek miyiz yetisebilecek miyiz
Bende çok gerginim giggles. Kendim için değil ama çocuklarım için gelecek kaygım giderek artıyor. Bu sadece maddi değil. Manevi olarak da çok endişeliyim. Allah evlatlarımızı korusunDur anacım germe beni
Çok hazırım zaten gerilmeye
Eskiden 3 4 çocuğum olsun kalabalık aile filan olalım isterdimBende çok gerginim giggles. Kendim için değil ama çocuklarım için gelecek kaygım giderek artıyor. Bu sadece maddi değil. Manevi olarak da çok endişeliyim. Allah evlatlarımızı korusun
Bi yere yemeğe gitsen zaten en az 60-70lira bi kahve içip tatlı yesen 30-40 lira tutuyor
Eşinizin hiç mi sosyal hayatı yok?
150 lira nasıl ay sonuna yetiyor?
Ben bu durumlarda hep sunu merak ederim, esiniz size bir jest yapacak cicek yollayacak olsa veya dogumgunu hediyesi alacak olsa sizden mi para istiyor?
Sizin kontrolunuzdeki ortak hesaptan mi aliyor?
AnladımHaftanın 6 günü hatta bazen 7 günü çok yoğun çalışır , Pazar günü genellikle birlikte birşeyler yaparız.
Uzun zamandır pandemi sebebi ile de pek dışarı çıkmayız , çok nadir arkadaşları ile bir yerlere gider o zaman da benim maaş kartını alır ortak hesaptan harcama yapar , yanındaki rakam yeterli gelmez ise.
Benim elimde 20 sne kadr 200 tl nakit var.Altı üstü 17 gün
Dayan ceycey
400ü 17ye böl
Günlük harçlığını bul
Öyle gün gün alacaksınBenim elimde 20 sne kadr 200 tl nakit var.
7ye bölüyorm 28 tl.
Yufka alacam 15 tl olmus.
Yufka alsam icine lor alamayrumm
Yarında onu alayım cumaya gözleme isi tmm ozman
Kendime zerre güvenim yok bu konudaÖyle gün gün alacaksın
Kendine güveniyorsan ikisini bugün al
Yarın harcama yapmayacaksın ama
Benim hesap hep kendime güvendiğim yerde şaşıyor işte
Bunu alayım 10 gün bi şey almam diyorum
Sonra işler çok karışıyor
O zaman riske atmaKendime zerre güvenim yok bu konuda
Bütce konusunda tekinsiz biriyim
Adam 150 tl harçlık mı alıyormuş ben şokkk. Eşim berberine 100 tl veriyor sadece
Anladım
Arkadaş çevresi çok yok yani
Mesela işteyken arkadaşlarla spontane şekilde çıkışta bi kahve mi içsek diye ayarladığımız çok oluyor bizim
Gidince acıkmışım deyip yemeğe dönüyor filan işler
Her zaman planlı buluşamıyoruz
Planlı şekilde kartı sürekli yanımda taşımak zor olur o yüzden
150 liranın da yetmesi imkansız o şekilde
Kıza pasta aldım 14 tl verdim öğlen yedi. Bölsen de olmuyorrrr. Allahın koli bandını 6.75 e aldımmmmAltı üstü 17 gün
Dayan ceycey
400ü 17ye böl
Günlük harçlığını bul
Günlük kaç lira düşüyordu ki payınaKıza pasta aldım 14 tl verdim öğlen yedi. Bölsen de olmuyorrrr. Allahın koli bandını 6.75 e aldımmmm
Saygı duyarım harcamanıza da ben de eşim de asla böyle yaşayamayız. Hiç mi hobisi yok hiç mi arkadaşı yok ? Bir kitap 30 35 tl. Arkadaşla sadece kahve içsen açık havada 2 kişi 20 tl. Ee bir o ısmarlarsa bir de sen ısmarlarsın. Biz haftada bir gün dışardan yemek alıyoruz o da uygun fiyatlı avm mönüleri geçen hafta 4 kişiye 114 mü ne verdim. Benim aklım ermedi bı 150 tl yeEşimde berberine aylık 80 tl veriyordu başlarda , sonra kendisi bir traş makinesi istedi , doğum gününde aldım ve yıllardır kendi traşını kendi yapar , inanın bana harcaması için bir sebebi yok ki , tabiki de kendisinin belirlediği ve aldığı harçlık dışında ihtiyacı olması halinde ortak hesaptan kullanabiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?